واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رییس پلیس راهور آذربایجان شرقی خبر داد: آمادگی 650 پلیس راهور آذربایجان شرقی برای آغاز سالتحصیلی جدید رییس پلیس راهور آذربایجان شرقی از امادگی 650 پلیس پیاده،80 تیم موتوری و 80 ماشین گشت برای آغاز سالتحصیلی استان خبر داد و افزود: طبق دستور فرماندهی کل استان و بنا به حساسیت مسئله این سیستم نظارت تا پایان سالتحصیلی برقرار خواهد بود.
۱۳۹۵ دوشنبه ۲۹ شهريور ساعت 15:51

به گزارش خبرنگار پانا از آذربایجان شرقی،گردهمایی هماهنگی و توجیهی بازگشایی مدارس و سرویس حمل و نقل دانش آموزی استان آذربایجان شرقی با تاکید بر آموزش قوانین برای رانندگان سرویس مدارس و صدور مجوز های لازم تشکیل شد.
رضا مسئودی فر در این نشست تلاش های شبانه روزی معلمان و فرهنگیان را برای داشتن جامعه ای پویا تحسین کرد و خاطر نشان شد: ارتباط آموزش و پرورش در سال های اخیر با دادگستری استان تنگاتنگ شده که می تواند زمینه بسیار خوبی برای تحول تربیتی و اموزشی باشد. رئیس واحد مشاوره خانواده دادگستری استان آموزش و پرورش را مورد اعتمادترین دستگاه در بین عموم مردم دانست و گفت: تا وقتی مربی ارتقا نیابد جامعه سالم،و اسلامی دست یافتنی نخواهد بود. وی بااشاره به سند ملی که به امضای 13 مسئول کشوری رسیده،افزود: کمیته ای علمی در استان تشکیل شده و مقدمات کار با آغاز سالتحصیلی مدارس در بحث غربالگری،پایش و چاره اندیشی در خصوص آسیب های اجتماعی دنبال خواهد شد. مسئودی فر به دوره های ضمن خدمت سال پیش برای معلمان در استان اشاره کرد و از تشکیل کارگاه هایی با همین محتوا برای دانش اموزان در سالتحصیلی جدید خبر داد. معاون اجتماعی دادگستری استان متذکر شد: بیشتر حوادث برای دانش آموزان در اثر سهل انگاری راننده سرویس رخ می دهد و در این خصوص باید صلاحیت رانندگان سرویس مدارس بررسی و تاید شود. ناصر میکائیلی در ادامه جلسه گفت: دانش آموزانی که در اختیار آموزش و پرورش هستند، ارزشمندترین سرمایه مملکت بشمار می آیند و باید با اقدامات امنیتی آسودگی خاطر خانواده ها را نسبت به سرویس مدارس و بقیه موارد تامین کنیم. رییس پلیس راهور آذربایجان شرقی از امادگی 650 پلیس پیاده،80 تیم موتوری و 80 ماشین گشت برای آغاز سالتحصیلی استان خبر داد و افزود: طبق دستور فرماندهی کل استان و بنا به حساسیت مسئله این سیستم نظارت تا پایان سالتحصیلی برقرار خواهد بود. وی در ادامه ضمن تشریح شرایط فعالیت موسسات و شرکت های حمل و نقل دانش آموزی،تاکید کرد: شرکت ها از رانندگان متعهد که فقط مجاز به استفاده از 4 سرنشین را دارند،استفاده کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 169]