تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله چيزى مثل شام و غير آن را بر نماز مقدم نمى‏داشتند و ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840328502




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رالی اینترنت پر سرعت در خاورمیانه


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: مجله دیجی کالا - سام راد: اکثر صنایع نوین پس از گذران یک دوره رشد سریع، به نقطه عطف یکسانی می‌رسند. آنان از یک سو با سرزمین‌ها و بازارهایی مواجه خواهند شد که می‌توانند محمل استمرار روند افزایشی و سرگیجه‌آور درآمدها، مشتریان و چه بسا حاشیه سود باشند؛ و در سوی دیگر، با بازارهایی در حال بلوغ که به تدریج از سپری شدن دوران کارآیی مدل‌های قدیمی خبر می‌دهند. این دقیقاً همان دوراهی‌ای است که امروز بر سر راه صنایع مخابراتی خاورمیانه و آفریقا قرار گرفته است؛ بخشی که پس از طی یک دوره موفقیت چشم‎‌گیر ده‌ساله، اکنون با نقطه عطفی بسیار مهم و سرنوشت‌ساز روبه‌رو است.
 
 
چه کسی برنده مسابقه اینترنت پر سرعت در خاورمیانه است؟

 

منطقه آفریقا و خاورمیانه که خود میزبان برخی از بزرگترین اپراتورهای مخابراتی در سطح جهان است، با اتکا به نرخ سودآوری و رشد ضریب نفوذی بسیار بالاتر از میانگین‌های جهانی، سهمی تقریباً ۲۰درصدی از مجموع جهانی سود اقتصادی این صنعت را به خود اختصاص داده است. در این میان، انتظار می‌رود ضریب نفوذ گوشی‌‌های هوشمند در این منطقه نیز که پایگاه مشترکین اینترنت همراه و پهن‌باند آن به بیش از یک میلیارد نفر بالغ می‌شود، به زودی از مرز ۵۰درصد بگذرد.

اما نتایج مطالعات اخیر مؤسسه مک‌کینسی نشان از آن دارد که فصل آتی صنایع مخابراتی در خاورمیانه و آفریقا بیش از آن‎‌که با افزایش هرچه بیشتر شمار مشترکین تعریف شود، بواسطه نرخ رو به رشد و انفجاری تقاضا برای داده‌ها رقم خواهد خورد. مسلم است که جمعیت جوان و شهرنشین منطقه که به طور فزاینده‌ای در حال یادگیری مهارت‌های شبکه‌های اجتماعی هستند، هنوز مجال مناسبی برای گسترش شمار مشترکین، آن‌هم با نرخ رشد سالانه ۵۰درصدی در برخی بازارهای مشخص طی پنج سال آینده است اما بازده سهامداران اخیراً رو به کاهش گذاشته و از نرخ سالانه ۱۴درصدی طی سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۷ به نرخ سالانه ۹درصد در دوران پس از بحران مالی، یعنی سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۴ تنزل یافته است؛ افتی که حکایت از ظهور یک عرصه جدید رقابتی در سطح منطقه دارد.

مک‌کینسی بر اساس سرانه تولید ناخالص داخلی و هم‌چنین ضریب نفوذ تلفن‌های همراه، ثابت و گوشی‌های هوشمند، سه نمونه بازار مخابراتی را در منطقه شناسایی کرده است که عبارتند از بازارهای روبه‌رشد، قطبی و بالغ.

تحلیل‌ها نشان می‌دهند که میان این سه نوع بازار تفاوت‌های قابل توجهی از نظر اقتصاد کلان، توسعه شهرنشینی، مراحل توسعه بازار و از همه مهم‌تر، دینامیسم‌های رقابتی و فرصت‌های رشد پیشارو وجود دارد. بازارهای روبه‌رشد شامل کشورهای کم‌درآمد آفریقایی از جمله تانزانیا است که در واقع معرف بزرگترین فرصت‌های باقی‌مانده برای افزایش ضریب نفوذ هستند. بازارهای بالغ کشورهای پردرآمد منطقه خاورمیانه هم‌چون کویت و عربستان سعودی را در بر می‌گیرند. اما بازارهای قطبی که برای مثال ایران و برخی اقتصادهای قدرتمندتر آفریقایی مانند مصر، نیجریه و آفریقای جنوبی را شامل شده، به دو بخش متفاوت تقسیم می‌شوند: جمعیت مرفه‌تر شهرنشین (بخش بالغ) و روستانشینان کم‌درآمدتر (بخش در حال توسعه).

 
چه کسی برنده مسابقه اینترنت پر سرعت در خاورمیانه است؟



اپراتورهای مخابراتی در بازارهای بالغ کار ساده‌ای در پیش ندارند؛ چرا که جریان‌های نقدینگی زیر فشار رکود درآمدی و ضرورت سرمایه‌گذاری‌های فزاینده قرار گرفته و در نهایت همان‌گونه که امروز شاهد آنیم، به کاهش اشتیاق سرمایه‌گذاران برای خرید دارایی‌های مخابراتی در منطقه منجر خواهد شد. به طور کلی، چالش اقتصادی پیشاروی تمامی بازارهای منطقه، از هر سنخ و گروهی، جدی و بحرانی است. به طور مثال، پژوهش‌ها نشان می‌دهد اپراتورهای منطقه برای حفظ قابلیت رقابتی خود باید به طرز چشم‌گیری در هزینه‌هایشان صرفه‌جویی کنند. با این وجود، نه تنها برای کاهش هزینه‌ها، بلکه برای افزایش درآمدها نیز هنوز فرصت‌هایی عینی و محسوس در دست است. یکی از این فرصت‌ها بهره‌گیری از روش‌های پیشرفته تحلیل داده‌ است که می‌تواند با هرچه بالاتر بردن دقت شرکت‌های مخابراتی در پیش‌بینی نرخ ریزش مشترکین، هزینه‌های سرمایه‌ای این شرکت‌ها را تا ۳۰ درصد کاهش دهد.

از لحاظ کسب درآمد هم به نظر می‌رسد ویدئو در دسترس‌ترین منبع باشد. عایدی ۵ الی ۶ دلاری شرکت‌های مخابراتی خاورمیانه و آفریقا از مصرف ویدئو به ازای هر مشترک به مراتب کم‌تر از دیگر کشورها و مناطق است که برای مثال در برزیل، چین، هندوستان و روسیه به ۳۰ دلار بالغ می‌شود. تنها بخشی از این اختلاف فاحش ناشی از مشترکین کم‌درآمد است. حتی در کشورهای مرفه‌تر خاورمیانه و آفریقا هم هنوز از پتانسیل ویدئو به درستی بهره‌برداری نشده است. اپراتورهایی که بتوانند قفل مصرف ویدئو و دیگر محتوای OTT را بشکنند، تبعاً از مزایای فراوانی بهره‌مند خواهند شد.

ادغام و دیگر انواع مشارکت‌های نوین هم گزینه محتمل دیگری پیشاروی شرکت‌های مخابراتی است. سهم بازار، به گواهی تاریخ، همواره بسته به حاشیه سود بوده و گسترش هرچه بیشتر آن، سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های اساسی را تسهیل می‌کند. در عصر دیتا گستره آن نوع بلوک‌های فرکانسی که برای اپراتورها جذاب هستند، بسیار کم‌یاب است که این خود می‌تواند به ادغام، تشریک دارایی‌ها یا هر دوی این موارد بیانجامد.

در شرایطی که اپراتورها باید به دنبال اولویت‌بندی فرصت‌های روبه‌روی خود باشند، دیجیتال‌سازی مستمر یک ضرورت ثابت و همگانی است. مدل‌های کسب‌وکار دیجیتال‌شده به بازیگران منطقه‌ای کمک می‌کند تا ضمن هرچه بالاتر بردن سطح رضایت مشتریان متناسب با استانداردهای عصر دیتا، هزینه‌های عملیاتی را هم به طرز چشم‌گیری کاهش دهند. به بیانی دقیق‌تر، بکارگیری هوشمندانه فناوری اپراتورها را در برپایی و توسعه یک اکوسیستم دیجیتال یاری می‌رساند؛ اکوسیستمی که می‌تواند موتور محرکه تقاضا برای خدمات داده‌ای بوده و امکان سرمایه‌گذاری بیشتر در کسب‌وکار اصلی مخابراتی و اتصالی، اتخاذ یک رویکرد بخش‌بندی‌شده و هدفمند در قبال مشتریان و ترویج اشکال ابتکاری و نوین ارتباط با مشتریان را فراهم آورد. حال شاید جزئیات آن بسته به هر شرکتی متفاوت باشد، اما آن‌چه مسلم است، ترسیم نمای کلی یک مدل کسب‌وکار دیجیتال و داده‌محور در آینده‌ای نه چندان دور برای تمامی شرکت‌های مخابراتی حائز اهمیت خواهد بود.





۲۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن