تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه دیدید که مردی باکی ندارد که چه می گوید و چه درباره اش گفته می شود،چنین ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867532384




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تساوي خونين پرسپوليس در اهواز


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تساوي خونين پرسپوليس در اهواز
هفته نهم ليگ برتر با اتفاقات داغ و پر از حاشيه همراه بود تا هيجان ليگ به نقطه جوش برسد، از سرهاي خون‌آلود تماشاگران بازي استقلال خوزستان و پرسپوليس گرفته تا اعتراض‌هاي شديد مربيان به داوري‌هاي ليگ كه سالن‌هاي نشست خبري را تبديل به جلسه محاكمه داوران كرده بود.
نویسنده : سعيد احمديان 


هفته نهم ليگ برتر با اتفاقات داغ و پر از حاشيه همراه بود تا هيجان ليگ به نقطه جوش برسد، از سرهاي خون‌آلود تماشاگران بازي استقلال خوزستان و پرسپوليس گرفته تا اعتراض‌هاي شديد مربيان به داوري‌هاي ليگ كه سالن‌هاي نشست خبري را تبديل به جلسه محاكمه داوران كرده بود. البته اين هفته اتفاقات خوب هم داشت و روي ديگر آن گلزني نمادين كودك سرطاني هوادار استقلال به پرسپوليس بود كه توانست اندكي بر حاشيه‌هاي اين هفته سايه بيندازد، هفته‌اي كه پرسپوليس و تراكتور تيم‌هاي اول و دوم جدول مقابل حريفانشان مساوي كردند و آن‌سو نفتي‌ها با علي دايي بازي باخته را بردند تا با تثبيت جايگاه سومي‌شان فاصله‌شان با صدر جدول كمتر كردند تا برانكو و قلعه‌نويي، تيم دايي را نزديك‌تر از قبل به جايگاهشان ببينند.

جدال قهرمان و نايب‌قهرمان ليگ برنده‌اي نداشت، آن‌هم در مسابقه‌اي كه سكوها روز پرحاشيه و خونباري را پشت‌سر گذاشتند. اين درگيري بعد از اعلام ضربه پنالتي به سود پرسپوليس رقم خورد و هواداران دو تيم روي سکوها به درگيري و پرتاب اشياي مختلف به سوي يکديگر پرداختند که به زخمي شدن و شکسته شدن سر چند هوادار منتهي شد. پيش از اين نيز بارها جدال نمايندگان اهوازي و تهراني اتفاقات تلخ اين‌چنيني و صحنه‌هايي از اين دست همراه بود و مسئولان براي عدم تكرار آن چاره‌جويي كنند. به‌رغم اين حاشيه‌ها در اين مسابقه پرسپوليسي‌ها نيمه اول را دور از انتظار و پراشتباه به پايان رساندند و در نيمه‌اي كه استقلال خوزستان بهتر از قرمزها توانست در جريان بازي مسلط شود با گل رحيم زهيوي پيش افتاد. البته پرسپوليس‌ها در نيمه دوم با تغييرات در ترکيب و سيستم بازي خود بار ديگر توانستند بر جريان بازي فائق آيند و کنترل آن را در دست گيرند. سرخپوشان يک پنالتي نيز توسط ماهيني از دست دادند تا براي رسيدن به گل محتاج به ضربه سر تماشايي و هنرمندانه فرشاد احمدزاده باشند. ضربه‌اي که آنها را به تساوي رساند. برانكو با توجه به تمام اتفاقاتي كه در اين مسابقه افتاد، از نتيجه راضي بود: «اين نتيجه منطقي بود. همچنان بازي‌هاي متعددي را بدون باخت پشت‌سر گذاشتيم و براي بازي با نفت آبادان آماده مي‌شويم.» برخلاف برانكو، سيروس پورموسوي از اينكه تيمش پيروزي را در دقايق پاياني بازي از دست داد، عصباني بود و حسابي از خجالت داور بازي درآمد. البته صحبت‌هاي سرمربي استقلال خوزستان پيش از بازي هم جنجالي به پا كرده بود. او گفته بود: «امروز همه ايران بسيج شده‌اند تا پرسپوليس به قهرماني برسد.» پورموسوي بعد از پايان بازي هم گفت: «تمام سوت‌ها 70 به 30 به نفع پرسپوليس گرفته شد. باز هم مي‌گويم ايران بسيج شده و مي‌بينيد که پرسپوليس بازيکنان را جذب کرد و از بهترين بازيکنان هم استفاده مي‌کند. من فکر مي‌کنم بقيه تيم‌ها بايد براي دوم و سومي بجنگند.» اين اظهارات باعث شده تا باشگاه پرسپوليس از پورموسوي شكايت كند و وي به كميته اخلاق فدراسيون فراخوانده شود.
  
دايي برنده هفته نهم
البته پرسپوليسي‌ها خوش‌شانس بودند كه تراكتورسازي نزديك‌ترين رقيب‌شان هم برابر فولاد به تساوي دو بر دو رسيد تا فاصله دو امتيازي‌شان با تيم دوم جدول باقي بماند. امير قلعه‌نويي كه به شدت از اينكه تيمش بهترين فرصت را براي رسيدن به پرسپوليس از دست داده عصباني بود و در نشست خبري بعد از بازي مانند سرمربي استقلال خوزستان به شدت از داور انتقاد كرد: «داور 20 سوت اشتباه براي ما زد و معتقدم بعضي‌ها مي‌خواهند با اين حرکت به جايي برسند.» هر چقدر تساوي تراكتور به نفع پرسپوليس بود، اما نفت تهران با علي دايي اين هفته دو بر يك ذوب‌آهن را شكست داد تا اين تيم فاصله‌اش را با صدر كمتر كند و ضلع سوم مثلث قهرماني را تشكيل دهد. تيم دايي از توقف پرسپوليس و تراکتورسازي نهايت استفاده را برد و به چهار امتيازي برانکو و دو امتيازي قلعه‌نويي رسيد و نشان داد نفت او هم مثل فصول اخير حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارد و مي‌تواند يکي از مدعيان قهرماني محسوب شود.
  
استقلال باز هم برد
استقلال از توقف پرسپوليس و تراكتور بهترين استفاده را كرد و با پيروزي دو بر صفر مقابل سايپا 13 امتيازي شد و اختلافش را با صدر جدول به شش امتياز كاهش دارد. بازي استقلال و سايپا دو نيمه متفاوت داشت. در نيمه اول استقلالي‌ها گل نزن نشان دادند و در نيمه دوم موتور گلزني‌شان راه افتاد. در نيمه اول اين بختيار رحماني بود كه در استقلال در نقش گل نزن ظاهر شد و دو موقعيت گلزني را به راحتي از دست داد. در نيمه دوم اما با بيرون رفتن رحماني موتور گلزني آبي‌ها روشن شد. حملات دامنه‌دار استقلال بالاخره در دقيقه 75 جواب داد. در اين دقيقه سانتر وريا غفوري از روي کرنر را مدافعان سايپا برگشت دادند، اما در برگشت توپ به محسن کريمي رسيد و ضربه سنگين او از پشت محوطه جريمه حامد فلاح‌زاده را تسليم کرد. در دقيقه 81 ضربه بازيکنان استقلال از مرکز ميدان به کاوه رضايي رسيد و او با ضربه سر توپ را به جابر انصاري رساند تا او با يک ضربه دقيق دروازه سايپا را براي بار دوم باز کند تا آبي‌ها با دو گل سايپا را شكست دهند و شاگردان منصوريان سومين بردشان را جشن بگيرند و نشان دهند كه از روزهاي بحراني اول فصل فاصله گرفته‌اند.
 
در ساير بازي‌هاي ديروز سپاهان دو بر يك سياه‌جامگان را شكست داد، پديده و پيكان به تساوي بدون گل رسيدند، صنعت نفت دو بر صفر ماشين‌سازي را شكست داد و صباي قم و گسترش فولاد هم صفر بر صفر مساوي شدند.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن