تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867763471




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش عرضه گوشت قرمز در ماه محرم


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: معاون وزیرجهادکشاورزی از آمادگی دولت برای افزایش عرضه گوشت قرمز در ایام محرم خبر داد و گفت: مشکلی از نظر تامین گوشت قرمز و مرغ در کشور نداریم و اجازه نمی‌دهیم تعادل قیمت بهم بخورد.

به گزارش تراز ، حسن رکنی با اشاره به کاهش قیمت مرغ در بازار، اظهارداشت: عرضه مرغ گرم در بازار زیاد است و به همین دلیل ما انتظار افزایش قیمت این محصول را نداشتیم و نداریم.

وی با بیان اینکه درحال حاضر نرخ این کالا در مراکز خرده فروشی کمتر از ۷ هزار تومان و در مراکز عمده فروشی حدود ۶ هزارتومان است، گفت: ارزان شدن قیمت مرغ نیز ما را خشنود نمی‌کند؛  نرخ این کالا باید متعادل باشد که نه مصرف کننده زیان کند و نه تولیدکننده.

معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه شرکت پشتیبانی امور دام به صورت محدود مرغ منجمد در بازار عرضه می‌کند، اضافه کرد: درحال حاضر با توجه به عرضه زیاد مرغ گرم، نیازی به حضور شرکت پشتیبانی امور دام در بازار نیست و این شرکت کمترین مقدار عرضه مرغ منجمد را دارد.

رکنی با بیان اینکه کشش بازار درماه‌های مختلف، متفاوت است و پیش بینی می‌شود در ماه محرم این کشش افزایش پیدا کند، گفت: شرکت پشتیبانی امور دام به شکل مستمر بازار را رصد و هرجا که نیاز باشد برای تنظیم آن ورود می‌کند.

وی از عرضه مرغ منجمد در ایام محرم خبر داد و اضافه کرد: در استان‌های مختلف این امکان فراهم شده است و مرغ منجمد با نرخ ۵۱۰۰ تومان در ایام محرم برای ایجاد تعادل در بازار توزیع خواهد شد.

معاون وزیرجهادکشاورزی ادامه داد: علاوه بر این شرکت پشتیبانی امور دام آمادگی دارد به محض اینکه قیمت مرغ کاهش یابد و نرخ آن برای تولیدکنندگان غیراقتصادی شود، مرغ‌های مازاد را از بازار جمع آوری کند چرا که برای ما بسیار مهم است تعادل قیمت حفظ شود.

کمبود گوشت قرمز نداریم

معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی درباره شرایط بازار گوشت قرمز نیز اضافه کرد: ذخایر گوشت منجمد بخش خصوصی درحال حاضر حدود ۱۰ تا ۱۵ هزارتن است علاوه بر این شرکت پشتیبانی امور دام نیز ذخایر خوبی در این زمینه دارد.

رکنی با بیان اینکه میزان تولید گوشت قرمز در کشور حدود ۸۲۰ هزارتن و میزان واردات این کالا بین ۸۰ تا ۹۰ هزارتن است، گفت: ما کمبودی در زمینه گوشت قرمز در کشور نداریم و گوشت گرم به وفور در واحدهای تولیدی وجود دارد و عرضه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شرکت پشتیبانی امور دام آمادگی عرضه گوشت منجمد را در ایام محرم دارد، اضافه کرد: درحال حاضر مسائلی که در بازار گوشت بوجود آمده مربوط به دام سبک است.

معاون وزیرجهاد کشاورزی ادامه داد: در ایامی مانند عیدقربان، قبل و حین ایام محرم تقاضا برای دام سبک افزایش پیدا می‌کند و بازار پرکشش می‌شود اما این به معنای کمبود نیست.

رکنی با بیان اینکه قیمت خرید دام زنده از تولیدکنندگان نسبت به سال گذشته بین ۱۰ تا ۱۲ درصد افزایش یافته است، افزود: این عدد نامعقولی نیست ضمن اینکه بر شرایط بازار، وجود حلقه‌های واسط بی تاثیر نیست و این ربطی به تولیدکنندگان ندارد.

وی با اشاره به اینکه درحال حاضر تقاضا برای دام سبک در بازار بالا رفته است که این امر تغییراتی را در بازار ایجاد می‌کند،  گفت: ما برای تامین گوشت قرمز در بازار مصرف، هیچ مشکلی نداریم ضمن اینکه ۳۰ تا ۳۵ درصد دام‌های عشایر در مناطق ییلاقی به سر می‌برند که به تدریج این دام‌ها نیز وارد بازار خواهند شد و عرضه بیشتر می‌شود.

صادرات ۵۸۵ میلیون دلاری فرآورده‌های دامی در ۵ ماهه امسال

رکنی درباره میزان صادرات فرآورده‌های دامی در ۵ ماهه امسال نیز اظهار داشت: در ۵ ماهه امسال ۵۳ هزارتن مرغ و تخم مرغ، حدود ۱۰ هزارتن پشم و پوست، ۱۵۰ تن کرک، حدود هزارتن احشا خوراکی دام، ۲۴۰ هزار قطعه پولت، حدود ۹ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی و ۶ میلیون قطعه تخم مرغ نطفه‌دار از کشور صادر شده است.

وی همچنین ادامه داد: میزان صادرات شیر نیز در این ۵ ماهه قابل توجه و ۲۹۸ هزارتن بوده و این صادرات به حدود ۳۰ کشور دنیا انجام شده ضمن اینکه میزان صادرات عسل نیز طی این مدت ۷۰۰ تن بوده است.  

رکنی افزود: مجموع صادرات بخش دام و طیور طی این مدت ۵۸۵ میلیون دلار و تراز تجاری ما ۲۶۷.۵ میلیون دلار مثبت بوده است.

کاهش ۳۰ درصدی صادرات تخم مرغ

معاون وزیرجهاد کشاورزی با بیان اینکه صادرات گوشت مرغ طی این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته تقریبا ۲ برابر شده است، گفت: صادرات تخم مرغ حدود ۳۰ درصد کاهش یافته که دلیل آن نیز عدم توانایی ایران برای رقابت با کشورهای همسایه در زمینه قیمت این محصول است که البته ما در این زمینه به دنبال پررنگ کردن حضورمان در بازارهای جهانی هستیم.

رکنی درباره آخرین وضعیت پرداخت مشوق صادراتی برای صادرات لبنیات نیز اظهارداشت: اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای صادرات لبنیات مصوب شده است، دولت خود را ملزم به پرداخت آن می‌داند و احتمالا بزودی تخصیص آن انجام خواهد شد اما بنده نمی‌توانم تاریخ دقیقی را برای آن اعلام کنم.

وی درباره اختصاص مشوق صادراتی به بخش طیور نیز گفت: ما درخواست دادیم که ۱۰۰ میلیارد تومان مشوق صادراتی هم به بخش طیور اختصاص داده شود که هنوز مصوب نشده و درحال پیگیری آن هستیم.


منبع: مهر










زمانبندی انتشار: 6 مهر 1395 - 09:58





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن