تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه  الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821012332




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خودروهای «ولوو» با یکدیگر صحبت می‌کنند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وب سایت کلیک: ماشین‌های ولوو به زودی قادر خواهند بود در فضای ابری با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. شرکت Volvo به تازگی فناوری جدیدی را در خودروهای خود به کار گرفته که اجازه مبادله اطلاعات بین آنها را می‌دهد. به راستی چه چیزی بهترین منبع اطلاعات برای ماشین‌های درون جاده است؟ مشخصاً دیگر ماشین‌های جاده.
 
 
خودروهای شرکت VOLVO با یکدیگر صحبت می کنند



اگر ماشین شما ولوو است، به‌زودی و به لطف یک راه حل جدید مبنی بر فناوری Cloud (رایانش ابری) که به برخی  خودروهای ولوو تا پایان سال ۲۰۱۶  افزوده خواهد شد می‌توانید با دیگر همتایان چهارچرخ خود ارتباط برقرار کنید.

این خودرو ساز سوئدی توانسته با استفاده از این تکنولوژی خود را در کلوپ اختصاصی این فناوری در کنار تویوتا و مرسدس بنز قرار دهد.

نرم افزار ارتباطی  ماشین به ماشین (Car-to-Car)  به خودروهای ولوو این امکان را می‌دهد تا  اطلاعات و شرایط مهم جاده‌ای مانند راه بندان، لغزندگی جاده و غیره  را بین سایر خودروها به اشتراک بگذارد.

به گفته معاون ارشد بخش تحقیق و توسعه شرکت Volvo  در  خبرنامه  خودرو Automotive،  تمام خودروهای سری ۹۰ این کمپانی مانند XC90,V90   و S90  تا پایان سال به این فناوری مجهز خواهند شد. جزئیات این طرح ولوو در ابتدا با  رونمایی از مدل V90 Cross county    در ماه اکتبر مشخص شد.

ولوو با کمک شرکت اریکسون  این فناوری جدید را تولید و گسترش داده است  داده‌های خام این تکنولوژی جهت پردازش بر اساس فرمان پذیری ماشین  ، ترمزها  و سنسورهای شتاب سنج  خودرو تأمین می‌گردند.

هاکان ساموئلسون، مدیر عامل شرکت خودرو سازی ولوو اذعان داشت در این خصوص از یک سیستم فضای ابری استفاده می‌شود  که نیازی به ارتباط مستقیم بین خودروها نیست، این سیستم  به ما اجازه می‌دهد که اطلاعات را تجزیه تحلیل کنیم و در ادامه به دنبال توزیع آن  به دیگر خودروها نیز باشیم.

این شرکت امید زیادی به آینده این فن آوری دارد و متعهد می‌شود که در نسل آتی  خودروهای خود آن را به کار گیرد و همچنین  در آینده‌ای نه چندان دور اکثر ماشین سازان مانند کادیلاک، آئودی، جگوار و لندرور نیز می‌توانند با نرم افزار مشابه آن کار کنند.

کادیلاک این طرح را در برخی از مدل‌های ۲۰۱۷ خود  در آمریکا راه اندازی کرده است  در حالی که شرکت آئودی به دنبال نوعی از سیستم‌های زیر ساختی ارتباطی در خودرو است که اجازه می‌دهد وسیله نقلیه با چراغ‌های راهنمایی ارتباط برقرار کند همچنین  کمپانی‌های  جگوار و  لندرور، سیستم ماشین به ماشین (Car-to-Car) خود را به‌زودی در انگلستان، ایالت آن آربور و  میشیگان تست خواهند کرد.





۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن