تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله چيزى مثل شام و غير آن را بر نماز مقدم نمى‏داشتند و ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867260705




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دایی: داشتم سکته می‌کردم


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: دایی: داشتم سکته می‌کردم
علی دایی گفت: در مسابقات اخیر به شدت از داوری ضربه خورده‌ایم.
آفتاب‌‌نیوز : علی دایی در نشست خبری پس از پیروزی تیمش مقابل نفت تهران گفت: شاید در 20 دقیقه ابتدایی خوب نبودیم اما رفته رفته بهتر شدیم و در طول بازی موقعیت‌های زیادی را به دست آوردیم اما داور به راحتی پنالتی‌های ما را نمی‌بیند. این بازی برای ما سخت بود و این را بگویم که داور این مسابقه را برای ما سخت کرد. ما هم در نیمه اول و هم در نیمه دوم از داوری ضرر کردیم. یدگر نمی‌دانیم چه کار کنیم 3 امتیاز مسابقه حق ما بود و ما برای مسابقات بعدی آماده می‌شویم.


به گزارش خبرآنلاین؛ وی با اشاره به عملکرد داور تصریح کرد: هر کسی یک یا دوبار فوتبال نگاه کرده باشد اشتباهات داور این مسابقه را متوجه می‌شود. اختلافات داوری در فوتبال ما خیلی زیاد است.و به نحوی که یک داور در فینال المپیک قضاوت می‌کند و داور دیگر در یک مسابقه که 200 هوادار هم ندارد اینگونه قضاوت می‌کند.من نمی‌دانم اسم اینگونه اشتباهات را چه بگذارم. در نیمه اول محمد نصرتی مانند آب خوردن توپ را در محوطه جریمه با دست می‌زند و همچنین در نیمه دوم داور خطا روی ارسلان مطهری را نمی‌بیند که آن هم پنالتی اخراج بود. ما 11 به 11 مقابل ماشین‌سازی خوب عمل کردیم اما اگر 9 نفره می‌شدند عملکرد بهتری داشتیم و راحت‌تر می‌توانستیم ببریم.


سرمربی تیم نفت تهران گفت: بازیکنان ماشین‌سازی خیالشان راحت بود که در محوطه جریمه هر کاری کنند داور پنالتی نمی‌گیرد. ما حق‌مان را از فوتبال که 3 امتیاز بود گرفتیم اما کمیته داوران بیایند و نگاه کنند چند خطا به ضرر ما گرفته شده است. من به بازیکنانم گفتم که در محوطه جریمه خودمان هم مراقب باشند زیرا کوچکترین حرکتی را داور ممکن است پنالتی بگیرد.


دایی اضافه کرد: من دقایق آخر داشتم سکته می‌کردم و خطر این بود که ما بخواهیم امتیاز را از دست بدهیم. در چند مسابقه اخیر ما به شدت از داوری ضربه خوردیم. این اشتباه آدم را به حد سکته می‌رساند. قضاوت باید عادلانه باشد اما داور مسابقه پس از یازی می‌آید و می‌گوید داور دیگر باید چه کار کند. داور باید سرش را راحت روی بالش بگذارد نه اینطور تن و بدن ما را بلرزاند.


وی افزود: از کمیته داوران می‌خواهم رسیدگی کنند. زیرا نباید اختلاف به این حد باشد.


وی تصریح کرد: واقعا نمی‌دانم که در کوران مسابقات بازی‌ها اینگونه تعطیل می‌شود و تا تیم می‌آید شکل بگیرد یک تعطیلی اینگونه رخ می‌دهد. به هر حال می‌آیند و با یک تیم دسته سوم ما را در جام حذفی بازی می‌اندازند اما ما در تعطیلات بازی‌های تدارکاتی‌مان را با لیگ‌های دسته دوم و سوم انجام می‌دهیم. من نمی‌دانم در کجای دنیا و حتی آسیا این مقدار تعطیلی وجود دارد. فقط تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که تیم ملی از این تعطیلات بهره ببرد و این تعطیلات به نفع آنها باشد و تیم ملی به جام جهانی برود.


دایی در پایان ضمن اشاره مجدد به اشتباهات داوری گفت: واقعا من صحنه آفساید ماشین‌سازی را ندیدم اما همان بازیکنی که به ما گل زد باید اخراج می‌شد. و اگر او اخراج می‌شد چه کسی می‌خواست گل را بزند. از طرفی من به خود داور هم گفتم که اگر صحنه پنالتی که برای ما گرفته نشد پنالتی نبود من فوتبال را کنار می‌گذارم و دیگر پایم را در ورزشگاه نمی‌گذارم. زیرا ممکن است این همه زحمت برای تیم‌ها کشیده می‌شود و با اشتباهات داوری تیم‌ها متضرر شوند.




۰۱ مهر ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن