تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترین اعمال دوست داشتن در راه خدا و دشمنی در راه اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867946753




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پاسخ ایران به ادعای جعلی سعودی‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
پاسخ ایران به ادعای جعلی سعودی‌ها
پاسخ ایران به ادعای جعلی سعودی‌ها سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل در پاسخ به نامه ریاض به شورای امنیت ضمن رد ادعاهای جعلی مطرح شده تاکید کرد: ایران سیاستی مبنی بر ارسال اسلحه به مبارزان انصارالله نداشته است.


به گزارش فرهنگ نیوز، غلامعلی خوشرو سفیر و نماینده دائم کشورمان در سازمان ملل به نامه مورخ 95/6/26 عربستان سعودی که در آن با اشاره به استفاده نیروهای انصارالله از موشک زلزال 3 ادعای نقض قطعنامه شورای امنیت توسط ایران مطرح شده است، پاسخ داد.
 
در این نامه ضمن رد ادعاهای جعلی مطرح شده تاکید شده است که ایران سیاستی مبنی بر ارسال اسلحه به مبارزان انصارالله نداشته و بعلاوه ادعای طرح شده توسط عربستان سعودی و دیگر کشورها تاکنون توسط هیچ منبع مستقلی تایید نشده‌اند.
 
در عین حال ارسال این نامه توسط نماینده دولتی که خود عامل تجاوز به یمن بوده و طی یکسال و نیم گذشته از انواع سلاحهای مرگبار علیه غیر نظامیان و ساختارهای غیر نظامی یمن استفاده کرده است به غایت شگفت آور است. سازمان ملل و دیگر سازمانهای معتبر تاکنون بارها بر جنایات ائتلاف به رهبری سعودی علیه مردم یمن، بویژه کودکان و زنان، صحه گذاشته و نقش این ائتلاف را در اقدامات ناقض حقوق بین الملل و حقوق انسان دوستانه بین المللی از جمله قطعنامه 2286 شورای امنیت در مورد مصونیت بیمارستان‌ها و کارکنان امدادی، تایید کرده‌اند.
 
براساس آخرین بررسی‌های انجام شده توسط منابع حقوق بشری و پژوهشگران تا پایان ماه اوت سال 2016، عربستان سعودی مجموعا 3158 هدف غیر نظامی را در جریان این جنگ 18 ماهه مورد هدف قرار داده است. یافته‌های این منابع که در نشریه گاردین مورخ 23 سپتامبر منتشر شده است حاکی از آن است که در این مدت 942 حمله هوایی علیه مناطق مسکونی، 114 حمله علیه بازارها، 34 حمله علیه مساجد، 147 حمله علیه مدارس، 26 حمله علیه دانشگاهها و 378 حمله به تسهیلات حمل و نقل یمن صورت گرفته است که مسئولیت مستقیم همه این حملات متوجه عربستان سعودی است.
 
علاوه بر اینها، حمله مورخ 95/7/5 علیه یک بیمارستان دیگر که توسط سازمان پزشکان بدون مرز حمایت می شده است و منجر به کشته شدن 11 نفر و مجروح شدن 19 نفر شد و نیز حمله مورخ 95/5/26 علیه یک مدرسه در شمال یمن که منجر به کشته شدن 10 کودک و مجروح شدن 26 کودک دیگر شد، از جمله آخرین موارد این جنایات است که در آمار فوق لحاظ نشده است.
 
جمهوری اسلامی ایران بار دیگر تاکید می کند که بحران یمن راه حل نظامی ندارد و از همه طرفها می خواهد تا با پایان دادن به خشونت ها به سوی مصالحه سیاسی و استفاده از سازوکارهای صلح آمیز و مبتنی بر گفتگو روی آورند.
 
 


منبع: فارس


95/7/7 - 21:09 - 2016-9-28 21:09:26





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن