تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سجده شكر برهرمسلمانى واجب است،با آن نمازت را كامل و پروردگارت را خشنود مى سازى و فرش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817256123




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تحلیل موسسه امریکایی رند درباره چشم انداز چالش های پیش روی حسن روحانی


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



تحلیل موسسه امریکایی رند درباره چشم انداز چالش های پیش روی حسن روحانی
«علیرضا نادر» پژوهشگر موسسه مطالعاتی «رند» که در زمینه مسائل امنیت ملی و سیاست خارجی به وزارت دفاع امریکا مشاوره ارائه می دهد به چالش های پیش روی روحانی در آینده اشاره کرده است.
روز نو : «علیرضا نادر» پژوهشگر موسسه مطالعاتی «رند» که در زمینه مسائل امنیت ملی و سیاست خارجی به وزارت دفاع امریکا مشاوره ارائه می دهد به چالش های پیش روی حسن روحانی در آینده اشاره کرده است.
به گزارش سايت روزنو، او می نویسد:«احتمالا رییس جمهوری اینده امریکا با بحران های زیادی مواجه خواهد بود یکی از اصلی ترین چالش ها می تواند ایران باشد. توافق هسته ای از دید دولت اوباما سبب شد تا ایران ذخایر اورانیوم خود را به خارج از کشور انتقال دهد، تعداد سانتریفیوژهای خود را کاهش دهد و بازرسی های المللی سرزده را بپذیرد و در نهایت ایران را از ساخت تسلیحات هسته ای دور کند اما علیرغم حصول برجام مشکلات اساسی بین ایران و امریکا باقی مانده اند. 
ایران تغییری در سیاست خود مبنی بر حمایت از دولت اسد در سوریه نداده است. انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۲۰۱۷ میلادی برگزار خواهد شد. چالش اصلی روحانی از  جانب محافظه کاران است. به نظر می رسد واشنگتن مجبور به اتخاذ سیاست های سخت گیرانه تر در قبال ایران خواهد بود چرا که ایران در زمینه سیاست های خاورمیانه ای خود تغییری ایجاد نکرده است. برخی از طرفداران برجام امیدوار هستند که برجام به بهبود روابط ایران و امریکا کمک کند و یا شاید حتی به پایان خصومت میان دو کشور منجر شود. اما واقعیت آن است که روحانی تاکنون نتوانسته بر این چالش بزرگ فائق آید. اقتصاد ایران نیز هنوز اسیر موانعی است که برای بانک های بین المللی برای معامله و نقل و انتقالات مالی با ایران وجود دارد».
نادر یکی از اصلی ترین چالش های پیش روی روحانی را کاهش قیمت جهانی نفت می داند و می افزاید:«این موضوعی خارج از کنترل روحانی است در مقابل روحانی نیز نهادهایی خاص قرار دارند که در همه موارد اعمال قدرت می کنند. می توان به بازداشت شهروندان دو تابعیتی در ایران اشاره کرد این موضوع می تواند احساس ناامنی را در میان سرمایه گذاران ایجاد کرده و مانع از ورود آنان به ایران شود».
پژوهشگر رند در ادامه می نویسد:«باید گفت که روحانی تاکنون نتوانسته شکاف میان روابط ایران و امریکا را پر کند. بسایری از موارد از جمله سیاست خارجی خارج از کنترل او هستند و تصمیم گیری ها در بخش های دیگری صورت می گیرد. باید به رویارویی اخیر قایق های تندروی سپاه با ناوهای امریکایی در خلیج فارس اشاره کرد. این ها خبرهای خوبی برای روابط ایران و امریکا نیستند».
او در ادامه انتخابات ریاست جمهوری ایران را پیش بینی کرده و می نویسد:«به نظر نمی رسد آن شور و شوق انتخابات قبلی ریاست جمهوری در سال ۲۰۱۷ میلادی از سوی طرفداران روحانی تکرار شود. بعید است که روحانی برای دور دوم انتخاب نشود اما به احتمال زیاد در دور دوم با مخالفت بیش تر از سوی محافظه کاران مواجه خواهد شد. او باید منتظر بحران های بیش تر بین المللی برای ایران باشد».
او در ادامه توصیه هایی را به دولت امریکا دارد و از موضع منافع دولت آن کشور می نویسد:«این کافی نیست که امریکا حضور نظامی اش را در منطقه تقویت کند و یا تسلیحات بیش تری به متحدانش در خلیج فارس بفروشد تلاش های امریکا باید اعمال فشار بر ایران در موضوع حقوق بشر باشد باید توجه کرد که اکنون ناامیدی مردم در داخل ایران نسبت به دولت روحانی در حال افزایش است. امریکا باید در جهت مشروعیت زدایی از نظام سیاسی ایران گام بردارد. تمرکز امریکا باید بر روی ترویج دموکراسی در ایران باشد این موضوع نقطه اسیب پذیری نظام سیاسی ایران است».
نادر در پایان با بدبینی به هرگونه امکان بهبود روابط ایران و امریکا نگاه می کند و می نویسد:«امیدها برای تنش زدایی در روابط امریکا و ایران به پایان رسیده است. دولت بعدی امریکا باید متوجه شود که نهادها و مقام هایی در ایران خواستار بهبود روابط با امریکا نیستند و آنان دست بالا را دارند. برجام نیز سیاست خارجی ایران در مطنقه را تغییر نداده است». 






تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن