تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه بهره‏اى از دانش ندارد معنا ندارد كه ديگران او را سعادتمند بدانند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827645304




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شیوع 12 درصدی افسردگی در ایران/ ازدواج درمانی برای کنترل بیماری های روانی غلط است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: شیوع 12 درصدی افسردگی در ایران/ ازدواج درمانی برای کنترل بیماری های روانی غلط است
رئیس مرکز سلامت روانی و اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سواد سلامت روانی مردم بسیار پایین است، حتی برخی تصور می کنند یک بیمار روانی مانند اسکیزوفرنی با ازدواج خوب می شود و آن را ازدواج درمانی می دانند که باور غلطی است.
آفتاب‌‌نیوز : احمد حاجبی روز دوشنبه در نشست خبری وزارت بهداشت افزود: مهمترین مشکل کشور در حوزه سلامت روانی این است که دانش و سواد سلامت روان مردم بسیار پایین است و باورهای بسیار نادرست و خرافات زیادی در این حوزه وجود دارد.

به گزارش ایرنا، او گفت: خیلی از مردم تصور می کنند که با ازدواج درمانی یا سفردرمانی بیمار روانی آنها خوب می شود، در حالی که بیمار روانی شدید مانند افسردگی های شدید، اضطراب و وسواس های شدید یا افراد مبتلا به بیماری دوقطبی یا اسکیزوفرنیا باید به روانپزشک مراجعه و دارو مصرف کنند.

رئیس مرکز سلامت روان وزارت بهداشت ادامه داد: در درمان بیماریهای روانی شدید، حرف اول را دارو درمانی می زند و خدمات مشاوره روانی کمک کننده است، تجویز دارو نیز فقط در صلاحیت روانپزشک است.

تحصیلکرده ها هم فرق روانپزشک و روانشناس را نمی دانند

او گفت: پایین بودن سطح سواد سلامت روان حتی در بین افراد تحصیلکرده کشور نیز وجود دارد و هنوز بسیاری از تحصیلکرده ای دانشگاهی فرق روانپزشک و روانشناس را نمی دانند و البته قبول داریم که این دو گروه در کار یکدیگر دخالت می کنند.

او در پاسخ به پرسش دیگری درباره شیوع بیماریهای روانی در کشور گفت: پیمایش شیوع شناسی بیماریهای روانی در کشور که در سال 90 انجام شد، نشان داد که 23.6 درصد افراد بین 15 تا 64 سال به یکی از انواع شدید بیماریهای روانی مبتلا هستند که از این میان افسردگی با 12.7 درصد شایعترین بیماری روانی است و البته درصد شیوع آن در زنان بیش از مردان است.

او ادامه داد: از نظر گروه بیماری، شایعترین گروه بیماری های اختلال اضطرابی و وسواس است که 15.6 درصد مردم گرفتار آن هستند، اعتیاد نیز یکی از بیماری های روانی شایع در کشور است که 2.1 درصد جمعیت بزرگسال کشور در سال 90 با جمعیت 50 میلیون نفر به آن مبتلا شناسایی شدند.

حاجبی درباره خدمات سلامت روان وزارت بهداشت بعد از طرح تحول سلامت نیز گفت: در این برنامه 800 روانشناس بالینی در شبکه بهداشتی کشور بکارگیری شده اند که عمدتا در مراکز جامع خدمات سلامت فعالیت می کنند و حدود 45 میلیون نفر از جمعیت کشور را تحت پوشش دارند.

او افزود: بررسی ها نشان می دهد که اغلب فارغ التحصیلان حتی کارشناسی ارشدهای روانشناسی بالینی صلاحیت لازم را برای ارائه خدمات سلامت روان به مردم ندارند و به همین علت قبل از بکارگیری آنها در مراکز جامع سلامت یک دوره آموزش 150 ساعتی برای آنان در نظر گرفته می شود.

حاجبی درباره تعرفه و پوشش بیمه ای خدمات سلامت روان گفت: هفت خدمت سلامت روان از سال 93 تعرفه گذاری شده و در کتاب ارزشهای نسبی خدمات سلامت قرار گرفته است که البته فقط با حمایت وزارت بهداشت در بخش دولتی پوشش حمایتی دارد و بیمه ها این خدمات را در بخش خصوصی پوشش نمی دهند.

او افزود: درخواست وزارت بهداشت از بیمه ها این است که همان طور که خدمات پزشکی مطبها را پوشش می دهند، خدمات سلامت روان را نیز در بخش خصوصی تحت پوشش حمایتی قرار دهند تا با پیشگیری و درمان به موقع میزان بالای بیماریهای روانی در کشور که موجب اختلال در خانواده ها و از هم پاشیدن زندگی بسیاری از مردم می شود، کاهش یابد.





۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن