واضح آرشیو وب فارسی:مهر: فرماندار اسدآباد:
۴۵ درصد جمعیت شهرستان اسدآباد در روستاها زندگی میکنند
شناسهٔ خبر: 3782593 - پنجشنبه ۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۵
استانها > همدان
.jwplayer{ display: inline-block; } اسدآباد- فرماندار شهرستان اسدآباد گفت: ۴۵ درصد جمعیت شهرستان اسدآباد در روستاها زندگی میکنند. به گزارش خبرنگار مهر، مسعود بکایی بعدازظهر پنج شنبه در آیین برگزاری جشنواره آلو در روستای توریستی و هدف گردشگری ملحمدره گفت: خدمات روبنایی و زیربنایی در روستاها موجب پایداری، قوام زندگی روستاییان و ماندگاری جمعیت روستایی در روستاها میشود. مسعود بکایی افزود: درحال حاضر ۴۵ درصد جمعیت شهرستان اسدآباد در روستاها زندگی میکنند که این امر مسئله توجه به روستاها را اهمیت میبخشد. مسعود بکایی بیان کرد: بیشترین ارزش افزوده، تولید و اشتغال در شهرستان اسدآباد در بخش کشاورزی خلاصه شده است. وی تاکید کرد: از مجموع ۸۲ روستای بالای ۲۰ خانوار در اسدآباد ۴۸ روستا بهسازی شده است. ۷۵ درصد روستاهای اسدآباد بهسازی شدهاند فرماندار اسدآباد با بیان اینکه ۷۵ درصد روستاهای اسدآباد در مرحله اول و یا مرحله دوم بهسازی شدهاند، تاکید کرد: تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار شهرستان اسدآباد دارای راه آسفالت، لولهکشی گاز و پوشش لوله کشی آب روستایی هستند. وی افزود: توجه به روستاها موجب رسیدگی به امور رفاهی و بیمه اجتماعی روستاییان و طبیعت روستایی و گردشگری می شود.
فرماندار اسدآباد درباره جاذبههای روستای گردشگری ملحمدره، بیان کرد: نزدیکی ملحمدره به شهر و چشمانداز بکر و زیبای روستا از نقاط مثبت ملحمدره محسوب میشوند. وی افزود: دسترسی هرچه بهتر گردشگران به باغات و امکان دسترسی عمومی به پارکینگ و سرویس بهداشتی از مواردی است که در روستای گردشگری ملحمدره باید مورد توجه قرار گیرد. گازرسانی به روستای ملحمدره جزو برنامه ۵ ساله فرمانداری بود که به دلیل کوهستانی بودن منطقه، موقعیت جغرافیایی روستا و باغات موجود در مسیر لولهکشی، تکمیل این پروژه با مشکل و تاخیر مواجه شد بکایی عنوان کرد: گازرسانی به روستای ملحمدره جزو برنامه ۵ ساله فرمانداری بود که به دلیل کوهستانی بودن منطقه، موقعیت جغرافیایی روستا و باغات موجود در مسیر لولهکشی، تکمیل این پروژه با مشکل و تاخیر مواجه شد. وی درباره بهسازی روستای ملحمدره گفت: بهسازی روستا باید با توجه به معماری ویژه روستا و حفظ بافت سنتی خانهها انجام شود. فرماندار اسدآباد عنوان کرد: سالجاری به دلیل بارشهای مناسب مردم روستا مشکلات کمتری برای تامین آب داشتند اما کشاورزان و باغداران ملحمدره میتوانند با استفاده از تسهیلات آبیاری تحت فشار از این سیستم استفاده کنند. وی درباره تولیدات آلو نیز بیان کرد: میزان باغات آلوی شهرستان اسدآباد ۲۱۰ هکتار است که از این میزان ۱۰۰ هکتار در روستای ملحمدره قرار دارد. بکایی عنوان کرد: امسال ۳ هزار تن آلو در شهرستان اسدآباد تولید شده است. وی عنوان کرد: به غیر از آلو، هلو و شلیل اسدآباد نیز رتبه اول کیفیت و مطلوبیت را در بین محصولات سایر شهرستانها به خود اختصاص داده است. فرماندار اسدآباد با تاکید بر جذب سرمایهگذار برای تقویت روستای ملحمدره و ایجاد و ساخت کمپهای تفریحی، رستوران برای دسترسی به باغات پایین دست اظهار داشت: این اقدامات فرصت جذب گرشگر بیشتر را در راستای روستای ملحمدره و معرفی هرچه بیشتر روستا به وجود میآورد. توسعه بخش گردشگری در این روستا رونق اقتصادی به همراه دارد وی تاکید کرد: با توسعه بخش گردشگری در این روستا، رونق اقتصادی فراوانی برای اهالی به وجود میآید.
بخشدار مرکزی شهرستان اسدآباد نیز هدف از برگزاری جشنواره را به نمایش گذاشتن جاذبههای گردشگری این روستا عنوان کرد و افزود: ایجاد امکانات رفاهی برای گردشگران در این روستا از مهمترین خواستههای اهالی روستا و گردشگران است. هاشم صوفی عنوان کرد: روستای ملحمدره از ویژگیها و جاذبههای زیادی برای جذب گردشگر و توریست برخوردار است و با وجود اهالی خونگرم و میهماننواز خاطرات خوبی را برای گردشگران به همراه خواهد داشت. صوفی درباره خصویات روستای ملحمدره گفت: ملحمدره با منظرههای بینظیر و بکر و طبیعت زیبا در فاصله ۶ کیلومتری از ضلع شمالی شهرستان اسدآباد قرار دارد و نسبت به سایر روستاهای گردشگری فاصله کمتری به مرکز شهرستان دارند. وی تاکید کرد: از همه مسئولان تقاضا دارم نگاه ویژهای به این روستا داشته و خدمات و امکانات گردشگری لازم را برای گردشگران فراهم آورند. دبیر برگزاری جشنواره آلو در شهرستان اسداباد گفت: جشنواره آلو با هدف معرفی جاذبههای گردشگری روستای ملحمدره به مدت دو روز برگزار می شود. ۲۰ روستای هدف گردشگری در همدان وجود دارد مدیر کل امور روستایی و عشایری استان همدان نیز در این مراسم گفت: آنچه به توسعه پایدار روستاها میانجامد و پایداری این توسعه را تقویت میکند، گردشگری است. فریدون عربی افزود: در استان همدان ۲۰ روستای هدف گردشگری وجود دارد که روستاهای ملحمدره، حبشی و ویرایی در شهرستان اسدآباد نیز در بین آنها قرار دارند. وی عنوان کرد: پیگیری لازم در راستای معرفی این روستاها به عنوان روستای هدف گردشگری نیازمند اعتبار است. مدیرکل امور روستایی استان همدان خطاب به روستاییان تاکید کرد: اگر میخواهید بافت روستای گردشگری ملحمدره حفظ شود باید از تسهیلات بنیاد مسکن با تبعیت از مدلهای بنیاد مسکن برای حفظ بافت روستا استفاده شود. چهارمین جشنواره آلو در روستای هدف گردشگری ملهمدره به مدت دوروز در ۸ و ۹ مهرماه برگزار میشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]