تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 11 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه که روزه مى ‏گیرى باید چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه ‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1863024430




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

قرعه سهمیه بندی به خودروهای دولتی افتاد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: قرعه سهمیه بندی به خودروهای دولتی افتاد وی ادامه داد: ما همچنان در مسیر اجرای طرح بزرگ ارائه سوخت با کارت هوشمند مرحله به مرحله پیش می رویم تا با کمترین اشکالات آن را به صورتی همه جانبه اجرا یی کنیم. رئیس ستاد طرح های ویژه دولت:  شروع مرحله نخست طرح سهمیه بندی بنزین که از ساعت 24 فردا " چهارشنبه " آغاز می شود ، فقط برای خودروهای دولتی است.   محرابیان در گفتگو با واحد مرکزی خبر افزود: سهمیه هرخودرو دولتی روزانه حداکثر 10 لیترخواهد بود. وی تصریح کرد: ازآنجا که براساس قانون یارانه ای ، بنزین به خودروهای دولتی تعلق نمی گیرد، دارندگان خودرو100 تومان از نرخ بنزین خود را به متصدیان جایگاه پرداخت می کنند و مابه التفاوت قیمت را ، وزارت نفت در هر دوره با اعلام به دستگاه مربوطه دریافت خواهد کرد. رئیس ستاد طرحهای ویژه دولت با تاکید بر اینکه هم اکنون تنها قیمت عرضه بنزین همان 100 تومان مصوب مجلس است ، گفت: شایعاتی که درباره قیمت دوم برای بنزین شنیده می شود هیچکدام صحت ندارد و تا این لحظه هیچ قیمت دیگری مصوب نشده است. محرابیان همچنین در پاسخ به این سوال که از چه زمانی مرحله دوم سهمیه بندی برای خودروهای شخصی اجرا می شود ، گفت : زمان مرحله بعدی مشخص نشده است . وی ادامه داد: ما همچنان در مسیر اجرای طرح بزرگ ارائه سوخت با کارت هوشمند مرحله به مرحله پیش می رویم تا با کمترین اشکالات آن را به صورتی همه جانبه اجرا یی کنیم. محرابیان راه اندازی سیستم کارت هوشمند راطرحی بسیار پیشرفته ومنحصر بفرد دانست و افزود: باید برای اجرای دقیق و همه جانبه این طرح مراحل آزمایشی را به دقت پشت سرگذاشت و ما دقیقا همین کار را انجام می دهیم. رئیس ستاد طرح ویژه دولت باردیگر درباره اقدامات صورت گرفته برای تعیین میزان سهمیه خودروهای شخصی گفت: برای مشخص شدن این مقدار پایش سیستم هوشمند را در دستور کار خود قرار دادیم و در مدت یک ماه میزان مصرف سه میلیون و 600 هزار خودرو را درشرایط مختلف بررسی کردیم. وی با بیان اینکه تلاش بسیار زیادی شده است تا متوسط واقعی مصرف خودرو در این بررسی ها بدست آید ، خاطرنشان کرد: در بررسی های انجام شده دقت ویژه ای کرده ایم تا سهمیه ای که اعلام می کنیم به میزان مصرف عادی مردم نزدیکتر باشد. محرابیان افزود: این بررسی ها میزان مصرف متوسط هر خودرو در ماه را 134 لیتر نشان داده است.  




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 371]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن