تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بر شما باد رجوع به كتاب خدا (قرآن) ... كسى كه به آن عمل كند از همه پيشى مى گيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869115333




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یونسکو: ۳ هزار کودک یمنی فربانی تجاوز عربستان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سخنگوی یونیسف در یمن با اعلام اینکه از زمان تجاوز عربستان به یمن در ماه مارس ۲۰۱۵ تا سپتامبر گذشته حدود ۳هزار کودک یمنی کشته و زخمی شده اند آماری درخصوص اوضاع انسانی وخیم این کشور ارائه کرد.

به گزارش مهر به نقل از سبا، در حالی که جامعه بین الملل تلاش دارد طرف های نزاع در یمن را بر سر میز مذاکره بنشاند جنگ و تجاوز سعودی ها در این کشور ادامه داشته و بزرگ و کوچک نمی شناسد.

سازمان های بین المللی مدت هاست زنگ خطر اوضاع انسانی در یمن را که اغلب یمنی ها را تهدید می کند به صدا درآورده اند.

در همین راستا صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که جنگ در یمن از ماه مارس ۲۰۱۵ تا سپتامبر ۲۰۱۶ به کشته شدن هزار و ۱۶۳ کودک و زخمی شدن هزار و ۷۳۰ کودک دیگر منجر شده است.

«محمد الاسعدی» سخنگوی یونیسف در یمن در نشستی خبری که روز دوشنبه در استان «الحدیده» این کشور برگزار گردید، اعلام کرد که این آمار پایین بشمار می رود و برآوردهای یونیسف حاکی از این است که شمار کودکانی که طی این مدت کشته و زخمی شده اند بسیار بالاتر است.

الاسعدی افزود: دو میلیون و ۳۰۰ هزار کودک یمنی در معرض التهاب شدید دستگاه تنفسی و دو میلیون و ۶۰۰ هزار کودک زیر پنج سال نیز در معرض ابتلا به حصبه هستند. ۳۵۰ هزار دانش آموز دختر و پسر سال گذشته به دلیل بسته شدن ۷۸۰ مدرسه که به صورت کامل یا جزئی تخریب شده اند از تحصیل بازماندند و یک میلیون و ۵۰۰ هزار کودک در سن تحصیل از مدارس محرومند.

وی همچنین اظهار داشت که حدود ۱۰ میلیون کودک در سراسر یمن به دلیل تداوم جنگ و درگیری نیاز مبرم به کمک های انسانی دارند و ۵۱ درصد از مردم یمن شامل ۱۴.۱ میلیون نفر به دلیل تداوم جنگ و درگیری، آوارگی میلیون ها نفر از مناطق خود، افزایش قیمت سوخت و مواد غذایی و وخامت اوضاع اقتصادی از عدم امنیت غذایی رنج می برند.

الاسعدی همچنین گفت: ۲۱ میلیون یمنی از جمله ۱۰ میلیون کودک نیازمند کمک های انسانی هستند و ۱۹ میلیون شهروند این کشور دست کم به خدمات بهداشت محیط زیست و نظافت عمومی نیاز دارند که نصف آنها را کودکان تشکیل می دهند.

وی در عین حال افزود که دو میلیون و ۵۰۰ هزار کودک زیر پنج سال امسال در معرض خطر سوء تغذیه هستند که ۳۷۰ هزار نفر از آنها از سوء تغذیه شدید و حاد رنج می برند.

سخنگوی یونیسف در خصوص اوضاع استان «الحدیده» یمن نیز اعلام کرد که میانگین ابتلا به سوء تغذیه شدید در این استان بر اساس جامع ترین بررسی انجام گرفته به ۳۰ درصد رسیده است.

الاسعدی همچنین تاکید کرد که میانگین سوء تغذیه شدید بین سال های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵ میلادی از ۳۱ درصد به کمتر از ۲۱ درصد کاهش یافته بود و جنگ و تجاوز به یمن موجب افزایش این میزان شده است.

وی در عین حال افزود که صد هزار و ۴۱۷ کودک زیر پنج سال در استان الحدیده از سوء تغذیه شدید رنج می برند و یونیسف قصد دارد امسال ۶۰ هزار و ۸۵۰ کودک مبتلا به سوء تغذیه حاد را درمان نماید.

لازم به ذکر است که ائتلاف عربی تحت سرکردگی عربستان سعودی از ماه مارس ۲۰۱۶ تجاوز بی رحمانه به یمن را آغاز کرده است که در پی آن هزاران یمنی شهید و زخمی و خسارات زیادی نیز به زیرساخت های این کشور وارد شده است.

جنگنده های سعودی در تازه ترین جنایت خود یک مراسم ختم در صنعاء پایتخت یمن را هدف قرار دادند که در پی آن دست کم ۱۴۰ نفر شهید و بیش از ۵۰۰ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۰۶:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن