واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در هفتمین کنفرانس تجارت و سرمایه گذاری جهان اسلام در مالزی؛
سیاستهای اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب اسلامی تشریح شد
شناسهٔ خبر: 3798854 - سهشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۹
استانها > بوشهر
.jwplayer{ display: inline-block; } بوشهر - در هفتمین کنفرانس تجارت و سرمایهگذاری جهان اسلام در مالزی، سیاستهای اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب اسلامی توسط مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس تشریح شد. به گزارش خبرگزاری مهر، هفتمین کنفرانس تجارت و سرمایه گذاری جهان اسلام (۲۰۱۶) به عنوان مهمترین رویداد اقتصادی مسلمانان جهان اسلام امروز سه شنبه در کوالالامپور مالزی با حضور شخصیت های برجسته اقتصادی دنیای اسلام برگزار شد. هفتمین کنفرانس تجارت و سرمایه گذاری جهان اسلام با هدف ارایه توانمندی های کشورهای مسلمان جهان و بررسی راهکارهای افزایش سرمایه گذاری در این کشورها صبح امروز در کوالالامپور پایتخت مالزی برگزار شد. دانشمندان بسیاری از جهان اسلام در این کنفرانس همه ساله توسط سازمان همکاری های اسلامی برگزار می شود گرد هم می آیند و مدل های موفق اقتصادی و راهکارهای افزایش سرمایه گذاری در این کشورها به بحث و بررسی گذاشته می شود.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به عنوان نماینده ایران در کنفرانس تجارت و سرمایه گذاری جهان اسلام به تشریح مدل اقتصادی مبتنی بر دکترین اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب اسلامی پرداخت و تصریح کرد: استفاده از ظرفیتهای بزرگ و بینظیر کشورهای اسلامی فرصتی مناسب برای بهره گیری از تجارب و نیل به پیشرفت این کشورهاست و در ایران اسلامی نیز این نظریه اقتصادی که «عدالت محور،درون زا و برون نگر است» می تواند الگوی مناسبی برای دیگر دولت اسلامی باشد. مهدی یوسفی که برای سخنرانی در پنل دوم این کنفرانس حضور یافته بود به تشریح اقتصاد مقاومتی در ایران و نقش ثبات و شجاعت درمدیریت رهبران جهان اسلام برای پیشبرد اهداف اقتصادی پرداخت و گفت: ثبات در تصمیم گیری یک عامل ضروری در رهبری و مدیریت است و واضح است ثبات و شجاعت در اجرای سیاستهای اقتصادی مورد تایید رهبران در مقاطع مختلف باعث خواهد شد همواره از سوی مردم از آنان به نیکی یاد شود. وی گفت: حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران مدل بسیار کارآمدی برای توسعه اقتصادی در ایران تحت عنوان سیاست های اقتصاد مقاومتی که یک الگوی مترقی و متکی به ظرفیت های درونی کشور است ابلاغ کردند که هدف آن عدم وابستگی به برخی قدرت ها در صورت تغییر در روابط ایران با این کشور ها است. یوسفی تصریح کرد: اتحاد میان کشورهای اسلامی و ثبات سیاستهای اقتصادی همواره به عنوان تنها راهکار حل مشکلات مسلمانان جهان از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران مورد تاکید واقع شده است و به اعتقاد من، با پیاده سازی این مدل در مقیاسی بالاتر در جهان اسلامی، مسلمانان ما خواهند توانست بر همه مشکلات اقتصادی غلبه کنند.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با تاکید بر سیاست ایران برای بهبود روابط با همه کشورها بهویژه دنیای اسلام گفت: هدف دکترین اقتصاد مقاومتی، «مقاوم سازی اقتصاد» در برابر تکانههای ناشی از حوادث جهانی شامل تحریمها و بحرانهای احتمالی در اقتصاد جهان است که در ایران این تئوری به عنوان پایه و اساس برنامهریزیهای اقتصادی دولت در همه ابعاد آن اجرا میشود و تاکید میکنم که در دکترین رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران برای توسعه اقتصادی محدودیتی در ارتباط با دیگر کشورها قائل نیست بلکه حاکمیت عقلانیت برای عدم وابستگی به کشورهای سلطه در برابر برخی شوکهای اقتصادی است.
وی با بیان اینکه نظریه اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب اسلامی ریشه در اعتقادات مذهبی و اسلامی است گفت: چالشهای ناشی از تحریم، خروج از رکود، افزایش صادرات غیر نفتی و رشد علمی از مهمترین مزیتهای اقتصاد مقاومتی است و فراخوان رهبر جمهوری اسلامی ایران برای همراهی مردم در این سیاست عامل موفقیت آن خواهد بود. یوسفی با اشاره به افزایش صادرات و رشد اقتصادی در ایران گفت: مشارکت مردم ایران از نقش مهمی در پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی در کشور ما برخودار هستند و نتیجه آن این یکی از ارزشهای جامعه ایرانی است که همواره سیاستهای اقتصادی رهبران خود را تایید می کنند و حامی آن هستند. به گزارش خبرگزاری مهر، کنفرانس سرمایه گذاری و تجارت جهان اسلام که همه ساله توسط سازمان همکاریهای اسلامی برگزار میشود از موثرترین و قدرتمندترین رویدادهای در حال رشد، برای ایجاد فرصت های همکاری بین کشورهای اسلامی شناخته شده و فرصتی مناسب برای بسط و توسعه نفوذ بخش های دولتی و خصوصی در کشور های اسلامی می باشد.همچنین قرار است «۱۰ نخبه برتر اقتصادی جهان اسلام» فردا چهارشنبه (١٩اکتبر)از میان سخنرانان و دانشمندان برتر در این کنفرانس معرفی شوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]