تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):برای انسان عیب نیست که حقش تاخیر افتد، عیب آن است که چیزی را که حقش نیست بگیرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870626867




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امنیت و آرامش ایران اسلامی نشان از اقتدار نیروی های مسلح دارد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: امنیت و آرامش ایران اسلامی نشان از اقتدار نیروی های مسلح دارد
استاندار سمنان، امنیت و آرامش کشور را نشان از اقتدار نیروی انتظامی در برقراری امنیت و نظم در جامعه ذکر کرد و گفت : نیروی انتظامی همیشه با اخلاص و اقتدار در همه صحنه ها حاضر بوده و برای امنیت کشور تلاش کرده است.
محمدرضا خباز روز شنبه در آیین صحبگاه مشترک نیروهای مسلح استان سمنان که  با حضور جمعی از مسئولان و یگان های مختلف نیروهای انتظامی، ارتش و سپاه قائم(ع) استان در دومین روز از هفته نیروی انتظامی در محل فرماندهی نیروی انتظامی استان برگزار شد، افزود:این هفته فرصتی است تا مردم از عملکرد و فعالیت های خالصانه و خاضعانه پلیس اطلاع پیدا کنند.
وی اظهار داشت : مسئولان انتظامی هم باید نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی و در تقویت توان و قوت خود تلاش و کاستی ها و ضعف ها را برطرف کنند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از نکاتی که نیروهای انتظامی باید به آن توجه کند سبک زندگی اسلامی است و پلیس باید در ترویج سبک زندگی اسلامی الگوی مردم باشد.
خباز ادامه داد : نیروی انتظامی باید با رفتار خود زمینه این سبک زندگی نیکو را در جامعه به وجود آورد.
وی با تاکید بر این که اظهار کرد : اگرچه امکانات مالی کم باشد اما روحیه خدمت و جهادگری و ارزش مداری بر نیروی انتظامی حاکم است و روز به روز آثار و عملکرد بهتری را ارائه می دهند.
وی با اشاره به عملکرد مثبت نیروی انتظامی استان سمنان در مبارزه با جرائم و تأمین امنیت استان تصریح کرد: عملکرد نیروی انتظامی امسال نسبت به مدت مشابه گذشته بسیار چشمگیر بوده و موفقیت های زیادی را درزمینه مبارزه با جرائم، آسیب های اجتماعی و دستگیری افرادی که زندگی مردم را مختل کرده اند، داشته اند.
وی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر این که نیروهای انتظامی باید در چشم مردم عزیز باشد خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی باید در رفتار با مردم عزت داشته باشد و این عزت باید در رفتار و چگونگی انجام وظیفه انسانی مشخص باشد.
استاندار سمنان گفت : نیروی انتظامی مظهر قانون مداری، قانون گرایی و قانون محوری است و باید این مهم روزبه روز حفظ شود.
خباز به دیگر ویژگی ها و خصلت های نیروهای خدوم انتظامی اشاره کرد و گفت: درستکاری و امانت داری از شاخصه های مهم نیروهای انتظامی است چراکه آبرو، جان، مال مردم در اختیار آن ها است و این یک امانت الهی است که باید با همه وجود حفظ شود.
فرمانده انتظامی استان سمنان هم گفت: اقتدار پلیس در جمهوری اسلامی ایران برخواسته از ارزش های دینی و الهی و برای خدمت به مردم و حمایت از مظلومان شکل گرفته است.
سرهنگ روح الامین قاسمی تاکید کرد: مقابله با قانون شکنان، برهم زنندگان امنیت عمومی و افزایش احساس امنیت در بین مردم به طور مستمر، از اهداف نیروی انتظامی است.
وی شعار امسال هفته ناجا را "همه با هم برای امنیت و آرامش" اعلام و گفت: امنیت مطلوب محصول کارکرد صحیح تمام نهادهای اجتماعی و مسئولیت پذیری مردم است.
سردار قاسمی تاکید کرد: پلیس با پیش گرفتن رویکرد اجتماعی، با تکیه ویژه بر قدرت مردم به مبارزه با جرایم می پردازد.
وی نظم و امنیت پایدار را از مبانی مهم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جوامع برشمرد و گفت: مشارکت مردمی در امنیت یکی از مصادیق مشارکت در توسعه ملی است زیرا توسعه همه جانبه بدون برقراری نظم و امنیت همه جانبه ممکن نخواهدبود.
به گفته سردار قاسمی امنیت مطلوب محصول کارکرد صحیح تمام نهادهای اجتماعی و انجام مناسب وظایف شهروندی همه افراد در جامعه است.
قاسمی ادامه داد : پلیس ضمن اینکه حافظ امنیت تولید شده و عامل بسط و گسترش آن است به عنوان یک نهاد اجتماعی و با صحت عمل و انجام کامل و درست وظایف خود در چرخه تولید امنیت نیز قرارمی گیرد.
فرمانده انتظامی استان سمنان خاطرنشان کرد: موفقیت هنگامی به دست می آید که پلیس و جامعه در کنار هم برای یافتن راه حل معضلات، آسیب ها و جرایم تلاش کنند.
در این آیین که معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان، فرماندهان نظامی و انتظامی و جمعی از مسئولان امنیتی حضور داشتند، از نیروهای ساعی، بازنشستگان، خانواده معظم شهدا و جانبازان و خیرین امنیت استان تجلیل شد.
نهم تا 15 مهرماه هفته ناجا نام گذاری شده است.




تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن