تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):گريه مؤمن از (درون) دل اوست و گريه منافق از (ظاهر و) سرش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871919855




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تنها نصیب ساکنان ماه‌نشان از بزرگترین معدن سرب و روی خاورمیانه، آسیب‌های زیست محیطی است - ایسنا


واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
معدن فیروزه نیشابور
شهردار ماه‌نشان زنجان با تاکید بر این‌که این منطقه، هفتمین معدن سرب و روی جهان را در دل خود جای داده است، گفت: بخش اعظمی از مبالغ ارزش‌افزوده این شرکت‌ها نصیب شهرداری‌های کرمان و اصفهان می‌شود. منصور ملکی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این‌که مردم ماه‌نشان از اثرات زیان‌بار فعالیت شرکت‌های سرب و روی در امان نیستند، اظهار کرد: در اصل باید برای بهره‌برداری از ثمرات این شرکت‌ها، مردم شهرستان ماه‌نشان در اولویت باشند. در حالی که مبالغ ارزش‌افزوده ناشی از فعالیت معادن مذکور قبل از زنجان، نصیب شهرداری‌های اصفهان و کرمان می‌شود و به عبارتی مردم محروم ماه‌نشان، سرشان بی‌کلاه می‌ماند. وی ادامه داد: مبلغ ارزش‌افزوده واریزی ماه‌نشان در مقایسه با شهرهایی مثل صائین‌قلعه که از نظر تقسیمات سیاسی نیز مرکز بخش نیست، بسیار ناچیز است و همین موضوع سبب اخلال در خدمت‌رسانی به ماه‌نشانی‌ها شده است؛ در واقع مبالغ ارزش‌افزوده واریزی به صائین‌قلعه، ابهر و ماه‌نشان به ترتیب 350 میلیون، یک میلیارد و 10 میلیون تومان است. وی افزود: شهری مثل ابهر، کارخانجات و متعاقب آن درآمد زیادی برای شهرداری مناطق تابعه دارد و بدون شک در مقایسه با ماه‌نشان، نیاز کمتری برای دریافت مبالغ ارزش‌افزوده شرکت سرب و روی ماه‌نشان دارد. از این‌رو، باید درآمدهای کلان شرکت‌ها و کارخانه‌های سرب و روی ماه‌نشان، بیش از پیش مورد پیگیری و توجه مسئولان قرار گیرد. ملکی‌نژاد با اشاره به این‌که شهرستان ماه‌نشان 33 معدن فعال سرب و روی دارد، تصریح کرد: در همین راستا، برای زنده کردن حقوق ماه‌نشانی‌ها نامه‌ای برای مسئولان استانی و دفتر مقام معظم رهبری ارسال کرده‌ایم و منتظر پاسخ هستیم؛ چراکه باید خروج سود حاصل از فعالیت معادن این شهرستان به مقصد سایر استان‌ها متوقف شود. شهردار ماه‌نشان یادآور شد: بزرگ‌ترین و مهم‌ترین معدن شهرستان ماه‌نشان، معدن سرب و روی انگوران و شرکت کالسیمین است که سالانه بیش از 250 هزار تن تولید دارد؛ در واقع این معدن از نظر اهمیت و میزان ذخیره، نخستین معدن خاورمیانه به شمار می‌رود و در رتبه هفتم جهان قرار دارد. این مسئول خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم ماه‌نشان از قبل فعالیت این معدن بزرگ و خدادادی فقط مشکلات و آسیب‌های زیست‌محیطی و عوارض بیماری‌زا را دریافت می‌کنند و به خاطر برخی مسائل پشت پرده و استناد به برخی قوانین و مقررات، مالیات بر ارزش افزوده‌ای که باید در خود شهرستان صرف شود به جیب شهرداری‌های کرمان و اصفهان واریز می‌شود. وی با بیان این‌که احقاق حق مردم ماهنشان مهم‌ترین مطالبه ما محسوب می‌شود، تاکید کرد: شهرداری نهادی عمومی و غیردولتی است و باید توسط خود مردم اداره شود. این در حالی است که متاسفانه سطح درآمد ماهنشانی‌ها پایین و میزان ساخت و ساز نیز در این منطقه کم است. به همین‌خاطر، شهرداری ماهنشان حتی برای پرداخت حقوق کارکنان خود نیز با مشکل مواجه بوده و چند ماه است که حقوق پرسنل خود را پرداخت نکرده است.
انتهاي پیام


یکشنبه / ۲۰ تیر ۱۳۹۵ / ۱۰:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن