واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاندار لرستان:مدیران به وعدههای خود عمل کنند/ وعدههای توخالی اعتماد مردم را از بین میبرد
استاندار لرستان گفت: مدیران باید وعدههایی بدهند که حتما بتوانند آنها را عملی کنند، چرا که وعدههای توخالی اعتماد مردم را از بین میبرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد، هوشنگ بازوند عصر امروز در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان لرستان با حضور مجمع نمایندگان استان در شهرستان پلدختر بیان کرد: از مدیران استان میخواهیم نسبت به وعدههایی که در شورای برنامهریزی میدهند، اقدام لازم را داشته باشند به گونهای عمل کنند که وعدههای آنها پوچ نباشد و حتما بتوانند در موعد مقرر به وعدههای خود عمل کنند تا اعتماد مردم از بین نرود. وی به وضعیت استخر شهرستان پلدختر اشاره کرد و گفت: این استخر در طول حدود 9 سال فقط 9 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و باعث نارضایتی مردم شده است، چراکه ابتدا برنامهریزی خوبی برای این طرح وجود نداشته است و در حقیقت کار بدون برنامهریزی همین نتیجه را در پیدارد. استاندار لرستان به توجه به اسناد بالادستی از سوی مدیران و مجمع نمایندگان استان تأکید کرد و افزود: با مجمع نمایندگان قبلی استان اسناد بالادستی را مرور میکردیم، الان نیز با مجمع نمایندگان جدید هم جلسه میگذاریم و این موضوع را بررسی میکنیم. وی تصریح کرد: اینکه در طول پنج سال باید 20 هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در استان داشته باشیم، خیلی رقم سنگینی نیست، ولی با توجه به اینکه تا قبل از این سرمایهگذاری زیادی در استان صورت نگرفته است، این رقم زیاد به نظر میرسد، لذا باید بستر مناسب را برای این موضوع فراهم کنیم. بازوند به بودجه استان لرستان در سال 95 اشاره کرد و اظهار داشت: در بودجه 95 اعتبارات عمرانی استان 602 میلیارد تومان است که در این زمینه با 41 درصد رشد مقام سوم را در کشور داریم، ضمن اینکه پروژههای ملی شده و ملیهای استانی شده نیز 364 میلیارد تومان اعتبار دارند. وی ادامه داد: اعتبارات متفرقه در قانون بودجه 25 هزار میلیارد تومان است که میتوان از 15 هزار میلیارد تومان آن در استانها استفاده کرد، لذا ما پیشبینی کردهایم که بتوانیم 640 میلیارد تومان از محل اعتبارات متفرقه در استان لرستان جذب کنیم. استاندار لرستان به انتخاب محور خرمآباد به پلدختر به عنوان نمونه گردشگری اشاره کرد و گفت: با توجه به این موضوع باید مشکلات این مسیر حل شود و روستاهایی که در این مسیر نیاز به خانه بهداشت دارند، باید برای آنها خانه بهداشت در نظر گرفته شود و چهار خطه شدن این مسیر نیز باید تسریع یابد، ضمن اینکه میراث فرهنگی باید طرح فاز یک این مسیر را در مدت دو ماه تهیه کند.
وی عنوان کرد: مجوز پالایشگاه 30 هزار بشکهای پلدختر سالهاست که صادر شده، ولی کماکان هیچ اقدامی در آن صورت نگرفته است و با توجه به اینکه سرمایهگذار خارجی خیلی رغبتی برای سرمایهگذاری در پالایشگاه 30 هزار بشکهای ندارد، بهتر است به سرمایهگذار داخلی بیشتر اهمیت دهیم، لذا به ستاد اجرای حضرت امام پیشنهاد دادیم که این پالایشگاه را بگیرد و فعالیت خود را در آن شروع کند. استاندار لرستان همچنین به پروژه کارخانه سیمان پلدختر اشاره کرد و افزود: بانک ملی با اجرای کارخانه سیمان در پلدختر موافق نیست، چرا که به نظر میرسد ایجاد آن خیلی توجیه اقتصادی ندارد، لذا تغییر کاربرد این پروژه را مطرح کردیم تا با مشارکت بانک ملی صورت بگیرد. وی با بیان اینکه ایجاد بندر خشک نیاز به یک سری زیرساختها دارد به پیشنهاد نماینده مردم پلدختر در مجلس برای ایجاد بندر خشک در این شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت: برای ایجاد بندر خشک یک سری شرایط نیاز است که از جمله آنها وجود فرودگاه و ریل قطار در نزدیکی محل موردنظر است، علاوه بر آن ایجاد بندر خشک حداقل به 200 میلیارد تومان سرمایهگذاری نیاز دارد که به نظر نمیرسد هیچ سرمایهگذاری با توجه به شرایط موجود حاضر به حضور در پلدختر باشد، ولی با این حال این موضوع میتواند در آینده پیگیری شود. انتهای پیام/85015/ب40
95/04/19 :: 17:16
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]