واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین:
رعایت حق الناس و ترویج فرهنگ وقف از درسهای نهضت کربلا است
شناسهٔ خبر: 3792769 - سهشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۲
استانها > قزوین
.jwplayer{ display: inline-block; } قزوین- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: عاشورا و حماسه کربلا درسهای زندگی فراوانی دارد که رعایت حق الناس و ترویج فرهنگ وقف از مغفول مانده های آن است که باید بازگو شود. حجت الاسلام علی نعمت اللهی در روز تاسوعای حسینی در گفت وگو با خبرنگار مهر در خصوص درسهای نهضت عاشورا گفت: قیام امام حسین(ع) جنبه های آسمانی و الهی فراوانی دارد که شاید در اذهان نگنجد اما با یک نگاه عمیق به ابعادی از آن می توان دریافت این حماسه زوایای پنهان زیادی دارد و مانند هیچ جنگی در دنیا نیست. وی افزود: آنچه قیام امام حسین(ع) را آسمانی کرده و موجب ماندگاری آن در تاریخ برای همیشه شده ریشه داشتن در نیازهای فطری بشری بوده و آنچه از نگاه زمینی برای همه قابل درک است مبارزه با ظلم، ستم و هرگونه بیداد در بدترین شرایط است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین بیان کرد: شهادت، ازخود گذشتگی و ایثار از دیگر درس های واقعه عاشوراست که باید مورد توجه عزاداران قرار گیرد. عاشورا یک دانشگاه عملی برای انسان های آزاده است نعمت اللهی در ادامه اظهارداشت: نهضت عاشورا و قیام امام حسین(ع) یک دانشگاه عملی برای همه انسان های آزاده است که با شاگردی در آن می توان به سعادت در دنیا و آخرت دست یافت. وی با بیان صحنه هایی از این قیام آموزنده یادآورشد: امام حسین(ع) وقتی وارد صحنه کربلا می شوند می پرسند این محل کجاست و گفته می شود «کربلا» و حضرت سراغ طوایف بزرگ آن را می گیرند و پیشنهاد خرید اراضی کربلا را می دهند. نعمت اللهی تصریح کرد: همین موضوع نشان می دهد حضرت برخلاف برخی که به دروغ گفته بودند حضرت وضعیت مالی مناسبی نداشت متول بود و اراضی به وسعت دو مایل در دو مایل را با ۶۰ هزار درهم از بنی اسد خریداری می کنند.
رعایت حق الناس درس عاشوراست وی اضافه کرد: این خرید زمینها در شرایطی انجام می شود که امام معصوم حق تصرف در همه امور و اموال و جان افراد را دارد اما سالار شهیدان برای آموزش مردم به رعایت حق الناس که برای ایشان شرط مهمی است با قیمت مناسبی این زمین ها را خریداری کرده و وقف می کنند. مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اظهارداشت: نکته دوم این واقعه در این است که امام حسین(ع) با سرمایه قابل توجهی وارد کربلا می شود و این اتهام که این حرکت برای مال دنیا و پست و مقام بوده کامل منتفی و دروغ است زیرا حضرت کشاورز نمونه ای بود که ثروت خود را برای ترویج دین خرج کرد. وی بیان کرد: امام حسین(ع) زمینهای خریداری شده را وقف بنی اسد کردند و فرمودند از عایدات این زمین ها برای پذیرایی از زائران در آینده هزینه شود و در واقع با این پیام خبر ازشهادت خود و یارانش نیز می دهد. فرهنگ وقف را نهادینه کنیم نعمت اللهی اظهارداشت: درسهای نهضت حسینی ترویج فرهنگ وقف و رعایت حق الناس است که به نظر می رسد در واقعه عاشورا مغفول مانده است.
وی بیان کرد: از مبلغان دینی و روحانیون انتظار می رود ابعاد مغفول مانده نهضت عاشورا که متعدد است و می تواند رفتارهای اجتماعی ما را تنظیم کرده و به سالم سازی روابط همه ما کمک کند را بازگو کنند و نگذارند این آموزه ها فراموش شود. مدیرکل تبلیغات اسلامی افزود: در کنار همه زیبایی های عزاداری و سوگواری های مردم عاشق و دوست دار اهل بیت باید درسهای معنوی و انسان ساز عاشورا و نهضت حسینی را برای همه مردم بازگو کنیم تا دسوتداران اهل بیت و امام حسین(ع) با تامل در این حماسه ماندگار درس بگیرند و در زندگی بکار بندند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]