تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بار خدايا براى تو روزه گرفتيم و با روزى تو افطار مى كنيم پس آن را از ما بپذير، تشنگى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804381325




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رویای تیم فوتبال ملی برای کردها جهت شرکت در مسابقات جهانی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: رویای تیم فوتبال ملی برای کردها جهت شرکت در مسابقات جهانی
«یکی از بازیکنان این تیم می‌گوید که چندین تن از برادران و عموزاده‌هایش به طور مستقیم در خطوط جنگ علیه داعش در خط مقدم هستند وضعیت بسیار ترسناک است. هر لحظه ممکن است فرمان اعزام نیروی بیشتر دهند و فوتبالیست‌ها هم باید اعزام شود.»
آفتاب‌‌نیوز : سرویس بین‌‌الملل- روزنامه بریتانیایی «گاردین» با انشار گزارشی درباره آرزوی کردهای اقلیم کردستان عراق برای داشتن تیم فوتبال به منظور شرکت در بازی‌های بین‌المللی می‌نویسد: «کردستان عراق این رویا را در سر دارد. کردها هنوز هم نمی‌توانند با یک تیم ملی واحد در مسابقات جام جهانی شرکت کنند. واقعیت آن است که کردها بزرگترین جمعیت جهان بدون دارا بودن تابعیت یک کشور واحد را تشکیل می‌دهند. آنان در شمال عراق، شمال سوریه، جنوب شرقی ترکیه و شمال غرب ایران حضور دارند اما دارای کشوری واحد نیستند. اکنون کردهایی که در ایران و ترکیه حضور دارند در سال‌های گذشته خواستار مطالبات سیاسی و اجتماعی و اقتصادی بوده‌اند. کردهای عراق از درجه‌ای خودمختاری حکومت‌شان برخوردار هستند و در حال حاضر در اردوگاه غرب مشغول عملیات موفقیت‌آمیز علیه داعش هستند. برای بسیاری از آن‌ها استقلال کامل از عراق حسی قریب‌الوقوع است. فاجعه در سوریه سبب شده تا شبه‌نظامیان کرد در شمال سوریه تقریبا یک حکومت خودمختار تشکیل دهند.»


به گزارش آفتاب‌نیوز؛ این روزنامه می‌افزاید: «سفین کنابی» رییس انجمن فوتبال کردستان عراق می‌گوید می‌خواهد که تیم آن منطقه در سازمان ملل متحد و در فیفا برسمیت شناخته شود. او می‌گوید: «ما بر بسیاری از تحولات تاثیرگذار بوده‌ایم و سال‌ها سرکوب شده‌ایم اما اکنون صدای خود را بلند می‌کنیم. به بلاتر و امثال او که صدای ما را تاکنون نشنیده‌اند می‌گویم که فوتبال برای همه است.»



رویای تیم فوتبال ملی برای کردها جهت شرکت در مسابقات جهانی



این روزنامه در ادامه اشاره می‌کند که در دو ماه آینده تیم کردستان عراق در اربیل آموزش می‌بیند. این روزنامه می‌نویسد: «یکی از بازیکنان این تیم می‌گوید که چندین تن از برادران و عموزاده‌هایش به طور مستقیم در خطوط جنگ علیه داعش در خط مقدم هستند وضعیت بسیار ترسناک است. هر لحظه ممکن است فرمان اعزام نیروی بیشتر دهند و فوتبالیست‌ها هم باید اعزام شود.»


دروازه‌بان این تیم «سرهنک محسن» ۲۹ ساله در وقت ناهار در خانه بزرگ خود در محله‌ای مرفه در اربیل با غم و اندوه درباره عدم پذیرش تیم کردستان عراق توسط فیفا صحبت می‌کند و می‌گوید: «همه آرزوی زندگی من این بود که می‌خواستم به جام جهانی بروم.»


گاردین می‌افزاید: «محسن یکی از جذاب‌ترین و قابل‌توجه‌ترین اعضای تیم است. زمانی که سه ساله بود پدرش توسط نیروهای مسلح عراق به خدمت سربازی برای جنگ علیه ایران رفت. پدرش اما اسیر شد. محسن تحصیلات خود را رها کرد تا به مادر، خواهر و برادرش کمک مالی کند. او می‌گوید زمانی که دروازه‌بانی را شروع کرد مادرش دستکش‌اش را برای او دوخت. او به چرخ خیاطی مادرش در گوشه اتاق اشاره می‌کند و می‌گوید این چرخ خیاطی نماد تاریک‌ترین قسمت‌های زندگی ما بود؛ زمان‌هایی که چیزی برای خوردن هم نداشتیم و باید مسافت‌های طولانی را طی می‌کردیم.» او می‌گوید زمانی که پدرش بازگشته بود او را نمی‌شناخت و نمی‌دانست که او پسرش است.


 روزنامه «گاردین» در ادامه می‌افزاید: «میران خسرو ۲۷ ساله یکی از ستارگان تیم است. او یک سرباز پیشمرگه پاره‌وقت است. می‌گوید با روحش بازی می‌کند و بازی فوتبال برایش به مثابه یک مبارزه است. او می‌گوید: «من اول یک پیشمرگه هستم». او در زمین در پست هافبک بازی می‌کند و الگویش اندرآ پیرلو ایتالیایی است. او به همسر و دو فرزند کوچک‌اش در یکی از محلات محافظه‌کارتر اربیل زندگی می‌کند. او در موقعیت‌های مختلف برای دو تیم ملی کردستان عراق و تیم ملی عراق بازی کرده است. او می‌گوید در تیم ملی عراق با تبعیض‌هایی مواجه بوده است و اغلب بازیکنان کرد در حاشیه قرار می‌گیرند. او می‌گوید: «رابطه ما با تیم عراق خوب نیست. هیچ تعادل و توازنی در نسبت بازیکنان در آنجا وجود ندارد. از سوی دیگر حاکمان عراق نمی‌خواهند کردستان را به عنوان یک منطقه جداگانه و خودمختار برسمیت بشناسند.»


گاردین اشاره می‌کند که بازیکنان در وقت استراحت، بازی تیم‌های اروپایی -به خصوص بارسلونا و یا رئال مادرید- را دوست دارند تماشا کنند. 


محسن، دروازه‌بان تیم می‌گوید که بسیاری از عراقی‌ها در خود بغداد نیز معتقدند که ایده دولت – ملت در آن کشور به دلیل اوج‌گیری اقدامات داعش و اختلافات فرقه‌ای و قومیتی مخدوش شده است. 


این روزنامه در ادامه به سراغ سرمربی تیم رفته و می‌نویسد: «گورون سرمربی تیم است که پیشتر به‌عنوان هافبک باشگاه اصلی سلیمانیه بازی می‌کرده است. او می‌گوید که در زمان حکومت صدام در جنبش مقاومت کردها علیه رژیم بعثی بود. می‌گوید که یک بار به خاطر دارد که نیروهای نظامی به وسط استادیوم آمدند و سه نفر را به جوخه اعدام سپردند تا ایجاد وحشت کنند. او در طول جنگ ایران و عراق در دهه ۸۰ میلادی بالاجبار به جنگ اعزام شد و پس از آن بدلیل فرار از جنگ زندانی شد. او می‌گوید: «در زندان‌های صدام حمام وجود نداشت و با ما مثل حیوانات رفتار می‌کردند. دائما در سلول ما را مورد ضرب و شتم قرار می‌دادند». او می‌گوید ورزش برایش یک نوع درمان بوده است؛ «شما وقتی فوتبال بازی می‌کنید دردهای گذشته را فراموش می‌کنید. در فوتبال تقریبا دو ساعت شاد هستید. مردم اهمیتی نمی‌دهند به چه حزب سیاسی‌ای تعلق دارید. فوتبال که مردم را در کنار یکدیگر متحد می‌کند.»




۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن