تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هنگام بى نيازى شكر مى گزارد و منافق هرگاه بى نياز شود طغيان مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860970244




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برخی به دنبال ایجاد شبه در بحث عزای امام حسین (ع) هستند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: امام جمعه خارگ:
برخی به دنبال ایجاد شبه در بحث عزای امام حسین (ع) هستند

موسی کمالی


شناسهٔ خبر: 3783129 - جمعه ۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۲
استانها > بوشهر

.jwplayer{ display: inline-block; } بوشهر - امام جمعه خارگ گفت: برخی به دنبال ایجاد شبه در بحث عزای امام حسین (ع) هستند. به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام موسی کمالی در خطبه های نماز جمعه خارگ اظهار داشت: در هشت سال دفاع مقدس در جزیره خارگ پدافند ما ما خوش درخشید چون تنها راه نفوذ به خارگ آسمان بود و جانانه ایستادگی و مقاومت کردند. وی با بیان اینکه آنگونه که باید و شاید بر ایستادگی‌های پدافند در جزیره خارگ پرداخته نشده است، اضافه کرد: نیروی دریایی خارگ در زمان دفاع مقدس برای حمله‌های دریایی به رژیم بعث عراق پیش قدم بوده است. امام جمعه خارگ ادامه داد: ارتش ما در هشت سال دفاع مقدس خوب درخشید، مقام معظم رهبری هم در بیانات خود اعلام کردند که نیروهای مسلح همواره باید آماده ایفای نقش باشند. نیروهای نظامی ما در جزیره خارگ آمادگی کامل دارند و وظیفه ما پاسداشت و نگهدار خون شهدا باشیم.  وی افزود: حوادث زیادی تاریخ در خود ثبت کرده است ولی هیچ حادثه ای به اندازه حادثه کربلا نیست، این حادثه عجیب حادثه‌ای است. حوادث زیادی در تاریخ داریم، رسالت پیامبر که مردم را از شرک نجات دهد هم حادثه‌ای بزرگی است اما در حادثه کربلا امام حسین (ع) آمد که مسلمانان را نجات دهد و مسلمان را از نفاق بیرون بیاورد.  امام جمعه خارگ در ادامه با اشاره به حادثه کربلا بیان کرد: اگر امام حسین (ع) نبود اسلامی نمی‌ماند؛ این مکتب و اسلام با وجود امام حسین(ع) باقی مانده است، وصیت امام حسین (ع) این است که برای خدا شریک قائل نشویم، امر به معروف و نهی از منکر وظیفه هر مسلمانی است. وی گفت: حسینی بودن به این است که از مال و آبروی خودمان برای دینمان هزینه کنیم و نگذاریم دین ما به سمتی برود که استکبار می‌خواهد. کمالی با بیان اینکه برخی به دنبال ایجاد شبه در بحث عزای امام حسین (ع) هستند افزود: به عنوان پیرو امام حسین (ع) عزای حسینی را زیر سوال می‌برند شبهه ایجاد می کنند، همه وظیفه دارند مقابل این مسائله بایستند و مسئولان هم جای خود دارند. وی تصریح کرد: هر چه داریم باید فدای حسین (ع) کنیم اموالمان که چیزی نیست؛ او جان، مال و اهل بیتش را داد که ما مسلمان واقعی باشیم. امام جمعه خارگ اضافه کرد: بعضی‌ها متاسفانه دارند ایجاد شبهه می‌کنند که این اموالی که برای مراسم امام حسین (ع)  می خواهید خرج کنید خرج فقرا کنید، بله کمک به فقرا خوب هست و باید انجام شود، ولی نه اینکه برای راه حسین (ع) ما خرج نکنیم. وی گفت: از آنها که ایجاد شبهه می‌کنند باید پرسید شما چقدر به فکر فقرا هستید؟ سفرهای خارجی که به دبی و ترکیه می‌کنید آن زمان به فکر فقرا نیستید. اگر هنر دارید چرا خودتان به فقرا کمک نمی کنید، ولی همین عزیزانی که در محافل حسینی شرکت می کنند به فقرا رسیدگی می کنند، مسئولین باید جلوی کسانی که شبهه ایجاد می کنند باید بایستند و محکم برخورد کنند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن