واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان خبر داد:
ایجاد بانک اطلاعاتی برای سرمایهگذاران در همدان
شناسهٔ خبر: 3791561 - یکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۴
استانها > همدان
.jwplayer{ display: inline-block; } همدان - مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان از ایجاد بانک اطلاعاتی برای سرمایه گذاران در همدان خبر داد. به گزارش خبرنگار مهر، سید ناصر محمودی ظهر دوشنبه در جلسه مشترکی با مدیران کل امور اقتصادی و دارایی، صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و جهاد کشاورزی استان همدان با اعلام خبر ایجاد بانک اطلاعاتی از مدیران کل این دستگاه ها خواست همکاری لازم را برای جمع آوری اطلاعات مورد نیاز داشته باشند. محمودی موازی کاری در حوزه سرمایه گذاری را آسیب خواند و افزود: در این حوزه باید همه دستگاه های مرتبط با سرمایه گذاری استان در یک مسیر حرکت کرده و در جهت کمک به روند موجود یک صدا باشند. وی گفت: باید در حوزه سرمایه گذاری اطلاعات درست در اختیار سرمایه گذار قرار گیرد تا به راحتی مسیر را انتخاب کرده و با تجزیه و تحلیل وارد گود سرمایه گذاری شود. لزوم هدایت نیروی انسانی کار مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان بابیان اینکه در این مسیر باید نیروی انسانی کار را هدایت کنیم، گفت: علاوه بر این، هدف کلی پروژه ها باید مشخص و شیوه تأمین منابع مالی را هدایت کرد و اجرای پروژه هایی که به بخش خصوصی واگذار می شود نیز مشخص شود. محمودی بابیان اینکه همدان در بهبود شاخص های فضای کسب و کار از برنامه عقب است، گفت: برای ارتقای شاخص ها در استان همدان باید حذف یا اصلاح قوانین مخل کسب و کار مورد توجه قرار گیرد و اولویت اصلاحیه ها تعیین شود.
وی افزود: ضمن برگزاری جلسات کارشناسی با تمامی دستگاه ها، باید برش استانی پروژه ها را در راستای بهبود ۸ پله ای شاخص فضای کسب و کار عملیاتی کرد. محمودی عنوان کرد: تمامی هدف این است که اطلاعات درست به سرمایه گذاران ارائه و با ایجاد بانک اطلاعاتی جامع برای سرمایه گذاران که شامل اطلاعات تمامی ادارات مرتبط با سرمایه گذاری اعم از صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی و همچنین اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، یک مسیر واحد برای سرمایه گذار ایجاد کرد. ارائه اطلاعات موجود موانع و نواقص هر پروژه وی گفت: باید علاوه بر ارائه اطلاعات موجود موانع و نواقص هر پروژه نیز منظور شود تا بتوان به راحتی طرح را مورد بررسی قرار داد. مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز بر تغییر برخی روش ها در کار تأکید کرد و گفت: در امر سرمایه گذاری باید برخی موارد را حذف کنیم چراکه امروز بسیاری قوانین و مقررات مخل سرمایه گذاری هستند و در حقیقت دست و پاگیر شده اند. حمیدرضا متین بابیان اینکه در سرمایه گذاری ابتدا باید طرح مشخص باشد، افزود: سرمایه گذار باید طرح مورد نظر خود را آورده تا بررسی شود و استعلام های لازم را از دستگاه هایی چون محیط زیست دریافت کند. وی با تاکید بر اینکه سرمایه گذار در ابتدا نیاز به مشاوره دارد، گفت: مشاوره باید از سوی برخی نهادها و دستگاه ها به سرمایه گذار ارائه شود. متین باتاکید بر اینکه امروز تنها مجوز تأسیس صادر کردن مهم نیست بلکه مهم آن است که از تعداد مجوزهایی که صادر می کنیم چند مورد پروانه می گیرند و اقدام به سرمایه گذاری می کنند، گفت: باید شرایط سرمایه گذاری در استان همدان تسهیل شود. جلوگیری از جزیرهای عمل کردن سازمان ها مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان نیز بر جزیره ای عمل نکردن سازمان ها تأکید کرد و گفت: ایجاد قوانین و مقررات، اولویت های سرمایه گذاری و جلوگیری از جزیرهای عمل کردن، می تواند از مشوق های لازم سرمایه گذاری باشد.
احمد توصیفیان گفت: طرح های قابل واگذاری به بخش خصوصی ضمن شناسایی می تواند در نمایشگاهی قابل ارائه باشد. وی با تاکید بر نظارت و رصد فضای کسب و کار استان همدان عنوان کرد: باید برای جذب سرمایه گذاران در استان همدان برنامه داشت. وی بر یکپارچه عمل کردن دستگاه ها اشاره کرد و قرار گرفتن اطلاعات در یک سامانه را روشی درست برای تعیین اولویت ها و ادامه روند کار عنوان کرد. احمد ترابی معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نیز ضمن تایید ایجاد بانک اطلاعاتی، در حوزه گردشگری تغییرات کاربری را از مشکلات پیش رو عنوان کرد. لازم به ذکر است قرار است بانک اطلاعاتی مورد نیاز سرمایه گذاران اعم از پروژه ها و نیروی کار موجود توسط اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان همدان و با همکاری تمامی دستگاه ها از جمله ادارت کل صنعت، معدن، تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سازمان جهاد کشاورزی و شرکت شهرک های صنعتی استان همدان ایجاد شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]