تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رمضان ماه خدا و شعبان ماه رسول خدا و رجب ماه من است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838068073




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هر ثانیه، تولید 5 بدافزار در فضای مجازی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری مهر: به گفته معاونت امنیت سازمان فناوری اطلاعات، وضعیت امنیت در فضای مجازی نگران کننده است و باید به دنبال رفع آسیب پذیری های سامانه های رایانه ای بود.

 
هر ثانیه، 5 بدافزار در فضای مجازی تولید می شود



این معاونت با هدف مقابله با تهدیدات امنیتی و رفع آسیب پذیری های سامانه های رایانه‌ای ، آمارهایی را از موسسات بین المللی در مورد تعداد و شدت حملات امنیتی منتشر کرد، آماری که گویای وضعیت نگران کننده امنیت در فضای مجازی است.

اولین نکته ای که با بررسی این آمارهای بین المللی مشخص می شود، افزایش تنوع و تعداد حملات امنیتی و تولید بدافزارهای مختلف جدید است. در تحقیقات موسسه PWC مشخص شده است که تعداد حوادث امنیتی مختلف توسط 9700 شرکت فعال در حوزه های مختلف، از سال 2009 میلادی بیش از 12 برابر افزایش یافته است و به حدود 43 میلیون در سال 2014 رسیده است. به بیان دیگر در سال 2014 هر ثانیه بیش از 13 حادثه امنیتی فقط توسط این 9700 شرکت کشف شده است.

بر اساس این بررسی ها، تولید بدافزارها که یکی از جنبه های ناامنی سایبری است با نرخ قابل توجهی رو به افزایش است. بر اساس آمار ارایه شده توسط شرکت McAfee در سه ماهه سوم سال 2014 در هر ثانیه بیش از پنج بدافزار جدید در جهان تولید می شود. در سال 2014 تعداد کل بدافزارهای شناخته شده توسط این شرکت از مرز 300 میلیون عبور کرد که نسبت به سال قبل از آن 76% رشد را نشان می دهد.

از طرفی بر اساس گزارش ها تعداد تهدیدات و حملات امنیتی افزایش یافته است. این حملات به واحدهای مختلف صنعتی، دولتی و غیره خسارات مالی زیادی به همراه دارد. مرکز ITRC در پایان سال 2014 میلادی گزارشی منتشر کرد که نشان می داد تعداد حملات منجر به افشای اطلاعات از 157 مورد در سال 2005 به 783 مورد در سال 2014 افزایش یافته است.

در چند سال اخیر تهدیدات جدید امنیتی موسوم به باج افزار رایج شده اند. باج افزارها نمونه ای از بدافزارهایی هستند که فایل ها را رمزنگاری کرده و یا دسترسی کاربر به رایانه شخصی خود را محدود می کنند، تا زمانی که کاربر هزینه ای را به عنوان باج برای برداشتن این محدودیت به آنها پرداخت کند.

یکی از باج افزارهایی که قربانیان زیادی گرفت، باج افزار Zerolocker بود که فایل های رایانه را به روش غیرقابل شکست AES صدو شصت بیتی رمزنگاری کرده و به کاربر درخواست باج 300 دلاری در قالب Bitcoin را می دهد. در صورتیکه این مبلغ پرداخت نشود، مقدار باج به 500 و سپس 1000 دلار افزایش می یابد.

یکی دیگر از خسارات مالی بدافزارها، حمله به دستگاه های خود پرداز بانکی برای دزدی پول نقد است. نرم افزار این دستگاه ها دارای آسی پذیری هایی است که با استفاده از آن می توان دستگاه را بدون استفاده از کارت انکی معتبر و یا کاسته شدن از اعتبار حساب بانکی مجبور به پرداخت پول نقد کرد. از طرفی مجرمین اینترنتی می توانند با استخراج اطلاعات کارت بانکی افراد دیگر از حساب آنها پول برداشت کنند.

بر اساس آمار ارایه شده توسط موسسات Ponemon و HP جرایم رایانه ای در سال 2014 حدود 12.7 میلیون دلار خسارت به هر یک از این شرکت ها وارد کرد.

معاونت امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران در سخنان خود تاکید کرد: «دراین فضا، علاوه بر تهدیدات و حملات، باید نگاهی هم به وضعیت استفاده از مکانیزمهای امنیتی و روشهای استقرار سامانه های رایانه ای داشت. بررسی تحقیقات انجام شده از سوی موسسات تحقیقاتی در مورد میزان استفاده شرکتها از مکانیزمهای امنیتی، حاکی از ضعف شرکتها در بکارگیری مکانیزمهای امنیتی است و این مکانیزمها در کمتر از ۵۰ درصد شرکتها استفاده می شوند . براین اساس با توجه به رشد سریع تهدیدات، باید شرکتها، موسسات و حتی کاربران خانگی هر چه سریعتر اقدام به تجهیز سامانه های رایانه ای خود از نظر امنیتی کنند.»

این اطلاعات از سوی معاونت امنیت سازمان فناوری اطلاعات در بسته حمایتی راهکارهای توسعه امن فضای مجازی و شبکه های اجتماعی آنلاین منتشر شده است.





۰۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن