تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس در روز جمعه ناخن‏هايش را كوتاه كند، عمر و مالش زياد مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860808424




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرورت برنامه‌ريزي براي پيشگيري از اختلالات رواني


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: ضرورت برنامه‌ريزي براي پيشگيري از اختلالات رواني
روزنامه آفرینش نوشت:

هفته‌ي آخر مهر ماه كه آن را پشت سر گذاشتيم با عنوان هفته‌ي «سلامت روان» نامگذاري شده بود. مانند هر سال، در اين ايام از سوي سازمان‎ها و نهادهاي مختلف، برنامه‌هايي در جهت برجسته كردن اهميت بهداشت و سلامت روان تدارك ديده شد. در اين روزها، بعضاً با بيلبوردها و بنرهايي در سطح شهر مواجه بوديم كه هر يك از جهتي، به مسأله‎ي بهداشت روان پرداخته بودند. اما در كنار اين يك هفته كه هر ساله مقوله‌‎ي سلامت روان را به جامعه گوشزد مي‌كند، اين موضوع چه قدر در بخش‎هاي مختلف جامعه‎ي ما مورد توجه جدي قرار مي‌گيرد؟ به‌ويژه با توجه به آماري كه همه‌ساله درخصوص ناهنجاري‌ها و مشكلات روان در جامعه‌ي ما ارائه مي‌شود، اين مسأله اهميتي دوچندان مي‌يابد.

يكي از بحث‌هاي مهم در اين ارتباط، فضاي فكري - فرهنگي حاكم بر جامعه‌ي ما در مواجهه با اين بيماريها و اختلالات است كه موجب مي‌شود بيماران روان و خانواده‌هاي آنها، به صورت پنهان و نه‌چندان آشكار، در بيمارستان‎ها و كلينيك‎هاي مختلف مربوط به روان، درگير درمان و معالجه باشند، بي‌آن كه ميلي به درميان گذاشتن مشكل خود يا بيمار خود با ديگران داشته باشند.

در اين ميان، مسأله‌ي سير درمان و مشكلات بيماران و مراجعان در اين زمينه هم مانند حقيقت بيماري‌شان، غالبا در پرده و پنهان باقي مي‌ماند تا اين افراد، كه بنا به آمار، ميزان قابل توجهي از افراد جامعه را تشكيل مي‌دهند، به تنهايي مشغول كشيدنِ «بار بيماري و مشكلات مربوط به آن» بر دوش خود باشند. اگرچه وضعيت بيمارستان‎هاي رواني به‎خصوص بيمارستان‎هاي بخش دولتي و كمبودها و نارسايي‌هاي مختلفي كه در آن‎ها وجود دارد، مشكلات بيمه‌اي بيماران رواني و... مواردي هستند كه به صورت جدي نيازمند رسيدگي مي‌باشند، اما در حال حاضر شايد مهم‎ترين موضوعي كه كشور ما در بحث سلامت روان به آن نياز دارد، مبحث پيشگيري است.

با توجه به اين‎كه امروزه، با پيچيده‌تر شدن شكل زندگي و شيوع و افزايش استرس‌هاي مختلف در سطوح سني متفاوت، پايين آمدن آستانه‌ي تحمل اجتماعي به دلايل متعدد و از جمله فشارهاي اقتصادي، بروز خشونت‌هاي مختلف اجتماعي كه از تبعات پايين آمدن آستانه‎ي تحمل اجتماعي است و... جامعه‌ي ما با خطر ابتلا به اختلالات روان بيش از گذشته روبروست، جامعه‌ي روان‌درمانگران، مسئولان و تصميم‌گيرندگان مرتبط با اين حوزه، چه برنامه‌اي براي مبارزه با شيوع اختلالات رواني در بين افراد دارند؟ درواقع، چه قدر پيش از آن كه مجبور شويم براي حل و درمان اختلالات روان در جامعه هزينه كنيم، به پيشگيري از بروز آن‎ها اهميت مي‌دهيم؟ چرا كه اگر در يك كفه‌ي سلامت اشخاص در جامعه، سلامت جسم قرار دارد، در كفه‌ي ديگر آن، سلامت روان جاي مي‌گيرد كه بي‌توجهي به آن چه بسا مي‌تواند سلامت جسم را نيز به شدت تحت تاثير خود قرار دهد.

براي كاستن از آمار افسردگي، خودكشي‌هاي ناشي از اختلال روان، استرس و آنچه سلامت روان را در افراد، در معرض خطر قرار مي‌دهد، نيازمند آنيم كه شادابي و سلامت روان جامعه را از طرق مختلف به بالاترين و ايمن‌ترين سطح ممكن برسانيم. آيا اين مسأله در سازمان‎هاي مختلف ما جايگاهي دارد؟ و يا چيزي است كه در برنامه‌ريزي‌ها، كمترين توجه به آن مي‌شود؟ پاسخي كه به اين سوال مي‌دهيم، مي‌تواند آمار كم يا زياد مبتلايان به اختلالات رواني را در آينده‌ي جامعه‌ي ما تا حد زيادي مشخص كند...


تاریخ انتشار: ۰۷:۰۵ - ۰۱ آبان ۱۳۹۵ - 22 October 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن