تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به زيادى نماز و روزه و حج و احسان و مناجات شبانه مردم نگاه نكنيد، بلكه به راستگويى و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860977752




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ناراحتی اشتیلیکه از عملکرد بازیکنانش


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
ناراحتی اشتیلیکه از عملکرد بازیکنانش
ناراحتی اشتیلیکه از عملکرد بازیکنانش سرمربی تیم ملی فوتبال کره جنوبی گفت که دو تیم ایران و کره بازی جوانمردانه‌ای را ارائه کرده‌اند.


به گزارش فرهنگ نیوز، اولی اشتیلیکه، سرمربی آلمانی تیم ملی کره جنوبی در پایان دیدار تیمش مقابل ایران در نشست خبری حاضر شد و گفت: به نظر من بازی خوبی بود. فشار زیادی از سوی تماشاگران روی دو تیم بود، اما هر هم ما و تیم ایران بازی جوانمردانه‌ای را ارائه کردیم.
 
وی افزود: باید بگویم از نتیجه‌ای که به‌دست آوردیم، کمی ناراحتم و به‌نظرم می‌توانستیم نتیجه مثبت‌تری به‌دست بیاوریم. از این نتیجه ناراحت و غمگینم.
 
سرمربی تیم ملی فوتبال کره جنوبی خاطرنشان کرد: باید بگویم تیم بهتر امروز به پیروزی رسید. ما در 30 دقیقه ابتدایی بازی عملکردی فاجعه‌آمیز داشتیم. در ادامه بازی روند خوبی داشت و قدرت دو تیم یکسان شد، اما ما در 30 دقیقه ابتدایی گل را دریافت کردیم.
 
اشتیلیکه در پاسخ به خبرنگار کره‌ای که گفت شما می‌گویید 30 دقیقه بد بودیم، ولی کره جنوبی در طول بازی مقابل ایران اصلاً حمله‌ای روی دروازه حریف نداشت، گفت: شما درست می‌گویید. ایران موفق عمل کرد. آنها در تک تک حملات‌شان از ما بهتر بودند و در نهایت ما شکست خوردیم.
 
وی ادامه داد: تیم ایران در ریباند هم خوب بود و نشان داد که چقدر به لحاظ بدنی خوب است. ما با کادرفنی و بازیکنان مختلف به ایران آمدیم، اما باز هم نتوانستیم نتیجه بگیریم و این نشان‌دهنده ضعف ماست.
 
«این موضوع را بارها گفته‌ام که ما باید در تمام بازی‌های خانگی با پیروزی از زمین خارج شویم»، سرمربی کره جنوبی با بیان این جمله خاطر نشان کرد: این باید استراتژی ما باشد و فرقی نمی‌کند مقابل ایران باشد یا تیم دیگری. واقعیت این است که ما از نظر قوای جسمانی و فنی ضعیف هستیم و ایران قوی‌تر است. اگر می‌خواهیم این نقیضه را جبران کنیم، باید فوتبال بهتری انجام دهیم. باید از سطح پایه کارمان را اساسی‌تر آغاز کرده و آن را دنبال کنیم.
 
سرمربی آلمانی کره جنوبی در مورد تعویض‌هایی که برای استفاده از توپ‌های بلند انجام داد، اما باز هم نتوانست حمله مؤثری داشته باشد، افزود: برای فشار آوردن روی تیم ایران باید کارهای زیادی انجام می‌دادیم. ارسال می‌کردیم، در عمق حرکت می‌کردیم یا کارهای تاکیتیکی دیگری ازنجام می‌دادیم که این اتفاقات در زمین بازی رخ نداد. ما در زمان مناسب، بازیکن شماره 18 را وارد زمین کردیم تا از ارسال‌ها استفاده کنیم، اما باز هم نتوانستیم فرصتی بسازیم و به گل برسیم. به عقیده من باید بازیکنی مثل سباستین سوریا مهاجم تیم ملی قطر را در تیم‌مان می‌داشتیم تا می‌توانستیم مقابل ایران به برتری برسیم.
 
اشتلیکه در پاسخ به پرسش خبرنگار کره‌ای مبنی بر اینکه چرا ما نمی‌توانیم در آزادی نتیجه لازم را بگیریم و آیا این نتیجه به صعود ما کمک می‌کند یا نه، گفت : ما باید بازی‌مان را آنالیز کنیم. باید سخت درگیر آنالیز خودمان باشیم. تیم ما در خیلی از جنبه‌ها نسبت به ایران سطح پایین کار کرد و برای بهتر شدن باید از پایه کار کنیم و این نیاز فوتبال کره است. باید به آن اهمیت بدهیم و در آینده درباره این مسئله صحبت کنیم. 
 
 


منبع: تسنیم


95/7/20 - 22:16 - 2016-10-11 22:16:59





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن