تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر لحظه ای که بر فرزند آدم بگذرد و او به یاد خدا نباشد روز قیامت حسرتش را خواهد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837048577




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راز اسم سیستم عامل جدید گوگل چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وب سایت کلیک: در چند روز گذشته، اینترنت پر از شایعاتی پیرامون سیستم‌ عامل جدید گوگل شده بود. این سیستم عامل که ترکیبی از سیستم عامل اندروید و سیستم عامل کروم است، لقب آندرومدا را گرفته است.

طرفداران گوگل از این یکپارچگی هیجان زده هستند و توجه آن ها به انتظاراتی است که روزی از G بزرگ داشتند و فکر می کنند که به زودی این انتظارات برآورده خواهد شد. به نظر می رسد که توجه ها به سمت منحصر به فرد بودن این سیستم عامل است.
 
 
راز اسم آندرومدا چیست؟



طرفداران گوگل این همگرایی را به زودی جشن خواهند گرفت. اما آیا برای جشن گرفتن زود نیست؟ الان برای اظهار نظر در مورد برخی چیزها خیلی زود است و نمی توان در خصوص برآورده شدن یا نشدن انتظارات توسط این سیستم عامل جدید قضاوت کرد.

واقعا این زوج اندرومدا این روزها فضای اینترنت را از آن خود کرده است. همه چیز از Android Police  شروع شد که براساس گزارش "دو منبع مستقل و قابل اعتماد” و یک گزارش که در اکتبر ۲۰۱۵ وال استریت منتشر کرد پایه گذاری شد.

از سویی دیگر، Chrome Unboxed ادعا می کند که احتمالا اندرومدا یک پروژه داخلی گوگل باشد که ممکن است هیچ گاه به نتیجه نرسد، یا حداقل آن سیستم عامل واحد و یکپارچه ای نباشد که همه در رویای خود به آن فکر می کنند. در هر صورت، قضاوت نابجا نخواهیم کرد که این سیستم عامل واقعی است یا رویاست، ولی با توجه به آنچه تصور می شود می تواند واقعی باشد.

سیستم عامل کروم و اندروید دو چیز متفاوت هستند. یکی کلود محور است که مستلزم استفاده از یک مرورگر وب برای دسترسی به مجموعه ای از اپلیکیشن های آنلاین و برنامه های روی سخت افزارهای  نه چندان قدرتمند است، در حالی که دیگری کاملا در مورد اپلیکیشن هایی است که باید دانلود و بر روی همان دستگاه نصب شود است.

مدتی گوگل به دنبال هر دو رویکرد بود، چرا که نمی دانست کدام یک می تواند موفق تر باشد. به هر حال، با استفاده روز افزون از اندروید، گوگل از آن به بعد تصمیم گرفت که یک پشتیبان بومی برای اپلیکیشن های اندروید در سیستم عامل کروم بسازد. با این دستپخت گوگل، کاربران سیستم عامل دسکتاپ به اکوسیستم گسترده خود از طریق فروشگاه گوگل پلی دسترسی دارند.

اکنون، اگر شایعات جدید که به گوش می رسد به خوبی پیش برود، اندرومدیا ممکن است بسیار بزرگتر از یک ابتکار بلندپروازانه به چشم بخورد و ویژگی های کروم در اندرود قابل دسترسی باشد و نه بالعکس. و این به طور بالقوه می تواند پایان سیستم عامل کروم باشد و آغازی برای ورود اندروید به محیط دسکتاپ باشد.

طبق Android Police، پیکسل ۳ گوگل ، موسوم به Bison، در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۷ منتشر می شود ولی در کروم بوک عرضه نمی شود، ولی به عنوان یک رقیب تمام عیار برای دستگاه های عرضه شده توسط مایکروسافت و اپل است.

طبق شایعاتی که وجود دارد، Bison  حالت tablet را پشتیبانی می کند و به این معناست که می تواند یک دستگاه مبدل در سری های یوگای لنوو باشد. یا حتی یک دستگاه منفصل، مانند سرفیس بوک مایکروسافت باشد. در هر صورت، به احتمال زیاد این اتفاقات، مانند حرکت نرم افزارهای مبتنی بر وب از جلو یه سمت عقب است که یک سیستم عامل کامل تر و مستقل ارائه شود.

یک گزارش اخیر از Wired در مورد وضعیت آینده کروم بوک ها می گوید که، اکنون گوگل به شدت هر کروم بوکی مانند GPS، NFC، قطب نما، شتاب سنج، تشخیص اثر انگشت و فشار سنج را که قبلا در لپتاپ ها قبلا مورد استفاده بود، از قطعات گوشی های هوشمند شناخته است. ولی اپلیکیشن های اندروید، که الهام بخش تولید کنندگان مختلف هستند که دستگاه ها رو به جلو حرکت کنند، سازگار شوند و به فرم های مختلف در زمینه های گوناگون مورد استفاده قرار گیرند.

قرار دادن همه این ویژگی ها در یک لپتاپ معمولی به نظر تکراری به نظر می رسد، ولی خیلی جالب تراست اگر دستگاه با یک سیستم عامل سراسری اجرا شود که برای لپتاپ، گوشی هوشمند، تبلت ها و رایانه های شخصی طراحی شده است. آنچه گزارش شده است و در شایعات مختلف به نظر می رسد، این است که یک تبدیل از ۲ در ۱ ایجاد خواهد شد. آنچه مسلم است، این است که گوگل با ایده اندروید برای فعالیت های چند وظیفه ای بازی می کند، همانطور که در حالت چند پنچره ای نوقا دیده شد.

اکنون چندان جالب به نظر نمی رسد که این ویژگی محدود به گوشی های همراه و فبلت باشد ولی اگر تصویر متفاوتی از وضعیت داشته باشیم، خیلی بزرگتر فکر می کنیم. مثل Pixel-C-bigger یا بیشتر.

اگر گوگل سعی در این دارد که سیستم عامل دسکتاپ را با اندروید قدرت بخشد، این مورد می تواند استخری از نرم افزارهای مختلف از موبایل را در دسکتاپ در اختیار کاربر قرار دهد و یک تجربه جالب از سوئیچ بین دستگاه ها خواهد بود.

ظاهرا مردم خیلی هیجان زده شده اند و به نظر می رسد که اگر یکپارچگی دستگاه ها اتفاق افتد، بیش از حد انتظار آن ها است. مایکروسافت مدتی است که در حال آزمایش این خصوصیت با پلت فرم سراسری ویندوز یا UWP است تا به توسعه دهندگان امکان ایجاد اپلیکیشن هایی که قابلیت اجرا روی دستگاه های مختلف داشته باشند را بدهد و اپلیکیشن ها توانایی سازگاری با اندازه های مختلف صفحه نمایش بر روی دستکاه مختلف را داشته باشند. اما موفقیت با محدودیت هایی مواجه است، آیا گوگل راهی بهتر می اندیشد؟

معاون ارشد اندروید در گوگل اعلام کرد که امروز ۸ سال زودتر، اندروید ۸ خود را اعلام می کنیم.

آیا منظورش گوشی های پیکسلی است؟ نه! احتمالا گوگل چیزی بزرگتر در آستین دارد که ۸ سال زودتر اعلام می کند. سیستم عاملی که آینده اندروید را واقعا دگرگون خواهد کرد!

در حال حاضر اسم رمز "اندرومدا”، جدای از واقعیت که چند حرف اندروید را دارد، اما معنای مبهمی دارد. شاید به صور فلکی اندرومدیا اشاره دارد. ممکن است اینگونه باشد!!! اندرومدا در نیمکره شما قابل رویت است و توسط سه ستاره درخشان α ، β و γ قابل شناسایی است. این سه ستاره تقریبا در یک خط کامل هستند. این ها می توانند نماد هایی از پلت فرم اصلی اندرومدا باشند، سه ستون! دستگاه های تلفن همراه، کامپیوتر و دستگاه های ترکیبی. این ها مواردی است که فقط به ذهن می رسند!





۰۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن