تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867611621




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گودرزی دانشگاهیان را مردود کرد


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
گودرزی دانشگاهیان را مردود کرد
گودرزی دانشگاهیان را مردود کرد در حالی که در روزهای اخیر اخبار ضد و نقیضی از پایان کار گودرزی در وزارت ورزش و جوانان و اتمام حضور وی در دولت تدبیر و امید به گوش می‌رسید با اعلام رسمی استعفای وی مهر تائید بر این اخبار زده شد.


به گزارش فرهنگ نیوز، در حالی که در روزهای اخیر اخبار ضد و نقیضی از پایان کار گودرزی در وزارت ورزش و جوانان و اتمام حضور وی در دولت تدبیر و امید به گوش می‌رسید با اعلام رسمی استعفای وی مهر تائید بر این اخبار زده شد و نخستین وزیر ورزش دانشگاهی پیش از اتمام دوره چهار ساله دولت به کار خود پایان داد تا به نوعی نشان داده شود که شعار "ورزش باید دست ورزشی‌ها باشد" در این دولت جواب نداد و باید منتظر ماند و دید آیا باز هم تاریخ ورزش ایران مدیری غیر سیاسی و کاملا ورزشی به خود خواهد دید یا خیر.
 
گودرزی را باید آخرین وزیر دولت یازدهم دانست که توانست از مجلس رای اعتماد بگیرد و شاید هم آخرین داشته دولت بود که به مجلس معرفی شد. پیش از او افرادی مانند صالحی امیری، سلطانی‌فر و نصرالله سجادی راهی مجلس شدند اما رای اعتماد مجلس را جلب نکردند تا بالاخره قرعه به نام گودرزی زده شد.
 
در این 35 ماه حضور گودرزی در وزارت ورزش بارها زمزمه‌های اختلاف دولت و برخی معاونان روحانی با وی و انتقاد از عملکرد او به گوش رسید اما بعد از مدتی به نظر رسید که وی توانسته با دولت به تعامل برسد و در وزارتخانه ماندگار شود اما این ماندگاری چندان دوام نداشت و خبر احتمال جدایی گودرزی از وزارت ورزش پیش از المپیک به اوج خود رسید. بسیاری از کارشناسان ورزش معتقدند بودند که دولت در آستانه المپیک ورزش را دچار چالش نخواهد کرد و باید بعد از المپیک منتظر این تغییرات بود.
 
بالاخره شایعات رنگ واقعیت گرفت و عصر امروز گودرزی استعفای خود را تقدیم روحانی کرد. جدا از اینکه این استعفا پذیرفته شود یا نه، مهم‌ترین دستاورد گودرزی برای ورزش ایران عدم اعتماد دولت یازدهم و مطمئنا دولت‌های آتی به ورزشی‌ها است چرا که می‌توان گفت بر خلاف ادعای بسیاری از خبرگان ورزشی که مدعی بودند با حضور ورزشی‌ها ورزش متحول خواهد شد، کارنامه افراد سیاسی در این حوزه پر بارتر بوده است.
 
گودرزی به عنوان نماینده دانشگاهیان نتوانست استراتژی‌ها و برنامه‌های تئوری موجود در دانشگاه و کتاب‌ها در عمل به خوبی پیاده کند. همچنین برخلاف ادعای روزهای نخست در ایجاد تعامل با رسانه‌ها نیز موفق نبود. وی همچنین خواسته‌های دولت در عرصه سیاسی ورزش را نیز برآورده نکرد و با توجه به دراختیار داشتن بخش مهمی مانند ورزش و جوانان و مخاطبان عام و بی شمار این بخش نتوانست از پتانسیل‌های سیاسی آن برای دولت بهره ببرد که البته این ضعف در بخش جوانان بیش از ورزش خود را نشان داد.
 
در شرایطی که 8 ماه تا انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم باقی مانده است شاید حضور یک فرد سیاسی بیشتر بتواند برای دولت راهگشا باشد و بیش از پیش بتوانند از پتانسیل این بخش بهره ببرند.حالا باید منتظر ماند و دید دولت چه کسی را به عنوان سرپرست این وزارتخانه به مجلس معرفی خواهد کرد و چه سرنوشتی در انتظار ورزش کشور است.
 
 


منبع: تسنیم


95/7/27 - 22:27 - 2016-10-18 22:27:44





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن