واضح آرشیو وب فارسی:مهر: امام جمعه دامغان:
علما پرچمداران فرهنگ شیعه و مرزبانان دین هستند
شناسهٔ خبر: 3785413 - یکشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۶
استانها > سمنان
.jwplayer{ display: inline-block; } دامغان - امام جمعه دامغان، علما را پرچمداران فرهنگ شیعه و مرزبانان دین یاد کرد و گفت: روحانیان مامور هستند تا معارف و اندیشه های ناب اهل بیت(ع) را به مردم منتقل کنند. به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد حسینیان عصر یکشنبه در همایش طلایه داران تبلیغ دامغان به میزبانی اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان، ضمن بیان اینکه ایام محرم فرصت بسیار خوبی برای بیان دستاورد های نظام و انقلاب است و این کار باید توسط روحانیان انجام شود، ابراز داشت: یکی از کارهای مهم که باید در این ایام انجام شود، تقویت شور و شعور حسینی در بین جوانان است چرا که اگر شور باشد ولی شعور نباشد آسیب می بینیم لذا باید آگاهی و بصیرت که همان عمق نگری است را در جوانان تقویت کنیم. وی به نقش امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اشاره داشت و افزود: این فریضه الهی یک نظارت اجتماعی است که باید آن را بیش از گذشته در جامعه زنده کنیم و بدانیم که شیعه عنصر سست نمی خواهد لذا باید فرهنگ آن در جامعه جاری شود. مردم ناظران اجتماعی باورهای دینی هستند رئیس شورای فرهنگ عمومی دامغان ضمن تاکید بر اینکه باید مردم را ناظران اجتماعی باورهای دینی دانست، گفت: ایام ماه محرم به عنوان یک فرصت با ارزش برای نهادینه کردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر محسوب می شود چرا که روح کربلا امر به معروف و نهی از منکر بوده است.
حسینیان با بیان اینکه روحانیان باید قدر کار و جایگاه با ارزش خود را بدانند، ابراز داشت: در ایام ماه محرم یاد اباعبدالله الحسین(ع) می تواند ذخیره باشد و فرهنگ را تحریک و احساسات را زنده کند لذا کسانی که می خواهند درباره آن حضرت مطالبی را بیان کنند باید چهار محور شامل علل، درس ها، عبرت ها، آثار و پیامدهای نهضت کربلا را در نظر داشته باشند. وی افزود: روحانیان باید مطالبشان را به روز کنند و مردم نیز که بیشتر با بعد مبارزاتی نهضت کربلا آشنا هستند با بعد مدیریتی امام حسین(ع) بیشتر آشنا شوند چون آن حضرت هیچگاه حرکتی عجولانه در کارهایش نداشته است همچنین علما و روحانیان باید از دو دیدگاه نهضت کربلا را رصد کنند و از نظر شکلی و محتوایی به موضوعات بپردازند و تلاش شود این دو موضوع آسیب نبیند.
کار مبلغان شناساندن معروف ها و خوبی ها به مردم است رئیس اداره تبلیغات اسلامی دامغان نیز در این مراسم، گفت: کار مبلغان شناساندن معروف ها و خوبی ها به مردم است چرا که ارزش و ملاک عبادات به داشتن اخلاص در کار است و کاری را که برای تقرب به خدا و رضایت الهی انجام داد و هرچه اعمال نیک و اخلاص باشد قیمت آن بالاتر است. حجت الاسلام حسین صبوری با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر به معنای ایجاد حساسیت انسان در رابطه با خوبی و بدی ها است، ابراز داشت: این موضوع از شریف ترین فرائض دینی ما مسلمانان است که واجبات دیگر بر پایه آن بنا می شود چرا که با امر به معروف و نهی از منکر، راه های برقراری روزی حلال کسب می شود، ظلم ها از بین می رود و زمین ها آباد می شود. وی با اشاره به نامگذاری سال از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال اقتصاد مقاومتی، ابراز داشت: باید دغدغه معظم له از سوی علما و روحانیان در منابر بیان و بر استفاده از کالای ایرانی و مقابله با کالاهای خارجی تاکید شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]