تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز كليد همه خوبی هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867817925




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از کی روش - رحمتی تا برانکو - رضاییان


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: از کی روش - رحمتی تا برانکو - رضاییان
واکنش های غیرمنطقی هواداران پرسپولیس به بازی نکردن رامین رضاییان، می تواند در ادامه فصل تنها عامل توقف روند فوق العاده پرسپولیس برانکو باشد.

به گزارش "ورزش سه"، شنیدن لقب «بهترین هواداران دنیا» شاید دیگر در حال و هوای این روزهای فوتبال ایران چندان محلی از اعراب ندارد! حالا صندلی های آزادی، سهم هوادارانی است که این توانایی را دارند که آماده ترین تیم این روزهای فوتبال ایران را نیز به حاشیه ببرند. در این میان شاید خوشحال کننده ترین اتفاق این باشد که کارلوس کی روش و برانکو، علیرغم داشتن رابطه ای نه چندان خوب یا یکدیگر، بر روی لبه نازک یک راه حل حرفه ای و مطابق اصول روز فوتبال جهان شانه به شانه هم قدم می زنند و در این مورد خاص، انگار هیچ اهمیتی برای نظر هواداران قائل نیستند.   هوادارانی که بعضا با حمایت های نابجا و غیراصولی، باعث می شوند بازیکنان با دلی قرص به سمت حاشیه ها غوطه ور شوند. حمایت هایی که مثل تمام دنیا می تواند صرف بازیکنانی شود که در زمین مسابقه می درخشند.   پرده اول – کی روش / رحمتی   بعد از نمایش نه چندان خوب رحمتی در دیدار با ازبکستان و البته مصاحبه غیرقابل هضم سید، پرونده حضور این سنگربان شایسته در درون دروازه تیم ملی برای همیشه بسته شد؛ در حالیکه در ابتدا و بعد از چند نمایش معمولی در تیم ملی، حتی سیاسیون و سینمایی ها از آن "پیرمرد پرتغالی" خواستند تا رحمتی را به تیم ملی بازگرداند، کیروش ذره ای از مواضع خود پایین نیامد و ایران بدون رحمتی، سه بازی متوالی کلین شیت کرد و رهسپار جام جهانی شد.    

 
تاثیرات آن تصمیم صحیح علیرغم نداشتن هیچگونه شکی به توانایی های بسیار بالای فنی کاپیتان استقلال، باعث ایجاد یک نسل سنگربان مطمئن و البته دیسیپلینی غیرقابل توصیف در فوتبال ایران شد که امروز نشانه های بارز آن را در نمایش های تیم ملی می بینیم. حضور بیرانوند، اخباری، حقیقی، مظاهری و ... احتمالا سنگر ایران را تا سالها بیمه خواهد کرد؛ اما نکته مهم تر این است که در سالهای اخیر حتی شاهد یک رفتار بحث برانگیز از شاگردان کی روش نبوده ایم؛ حتی یاغی های باشگاهی نیز زیر نظر او اردوهای آرامی را سپری می کنند. باید اقرار کرد که این نظم و انضباط را بی شک مدیون رفتارهای قاطعانه سرمربی پرتغالی تیم ملی هستیم.   پرده دوم – برانکو / رضاییان – طارمی   چهره ناراحت طارمی در دیدار برابر امروز، همه را به یاد کمتر از 50 روز قبل انداخت که وی علیرغم فضای نه چندان مساعد ایجاد شده از سوی هواداران، از ترکیه راهی ایران شد و برانکو نیز نام این مهاجم خوش آتیه را به جمع بازیکنانش اضافه کرد. اما حالا طارمی با حمایت همان هواداران به خودش اجازه می دهد رفتاری خارج از عرف فوتبال روز جهان در هنگام تعویض داشته باشد. تعویضی که در دنیای امروز فوتبال حتی شامل ستارگانی مثل نیمار، گرت بیل و مسی هم می شود.
قصه رامین رضایان نیز همانند همسفر خود در مسیر ترکیه، البته با ابعادی وسیع تر در حال تکرار شدن است. بازیکنی که تا دو ماه پیش مغضوب هوادارن بود، حالا بیشترین نامی ست که حتی در خلال بهترین نمایش فصل پرسپولیس از روی سکوها شنیده می شود و حاضران در آزادی، به جای تمرکز بر روی حمایت از تیمی که بعد از سالها نمایش های کاملی از خود ارائه می دهد، به تنها مسئله ای می پردازند که ممکن است در ادامه فصل حاشیه ساز شود.     

 
البته به نظر می رسد برای اولین بار در فوتبال ایران، برانکو و کی روش گوش های خود را گرفته اند و بدون توجه به خواسته های غیرمنطقی، روی مرز باریک حرفه ای بودن قدم بر می دارند. تجربه نیز ثابت کرده است که معمولا پذیرفتن تصمیمات این دو سرمربی، نتیجه مثبتی برای ما به همراه داشته است.
اما آن طرف ماجرا، هوادارانی هستند که بارها نشان داده اند حمایت غیرمعقول از یک بازیکن، چگونه می تواند او را در برابر سرمربی قرار دهد و منافع تیم را به خطر بیندازد. به نظر می رسد بهتر است هواداران پرسپولیس سعی بر آن کنند که یک نمونه مشابه در یک گوشه دنیا پیدا کنند و اگر پیدا نکردند (که نخواهند کرد)، سعی نکنند تیم منسجم و یکدست خود را با دست خود به قربانگاه بفرستند.   آریا فاطمی مقدم

11:15  1395/07/28





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن