تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس چيزى را در دل پنهان نداشت، جز اين كه در لغزش هاى زبان و خطوط چهره او آشكار شد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804595515




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازار داغ لباس و لوازم‌التحریر/ قیمت بالاست ولی نمی‌توان نخرید


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گزارش مهر از شروع مهر در بوشهر؛
بازار داغ لباس و لوازم‌التحریر/ قیمت بالاست ولی نمی‌توان نخرید

کیف و کفش و لوازم‌التحریر


شناسهٔ خبر: 3776749 - شنبه ۳ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۵
استانها > بوشهر

.jwplayer{ display: inline-block; } بوشهر - مهر فرا رسید و بیش از هر زمان دیگری شاهد حضور مردم در فروشگاه‌ها برای خرید لوازم‌التحریر، کیف و کفش و لباس برای دانش‌آموزان بودیم، در شرایطی که قیمت‌ها بالا است ولی نمی‌توان نخرید. خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها - فاطمه کیانی‌نژاد: با رسیدن به آخر شهریور و فرا رسیدن ماه مهر، فضای خاصی بر شهر حاکم می‌شود. کودکان و نوجوانان با همراهی والدین در تکاپوی خرید مایحتاج تحصیل راهی فروشگاه‌های لوازم التحریر، کیف و کفش می‌شوند. عزم رفتن به میان مردم می کنم. همان‌گونه‌که تصور می‌کردم حال و هوای مدرسه و مهر هر چه بیشتر بر شهر حاکم است. فروشگاه‌های لوازم التحریر مملو از اجناس رنگارنگ، ردیف‌های عریض و طویل دفترچه‌های رنگارنگ با طرح‌های مختلف پیش چشم بینندگان خودنمایی می‌کند و پیشخوان‌های پر از خودکار و مداد و مداد رنگی‌ها حتی افراد مسن را به شوق تحصیل و یاد خاطرات مدرسه می‌اندازد. در آنسو بچه‌هایی که با ذوق دفترچه‌ها را برای انتخاب زیر و رو می‌کنند و پدران و مادرانی که برای تایید یا رد درخواست کنار آنها هستند و برخی دیگر نیز بدون حضور فرزندان در حال انتخاب هستند.

قیمت‌ها افزایش یافته است به خانم زال فروشنده فروشگاه لوازم التحریر نزدیک می شوم، بعد از گفت‌وگویی کوتاه، در حالی‌که با چشم اطراف را می‌کاود می گوید: مثل هر سال این روزها سرمان شلوغ است و همین‌طور که می‌بینید تعداد زیادی در فروشگاه حضور دارند. از افزایش قیمت ها از او می پرسم، تایید می‌کند و ادامه می‌دهد: در برخی کالاها کمی افزایش قیمت داشته‌ایم. از استقبال والدین و بچه ها از نوشت افزارهای ایرانی می‌پرسم و او پاسخ می‌دهد: طرح های ایرانی هم مشتریان خود را دارند و امسال به نسبت سال گذشته استقبال بیشتری شاهد بودیم. توجه  به لوازم‌التحریر ایرانی در سال‌های گذشته کمتر به لوازم‌التحریر ایرانی توجه می‌شد اما امسال با افزایش اطلاع‌رسانی در رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی استقبال بیشتری شاهد بودیم. او همچنین با اشاره به کیفیت بهتر لوازم‌التحریر ایرانی، از اختلاف قیمت دو تا سه هزار تومانی آنها خبر می‌دهد. خانم اکبرزاده نیز به همراه دختر خود مشغول خرید لوازم التحریر است؛ با اطلاع از اینکه در حال تهیه خبر هستم با روی باز مشغول صحبت می شود. او با تاکید بر قیمت بالای اجناس می گوید، قیمت یک مداد اتود که الان دخترم انتخاب کرده بود ۱۴ هزار تومان بود و قادر به خرید آن نبودم.

هزینه‌های گزاف برای تامین نیاز دانش‌آموزان خیلی از خانواده ها قادر به تامین کامل مایحتاج فرزندان خود نیستند. فقط لوازم التحریر نیست، روپوش و کیف و کفش همگی برای خانواده‌ها هزینه های گزافی در بر دارند خصوصا اگر دو یا سه فرزند محصل داشته باشند. برای او و فرزندش آرزوی موفقیت می‌کنم و به نقطه‌ای دیگر از شهر سر می زنم. وارد فروشگاه که می‌شوم جمعیت بیشتری را می‌بینم، به زحمت جایی در میان آنها پیدا می‌کنم و در کنار خریداران قرار می‌گیرم. در حالی‌که دفترچه‌ها را زیر و رو می‌کند می‌گوید: فقط یک دختر دارم که به کلاس اول می‌رود، کمی سردرگمم نمی‌دانم چه بخرم ولی از قیمت‌ها تقریبا راضی‌ام و توانستم وسایل مورد نیازش را فراهم کنم. خانم و آقای زمانی صاحبان فروشگاه روبروی من قرار می‌گیرند و می‌گویند: امسال هیچ‌گونه افزایش قیمتی نداشته‌ایم. اکثر خانواده‌ها به‌خاطر همین موضوع همیشه برای خرید به همین‌جا می‌آیند. اغلب محصولاتی که در فروشگاه عرضه می‌شود ایرانی است و البته سلیقه همه در نظر گرفته شده است.

قیمت‌های متنوع برای کیف و کفش وی ادامه می‌دهد: طرح‌های ایرانی مشتریان خاص خود را دارد. مثل طرح شخصیت‌های شکرستان که معمولا برای والدین بیشتر از فرزندان جذاب است. طرح شخصیت‌های شهیر ایرانی، طرح‌های تاریخی و دفاع مقدس در بین سنین ششم دبستان به بالا از اقبال بیشتری برخوردارند. عازم مرکز شهر می‌شوم تا از بازار کیف و کفش هم خبر بگیرم. رفت و آمد و ازدحام همانگونه است که در انتظارش بودم؛ در کفش‌فروشی‌ها پدران و مادران قامت خم کرده بودند تا کفش را در پای فرزندان اندازه کنند. پدر امیرعلی در حالی‌که به لنگه کتانی انتخابی پسرش در دست نگاه می‌کند به من می‌گوید: قیمت کیف و کفش‌ها بالاست ولی چاره چیست؟ نمی‌شود نخرید. هر سال قیمت‌ها بالاتر می‌رود، فکر می‌کنم سال‌های دیگر چطور باید توقعات فرزندم را برآورده کنم. در فروشگاه‌های کیف قیمت‌ها را می‌پرسم که از ۴۸ هزار تومان آغاز و تا ۲۰۰ هزار تومان می رسد. خانم محمدی فروشنده کیف و کفش می‌گوید: چاره چیست، بچه‌ها در مدرسه چشمشان به دست هم است و اگر تهیه نکنیم باعث می‌شود بچه‌هایمان نزد دیگران احساس کمبود کنند. به هر سختی هم باشد سعی می‌کنیم بخریم.

در آخرین مورد گزارش به لباس‌های فرم مدارس می‌پردازم. ماجده همراه مادر و دوستش برای خرید لباس فرم در انتظار هستند. او می‌گوید اختلاف کمی هست بین بازار و تولیدی؛ اینجا با قیمت ۶۵ هزار تومان عرضه می‌شود ولی تولیدی ۱۰ هزار تومان افزایش دارد نسبت به اینجا. قیمتش هم نسبت به سال گذشته تفاوت چندانی ندارد.  زهرا هم با تایید او می گوید: من هم سال پیش و هم امسال لباس فرم را با قیمت ۷۵ هزار تومان تهیه کردم. این روزها مدرسه‌ها باز شده است و دانش‌آموزان به کلاس‌های درس می‌روند؛ امروزه دیگر نمی‌توان دانش‌آموز را با کفش پا رفته و کیف سال گذشته به مدرسه فرستاد؛ همه چیز باید نو باشد . البته هستند خانواده‌هایی که توان خریدن لباس و لوازم‌التحریر گران‌قیمت را برای فرزندان خود ندارند و ناچارند یا از لباس‌های سال گذشته استفاده کنند و یا اینکه جنسی ارزان انتخاب کنند که پدر توان پرداخت آن را داشته باشد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن