واضح آرشیو وب فارسی:مهر: امام جمعه قزوین:
استقبال باشکوه مردم قزوین از رئیس جمهور بیانگر وحدت استان است

شناسهٔ خبر: 3783160 - جمعه ۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۱
استانها > قزوین
.jwplayer{ display: inline-block; } قزین- نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین گفت: استقبال باشکوه مردم از رئیس جمهور بیانگر وحدت مرم و مسئولان استان است و امیدواریم این سفر زمینه حل مشکلات و توسعه استان را فراهم کند. به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله عبدالکریم عابدینی درخطبه های این هفته نماز جمعه قزوین در مسجد النبی ودر جمع نمازگران گفت: اقشار مختلف مردم قزوین عاقلانه ترین رفتار را داشتند و استقبال بی نظیر از رئیس جمهور بیانگر وحدت مردم و مسئولان است. خطیب جمعه قزوین تصریح کرد: خوشبختانه مردم و مسئولان وظیفه میزبانی را با استقبال پرشور خود بخوبی و بهترین صورت انجام دادند و امیدواریم دستاوردهای سفر نصیب استان شود. وی اضافه کرد: مجموعه مردم و مسئولان استان از رئیس جمهور انتظار دارند مشکلات اساسی این منطقه مانند بیکاری، چالش های کشاورزی، صنعت، مسکن جوانان و مشکلات آب را با برنامه ریزی و چاره اندیشی حل کنند. آیت الله عابدینی اظهارداشت: از دولت درخواست می کنیم با عمل کردن به قولهای داده شده زمینه حل مشکلات مردم را فراهم کند.

نگذاریم جامعه دو قطبی شود وی گفت: این استقبال نشان داد مردم استان قزوین بدنبال همبستگی و وحدت هستند و اجازه نخواهند داد جامعه دو قطبی شود. نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین یادآورشد: با قاطعیت می گوییم ما جامعه دو قطبی نداریم و توصیه های دینی، رهنمودهای امام راحل و رهبری حرکت به سمت خداوند، ولایت و وحدت است و ما نیز اجازه نخواهیم داد کشور دو قطبی شده و تفرقه، جای وحدت و انسجام را بگیرد. همکاری با ماموران سرشماری عابدینی در ادامه خطبه های نماز به اهمیت سرشماری در کشور اشاره کرد و گفت: با تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت آمار از مردم استان انتظار داریم با ماموران سرشماری همکاری و در این طرح مشارکت کنند. وی بیان کرد: مسئولان آمار هم باید امانتدار باشند و اطلاعات دقیق و درست را به مسئولان نظام ارائه کنند تا برنامه ریزی و تصمیم گیری در کشور بر اساس واقعیت ها باشد. امام جمعه قزوین اظهارداشت: قرار نیست با آمار همه چیز را خوب جلوه دهیم بلکه باید واقعیتها را منعکس کنیم تا درست برنامه ریزی شود زیرا آمار و ارقام دقیق می تواند در فرهنگ، سیاست، اقتصاد، عمران و آبادانی کشور تاثیرگذار باشد لذا همه باید به آن اهمیت دهیم. تملق و دورویی و دوستی با دشمن مصداق منکر است خطیب جمعه قزوین در خصوص هفته امر به معروف و نهی از منکر هم نکاتی بیان کرد و گفت: با درک درست این فریضه باید بدانیم امروز دوستی با دوستان خدا و دشمنی با دشمنان الهی مصداق واقعی این فریضه است.

وی اضافه کرد: برخی به دشمنان خود مانند آمریکا روی خوش نشان می دهند و یک روزنامه ای هر چه نیش قلم دارد نثار افراد متدین و مومن می کند اما هیچ مطلبی علیه اسرائیل و آمریکا نوی نویسد. عابدینی تصریح کرد: تاکید بر بدعهدی آمریکا از نمودهای بارز امر به معروف است و این که گفته شود باید با آمریکا مذاکره شود اشتباه است و باید بدانیم آنها حضرت ابراهیم و موسی و عیسی را تروریست می دانند و نسبت به شیخ حسن نصرالله و سردار سلیمانی نگاه تروریستی دارند اما داعش و عربستان را که دستشان در خون آلوده است محکوم نمی کنند و با این تفکر نباید دوستی کرد. امام جمعه قزوین گفت: تملق و دورویی نیز از مصادیق منکر است و باید با صداقت و شفافیت مروج فرهنگ دینی در جامعه باشیم. خطیب جمعه قزوین احترام به پیش کسوتان را ضروری دانست و گفت: احترام به والدین، پدر بزرگ و مادر بزرگها و پیش کسوتان وظیفه ای دینی و اخلاقی است و اگر احترام به بزرگترها در جامعه کمرنگ شود همه آسیب می بینیم. عابدینی در خصوص فراسریدن ماه محرم و هجرت امام از عراق به پاریس هم مطالبی بیان کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]