تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اجابت دعایت را دیر مپندار، در حالی که خودت با گناه راه اجابت آن را بسته ای.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868929018




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عرضه کارت‌های اعتباری 50میلیونی در بانک ملت


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: عرضه کارت‌های اعتباری 50میلیونی در بانک ملت
مدیر عامل بانک ملت از عرضه کارت‌های اعتباری مرابحه این بانک از اول مهرماه خبر داد.
به گزارش نامه نیوز، توزیع کارت‌های اعتباری از فردا یعنی درست اول مهرماه آغاز می‌شود. بانک مرکزی می‌گوید که به تناسب توانایی که افراد در جذب منابع این کارت‌های اعتباری و ارایه تضامین بازپرداخت آن ارایه می‌دهند از ۱۰ تا ۵۰ میلیون تومان اعتبار در کارت‌های اعتباری شارژ می‌کند تا مردم به خرید کالاهای بادوام و سرمایه‌ای، مصرفی و خدمات بپردازند.
محمدرضا حسین‌زاده با اشاره به صدور دستورالعمل نحوه عرضه این کارت‌ها از سوی بانک مرکزی گفت: شعب بانک ملی برای عرضه این کارت‌ها در سراسر کشور آمادگی دارند.

همان‌گونه که روابط عمومی بانک ملی در گزارش خود آورده است، وی ادامه داد: این کارت‌ها کمک موثری برای دریافت کنندگان تسهیلات و وام‌های خرد بانکی نظیر وام خرید کالا، خودرو و جعاله مسکن خواهد بود و می تواند پاسخگوی نیاز مردم باشد.

حسین‌زاده افزود: سقف اعتبار این نوع کارت ها در سه سطح 100، 300 و 500 میلیون ریالی و دائمی است که با پرداخت بخشی از اقساط، بارها قابلیت تامین اعتبار از سوی بانک صادرکننده را خواهد داشت.

بانک ملی ایران با هدف ایجاد قدرت خرید بیشتر و در استانداردهای بین المللی و رویه های متداول دنیا اقدام به طراحی کارت اعتباری بر مبنای عقد مرابحه و قانون عملیات بانکی بدون ربا بر اساس دستورالعمل های بانک مرکزی کرده است.

دارنده این کارت می‌تواند تا میزان مشخصی که به آن سقف اعتبار گفته می‌شود، از محل اعتباری که توسط بانک ملی ایران به آن اختصاص داده شده است از مراکز فروش کالا یا خدمات خرید کند.

اعتبار این کارت‌ها گردشی خواهد بود و پس از تسویه یا بازپرداخت اقساط، اعتبار کارت تا میزان اولیه تجدید (شارژ) می‌شود.

همان‌گونه که روابط عمومی بانک ملت نیز در گزارش خود آورده است، مدیر عامل بانک ملت هم از عرضه کارت‌های اعتباری مرابحه این بانک از اول مهرماه خبر داد.

هادی اخلاقی فیض آثار افزود: بانک ملت از ابتدای مهرماه براساس دستور العمل اجرایی صادره از سوی بانک مرکزی، نسبت به اعطای کارت های اعتباری مرابحه در سه سطح طلایی با سقف فردی 500 میلیون ریال، نقره ای با سقف فردی 300 میلیون ریال و برنزی با سقف فردی 100 میلیون ریال اقدام خواهد کرد.

وی خاطر نشان کرد: هموطنان می توانند درخواست خود را به همراه مدارک و مستندات لازم به یکی از شعب بانک ملت ارایه و در صورت احراز شرایط و ضوابط اعتباری بانک از جمله توانمندی مالی، نسبت به دریافت کارت اعتباری اقدام کنند.

مدیرعامل بانک ملت، نرخ سود تسهیلات کارت اعتباری مذکور را 18 درصد و بازه زمانی بازپرداخت آن را 12 تا 36 ماه ذکر کرد.

وی اظهار داشت: مقاطع صدور صورتحساب به صورت ماهیانه خواهد بود و دارنده کارت در صورتی که تا 7 روز پس از صدور صورتحساب نسبت به تسویه بدهی خود اقدام کند، به میزان خالص تسهیلات تسویه شده، اعتبار کارت وی مجددا شارژ خواهد شد، در غیر این صورت تقسیط بدهی حداکثر تا 36 ماه انجام خواهد شد.

بانک ملی ایران نیز در این ارتباط در آینده نزدیک اقدام به عرضه کارت‌های اعتباری می‌کند.

منبع: اقتصاد ایران

مطالب مرتبط
شاخص تالار شیشه‌ای 71 واحد رشد کرد
رشد لاک پشتی بورس پس از سقوط‌های متوالی
فراز و نشیب بورس در هفته ای که گذشت
افت 330واحدی شاخص بورس



۳۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن