تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رسول خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله، هرگز بدگويى كسى را نمى‏كردند، سرزنش نمى‏نمودند و در ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805329858




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باید مشخص شود چه‌کسانی از طرف‌اسلام سخن می‌گویند؟/چماق‌ساختن از آموزه‌های‌دینی خطاست


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: باید مشخص شود چه‌کسانی از طرف‌اسلام سخن می‌گویند؟/چماق‌ساختن از آموزه‌های‌دینی خطاست
"قرآن، عترت و حوادث تاریخی متعلق به یک جریان سیاسی و آن هم با فکر تنگ‌نظرانه محدود و ظاهرمآبانه نیست. اینها متعلق به همه مردم و مسلمین است و دفاع بد از برخی آموزه‌های دینی می‌تواند به جدی‌ترین شکل به باور جوانان آسیب بزند."/ "به قول سعدی که می‌گوید "دلایل قوی باید و معنوی نه رگ‌های گردن به حجت قوی" لذا اگر دلایل فرد قوی باشد با طمانینه و زبان خوب نقد و انتقاد می‌کند ولی اگر بی‌ادب باشد طبیعتا توهین می‌کند."
آفتاب‌‌نیوز : سرویس سیاسی- محمد کیانوش‌راد  فعال سیاسی اصلاح طلب در گفت‌و‌گو با «آفتاب‌نیوز» با اشاره به اینکه متاسفانه وضعیت آشفته‌ای 
باید مشخص شود چه‌کسانی از طرف‌اسلام سخن می‌گویند؟/چماق‌ساختن از آموزه‌های‌دینی خطاست
که در حوزه‌های هنری و فرهنگی پس از انقلاب به وجود آمده یکی از علل اصلی واگرایی جوانان از دین و مذهب است، اظهار کرد: پیش از انقلاب مراجع تعیین‌کننده دین و چارچوب‌های آن مراجع دینی بودند و پس از آن طبقات روحانیت به شیوه مستدل و با اتکا به منطق، فلسفه و درک مقتضیات زمان به شبهات پاسخ می‌دادند.


به گزارش آفتاب‌نیوز؛ وی در ادامه افزود: امروز متاسفانه در اثر درهم‌ریختگی فرهنگی، دین به عنوان ابزاری برای اعمال سیاست‌های جناحی و گروهی مورد استفاده قرار می‌گیرد. امروز باید مشخص شود که چه کسانی از طرف اسلام سخن می‌گویند؟ البته در یک جامعه آزاد همه می‌توانند نسبت به طرح دیدگاه‌های خود اقدام کنند اما از آموزه‌های دینی چماق ساختن و بر سر هر مخالف و منتقدی زدن کار درستی نیست و اگر کسی هم بخواهد چارچوب‌های دین را مشخص کند این وظیفه مراجع دینی است نه مداحانی که سطح سواد و آگاهی آنها در مسائل دینی بسیار بسیار اندک است و به جای تکیه بر استدلال در برابر مخاطبان خویش از عواطف و احساسات آنها بهره می‌برند. 


این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه مداحان باید در حد و چارچوب وظایف خویش به مداحی بپردازند  خاطرنشان کرد: کاسته شدن از حضور مردم در برخی از مراسم‌های دینی به دلیل بی‌محابا برخورد‌کردن برخی مداحان با دیدگاه‌ها و خواسته‌های مردم است. مداحان اگر می‌خواهند به سیاست بپردازند بهتر است که سیاست را از لفافه مداحی و اسوه‌های دینی جدا کنند و کار سیاسی خویش را در قالب احزاب و گروه‌ها انجام دهند. قرآن، عترت و حوادث تاریخی متعلق به یک جریان سیاسی و آن هم با فکر تنگ‌نظرانه محدود و ظاهرمآبانه نیست. اینها متعلق به همه مردم و مسلمین است و دفاع بد از برخی آموزه‌های دینی می‌تواند به جدی‌ترین شکل به باور جوانان آسیب بزند.


کیانوش‌راد در ادامه با اشاره به نحوه موضع‌گیری مداحان نسبت به هنرمندان تصریح کرد:  متاسفانه یکی از مشکلات فرهنگی ما فقدان نگاه سیستماتیک و مبتنی بر متقضیات زمان و مکان به مسائل اجتماعی است. گروهی صرفاً با نق زدن نسبت به مسائل و بدون در نظر گرفتن ابعاد تاثیرات فرهنگی سخن می‌گویند و بارها دیده‌ایم که حتی بدترین توصیفات را در مورد هنرمندان به کار برده‌اند. 


وی در پایان تاکید کرد: متاسفانه برخی از جریان‌های مذهبی اصولاً شناخت درستی از هنر ندارند و به همین دلیل هنگام سخن گفتن از هنر دچار خطاهای فاحش می‌شوند. در حالی که هنر به تعادل‌بخشی در جامعه کمک می‌کند و امام (ره) هم نسبت به سینما و موسیقی در اواخر عمر خود روشنگری داشت.‌ با این وجود شاهد نفی برنامه‌های فرهنگی در برخی استان‌ها هستیم که این موضع‌گیری کاملا بدون منطق است البته شئونات و رعایت چارچوب‌های عرف و هنجارهای اجتماعی هر شهر و مکان نکته‌ای است که هنرمندان بیش از هر گروه دیگری به آن واقف‌اند.


توهین مداح مشهور به نماینده مجلس جرم است



باید مشخص شود چه‌کسانی از طرف‌اسلام سخن می‌گویند؟/چماق‌ساختن از آموزه‌های‌دینی خطاست
یک حقوقدان هم درباره استفاده جناحی از تریبونهای رسمی و مذهبی به «آفتاب‌نیوز» گفت: معمولا قبل از انتخابات و نزدیک انتخابات فضا کاملا انتخاباتی می‌شود و هر کسی با توجه به ادب و تربیت خانوادگی شروع به صحبت کردن و اظهار‌نظر می‌کند؛ به قول سعدی که می‌گوید "دلایل قوی باید و معنوی نه رگ‌های گردن به حجت قوی" لذا اگر دلایل فرد قوی باشد با طمانینه و زبان خوب نقد و انتقاد می‌کند ولی اگر بی‌ادب باشد طبیعتا توهین می‌کند.


نعمت احمدی حقوقدان درباره توهین‌های صورت‌گرفته برخی از چهره‌های سیاسی از تریبون‌های مذهبی گفت: بر اساس قانون مجازات اسلامی؛ توهین از زبان هر شخصی بیان شود -بدون اینکه به موقعیت فرد توجه شود- قانون‌گذار آن‌ها را جرم دانسته و قابل تعقیب است اما اینکه چه فردی یا چه کسی باشد نوع تحقیقش فرق می‌کند؛ یعنی اگر روحانی باشد در دادگاه ویژه روحانیت و اگر فرد عادی باشد در دادگاه عمومی یا انقلاب قابل پیگیری است.


وی با اشاره به توهین  مداح مشهور به یکی از نمایندگان مجلس‌ در روزهای اخیر افزود: بر اساس قانون مجازات اسلامی توهین به نماینده مجلس و یا هر فرد دیگری جرم محسوب می‌شود؛  نماینده مجلس می‌تواند با توجه به بار توهینی آن کلمات موهن به دادگاه دادسرای عمومی و انقلاب تهران اعلام جرم کند.


این حقوقدان درباره استفاده جناحی از تریبون‌های رسمی و مذهبی نیز اظهار کرد: معمولاً قبل از انتخابات و نزدیک انتخابات فضا کاملا انتخاباتی می‌شود و هر کسی با توجه به ادب و تربیت خانوادگی شروع به صحبت کردن و اظهار‌نظر می‌کند؛ به قول سعدی که می‌گوید "دلایل قوی باید و معنوی  نه رگ‌های گردن به حجت قوی" لذا اگر دلایل فرد قوی باشد با طمانینه و زبان خوب نقد و انتقاد می‌کند ولی اگر بی‌ادب باشد طبیعتا توهین می‌کند.


وی با تاکید بر اینکه ما قبل از اینکه افراد توهین کنند نباید تعقیب کنیم، تصریح کرد:  نباید بگویم چون فضا انتخاباتی است توهین‌ها زیاد خواهد شد بلکه به صورت طبیعی با نزدیک‌شدن به انتخابات افراد به فراخور شرایط در مباحث انتخاباتی ورود پیدا می‌کنند و مباحث خود را با توجه به ادب و شخصیت خود مطرح می‌کنند و آنهایی که مخالف دولت هستند سعی می‌کنند جهت‌گیری انتخاباتی در سخنان خود اشته باشند.




۰۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن