تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): كسى كه خود را پيشواى مردم قرار داده، بايد پيش از آموزش ديگران، خود را آموزش دهد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802794460




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئیس‌جمهوری که تلاش می‌کند تبدیل به «اردوغان» شود


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: رئیس‌جمهوری که تلاش می‌کند تبدیل به «اردوغان» شود
دوترته مشخص کرده که می‌خواهد سیاست خارجی کشورش مستقل از امریکا باشد. او به نوعی ژست ضد‌امپریالیستی و سوسیالیستی گرفته است. او نشان داده که برخلاف رییس‌جمهوری قبلی فیلیپین علاقه‌ای به غرب و امریکا ندارد.
آفتاب‌‌نیوز : سرویس بین‌الملل- «من نه تنها آماده قطع روابط با امریکا هستم بلکه آماده گشایش روابط با چین هستم». این بخشی از اظهارات «رودریگو دوترته» است که اخیرا گفته است درهای فیلیپین را برای بازرگانان چینی باز خواهد کرد.»


به گزارش آفتاب‌نیوز، تقویت روابط فیلیپین و چین به مانیل این اجازه را خواهد داد تا تسلیحات چینی را خریداری کند. رهبر تازه فیلیپین در مسیر هوگو جاوز رییس‌جمهوری پیشین ونزوئلا گام بر می‌دارد و می‌خواهد روابط با امریکا را قطع کند و به اردوگاه چین نزدیک شود. اکنون او می‌تواند ابهامات زیادی را درباره چشم‌انداز نفوذ امریکا در آسیا ایجاد کند». 



رییس‌جمهوری که تلاش می‌کند تبدیل به «اردوغان» شود



در طول چند هفته گذشه دوترته درباره تصمیم به اخراج نیروهای ویژه امریکایی از میندانائو، جزیره‌ای در جنوب فیلیپین و تعلیق مانورهای نظامی مشترک و گشت‌زنی در دریای چین جنوبی و حتی لغو توافق‌نامه امنیتی میان واشنگتن و مانیل هشدار داده است. به نظر می‌رسد این نطق‌های بلند قابلیت اجرا داشته باشند. برای شروع دوترته علیرغم انتقادهای نهادهای حقوق بشری و دولت امریکا کارزار بحث‌برانگیز خود علیه قاچاق مواد مخدر را به راه انداخته است. علیرغم آن‌که اوباما از کارزار قتل قاچاقچیان در فیلیپین انتقاد کرد و گفت که در صورت ادامه این روند امریکا از وضع کنونی در همکرای با فیلیپین در مبارزه با تروریسم عقب‌نشینی خواهد کرد با این حال، دوترته به راه خود ادامه داده است.


دوترته مشخص کرده که می‌خواهد سیاست خارجی کشورش مستقل از امریکا باشد. او به نوعی ژست ضد‌امپریالیستی و سوسیالیستی گرفته است. او نشان داده که برخلاف رییس‌جمهوری قبلی فیلیپین علاقه‌ای به غرب و امریکا ندارد. او کارزار خود را جنگ با مواد مخدر خوانده است و گفته که من دست‌‌نشانده امریکایی‌ها نیستم و رییس‌جمهوری مستقل برای فیلیپین هستم و تنها به مردم کشورم پاسخگو می‌باشم. 


نشنال اینراست اشاره می‌کند که نزدیکی دوترته به پکن و مسکو پیامی به امریکا و غرب است. این نشریه در ادامه اشاره می‌کند که امریکا در طول یک دهه گذشته به استقرار امنیت در فیلیپین کمک کرده است و می‌افزاید: نظرسنجی سال گذشته نشان داد که ۹۲ درصد از فیلیپینی‌ها نظری مثبت درباره امریکا دارند که بیش‌ترین میزان در جهان محسوب می‌شود. امریکا هم‌چنین ۷۲ درصد از تسلیحات و تجهیزات نظایم فیلیپین را آماده می‌کند. 


این نشریه در پایان با اشاره به اینکه به نظر می‌رسد دوترته می‌خواهد جا پای اردوغان ریس‌جمهوری ترکیه بگذارد، می‌نویسد: «او نیز دوست ندارد که از تنش لفظی با امریکا بکاهد دوست دارد با روسیه و چین گپ بزند و دسترسی امریکایی‌ها به پایگاه‌های مهم نظامی در ترکیه را محدود کند. هر زمان که درباره نقض حقوق بشر در ترکیه و نقض ازادی‌های دموکراتیک انتقادی از غرب می‌شود او فریاد می‌زند. با این حال، روابط نظامی میان امریکا و ترکیه قوی باقی مانده است».




۲۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن