واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
پاس گل جلیلی به ضرغامی در رقابت با روحانی!
دور از تصور نیست که این جریان در برنامه داشته باشند تا جلیلی را به عنوان فردی که اندک سبد رای را در میان اقشار مردم دارد وارد میدان کرده و در ادامه کارزار سعید جلیلی در زمین فردی مانند علی باقری(معاون جلیلی در مذاکرات و رییس ستاد انتخاباتی او) و یا حتی ضرغامی بازی کند.
روز نو :
دور از تصور نیست که این جریان در برنامه داشته باشند تا جلیلی را به عنوان فردی که اندک سبد رای را در میان اقشار مردم دارد وارد میدان کرده و در ادامه کارزار سعید جلیلی در زمین فردی مانند علی باقری(معاون جلیلی در مذاکرات و رییس ستاد انتخاباتی او) و یا حتی ضرغامی بازی کند.
به گزارش روز نو، بازیگران میدان سیاست ایران یا از گذشته با این عرصه آشنا هستند، یا اینکه وقتی وارد کارزار های سیاسی می شود به خوبی این روند را فرا می گیرند. رایزنی ها، جاخالی ها، پشت پا زدن ها و هزاران بازی دیگری که عرصه سیاست به خود دارد را می توان در این عرصه به وضوح تماشا کرد!
اما یکی دیگر از روش های حرکت در مسیر موفقیت های سیاسی، حمله به یک جریان و تفکرهای است. برخی سیاستمداران از آنجایی که در کارنامه خود اقدام قابل دفاعی ندارند، شروع به تخریب فعالیت ها و تصمیماتی می گیرند که توسط جناح مقابل صورت گرفته است.
این روش به نوعی از بدترین راه حل های موجود در زمینه رقابت های سیاسی است. چرا که جناحی که در مسیر تخریب قدم برداشته است، هم مردم را از دستاوردهای نظام سیاسی دلزده کرده و هم به گونه ای برخورد می کنند که نیروهای اجرایی دچار سردی شده و دست از فعالیت های ادامه دار می کشند.
هم اکنون در شرایطی که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم قرار گرفته ایم فضای سیاسی کشور رنگ و بوی انتخابات به خود گرفته و در همین راستا چهره ها و جریان های سیاسی به فکر نحوه حضور و تعیین تاکتیک مناسب برای موفقیت در این عرصه هستند. سعید جلیلی نیز یکی از این چهره ها است که رفته رفته وارد فضای انتخابات شده و تاکتیک فعلی وی انتقاد از عملکرد دولت فعلی است. جلیلی سعی می کند با انتقاد از اقدامات روحانی و دستگاه دیپلماسی، خود را طلبکار این پرونده نشان دهد و از این طریق شرایط را برای حضور خود در انتخابات و یا گزینه مورد حمایت خود فراهم کند.
جلیلی در آخرین نطق خود که به نقطه ضعف دولت یازدهم مربوط بود اقتصاد و سیاست های روحانی در این زمینه را زیرسوال می برد و می گوید:« امروز اقتصاد در محاصره ستون پنجمی است که با آدرسهای غلط بیشتر از تحریمها به کشور لطمه میزند، این محاصره از موضوعاتی مثل حصر آبادان مهمتر است. وی افزود: اگر مبارزه با بیکاری مهم است، نباید قرارگاههای ایجاد اشتغال به اشغال مرفهان بیدرد و صاحبان حقوقهای نجومی دربیاید. این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: دیپلماسی صحیح مکمل تلاش اقتصادی است نه جانشین آن. اگر وعدههای دیپلماسی جایگزین تلاش مدیران اقتصادی شود، معطلی و بیکاری این مدیران منجر به بازتولید بیکاری فراگیر در کشور خواهد شد. جلیلی افزود: تفکری که دشمن را بزک و صحبت از کم کردن توان دفاعی میکند نمیتواند برای کشور امنیت و عزت بیاورد.»
بسیاری از کارشناسان معتقدند جلیلی و اطرافیانش سعی دارند تا فضا را به سمتی ببرند که انتقادها از دولت افزایش یافته و با این تاکتیک خود را به پاستور نزدیک کنند.
به احتمال فراوان در ادامه مسیر تا انتخابات، از این گونه اظهارات و واکنش ها به موفقیت های دولت بیشتر از پیش خواهیم دید و شنید. چرا که جریان تندرو همانطور که برخی از چهره های آن ها ادعا کردند به دنبال استفاده از گزینه های سال های قبل هستند و در این مسیر نیز جلیلی به عنوان یکی از اصلی ترین گزینه های آنها مورد توجه است.
نمایش جلیلی و انتخاب گزینه دیگر
دور از تصور نیست که این جریان در برنامه داشته باشند تا جلیلی را به عنوان فردی که اندک سبد رای را در میان اقشار مردم دارد وارد میدان کرده و در ادامه کارزار سعید جلیلی در زمین فردی مانند علی باقری(معاون جلیلی در مذاکرات و رییس ستاد انتخاباتی او) و یا حتی ضرغامی بازی کند. تا با این حربه هم رای جلیلی حفظ بماند و هم برخی دیگر نیز که به جلیلی رای نمی دهند، به چهره تازه وارداین جریان رای دهند.
*نامه نيوز
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]