تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك درهم صدقه دادن از يك روز روزه مستحبى برتر و والاتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871364000




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمریکایی‌ها نامردی خود را در برهم زدن برجام اثبات کردند / ما ذلت نمي پذيريم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: آمریکایی‌ها نامردی خود را در برهم زدن برجام اثبات کردند / ما ذلت نمي پذيريم
امام جمعه مشهد با بيان اينكه آمریکایی‌ها نامردی خود را در برهم زدن برجام اثبات کردند، گفت:امسال محرم و صفر هم کربلایی برای ما ایجاد می‌کند که اگر بنا شد استکبار جهانی بر نقض عهدش پافشاری کند دولت ما باید آماده شوند فناوری هسته‌ای را به روز اولش بازگردانند.

آمریکایی‌ها نامردی خود را در برهم زدن برجام اثبات کردند / ما ذلت نمي پذيريم
به گزارش گروه استانهاي باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ ايت الله سيد احمد علم الهدي امروز در خطبه هاي نماز جمعه مشهد مقدس در جوار حرم رضوي
با اشاره به اينكه هفته آخر ماه ذی‌الحجه و هفته استقبال از محرم است اظهار كرد:محرم کربلا را عینی و متجلی می‌کند و امام بزرگوار فرمودند محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است.
وي  با اشاره به اینکه محرم نمایشگر کربلا است تاکید کرد: 70 سال پیش توده‌ای‌های کافر یک حرف نخ نما زدند و اخیراً فضای مجازی ضد انقلاب این خوراک را به دست گرفته و می‌گوید چرا در محرم و صفر این قدر هزینه می‌شود؟ این همان حرف‌هایی است که توده‌ای‌ها زدند و کهنه شده است.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: اولاً این هزینه از ثروت عمومی و دولتی نیست، این هزینه متعلق به مردم و از جان مردمی است که دلداده امام حسین(ع) هستند و این مردم هستند که عزاداری می‌کنند، اینکه بودجه عمومی نیست. چرا از هزینه اتومبیل‌های چند میلیاردی و زندگی کاخ نشینی مصرف نمی‌کنید برای اشتغال زایی؟ از ناهار ظهر عاشورا کارخانه بسازند؟ این حرف نخ نمای توده‌ای ها است.
ايت الله علم الهدي بیان کرد: امروز هم وقتی می‌بینند حرف‌های پوسیده کمونیست‌ها ممکن است به دردشان بخورد همین حرف‌ها را تکرار و تائید می‌کنند اما مردم ما بصیرتشان مافوق آنها است، 37 سال امام و مقام معظم رهبری از عناصر مردمی این کشور را در خط اهل بیت(ع) تربیت کردند.
خطیب جمعه مشهد مقدس افزود: محرم و صفر را باید باشکوه‌تر برگزار کنیم، محرمی که مردم ما را در انقلاب بسازد، در تاریخ همیشه یک محرم و صفر وضعیت را دگرگون کرده است. کربلا تمام نشده و همچنان ادامه دارد، کربلا سال به سال در محرم بر صف آن افزوده شده و وسعت آن بیشتر شده است. کربلا ضد شيعه انگلیسی است، قمه زدن وهن به اسلام است.
وی گفت: قمه زدن به نام امام حسین(ع) با سر بریدن داعش یکی است و هر دوی اینها یکی است، دشمن به دنبال همین است، دشمن دنبال این است که اثبات کند که اسلام دنبال خون ریزی است. مراجع عالیقدر تقلید، قمه زنی را حرام کرده‌اند زیرا وهن به دین است و این مسائل مربوط به شیعه انگلیسی است.
آیت الله علم الهدی گفت: تمام حرف‌های مستند بنده در پایگاه و سایت اطلاع رسانی بنده منعکس می‌شود، از قول بنده فایلی منتشر کرده و گفته‌اند فلانی از قمه زنی حمایت کرده است. مگر هر چیزی که در فضای مجازی بود صحیح است؟ مگر باید آن را باور کنیم؟ سال گذشته شنیدم در عتبه سیدالشهدا عده‌ای قمه زده‌اند و گفتم 50 کیلومتری کربلا، تکفیری‌ها بچه شیعه را سر می‌برند تا این بقعه و بارگاه را نابود کنند و بجای اینکه جلوی این تکفیری‌ها را بگیرید، خودتان را قمه می‌زنید؟
وی افزود: نیاز ما به کربلا از هر زمانی بیشتر است، آمریکایی‌ها نامردی خود را در برهم زدن برجام اثبات کردند اما مردم ما ذلت پذیر نیستند، مردم ما با سینه خشک و مشت خالی 40 هزار مستشار را از این کشور بیرون کردند. امسال محرم و صفر هم کربلایی برای ما ایجاد می‌کند که اگر بنا شد استکبار جهانی بر نقض عهدش پافشاری کند دولت ما باید آماده شوند فناوری هسته‌ای را به روز اولش بازگردانند.
امام جمعه مشهد اظهار كرد:سانتریفیوژها باید با قدرت بچرخند و آب سنگین اراک به طور کامل وارد فناوری شود و این خواسته و مطالبه مردم است زیرا دشمن تخلف کرده و ما در مقابلش ذلت نمی‌پذیریم.
انتهاي پيام//ف.ف






لینک


۰۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن