تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): بهشتى‏ها چهار نشانه دارند: روى گشاده، زبان نرم، دل مهربان و دستِ دهنده.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870497168




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عرصه های جنگلی شمال کشور نیازمند اجرای طرح آبخیز داری هستند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: معاون امو جنگل سازمان جنگل ها:
عرصه های جنگلی شمال کشور نیازمند اجرای طرح آبخیز داری هستند

قطع درختان جنگل گلستان


شناسهٔ خبر: 3772903 - یکشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۴
استانها > مازندران

.jwplayer{ display: inline-block; } نکا- معاون امور جنگل های سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور بااشاره به احیای عرصه های جنگلی مازندران، اجرای طرح آبخیزداری وایجاد آبخوان ها را راه نجات مراتع جنگلی از بلایای طبیعی برشمرد. به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی نوبخت عصر یکشنبه در جلسه بررسی امور جنگل های شرق مازندران که در فرمانداری نکا برگزار شد، با اشاره به احیای منابع آبخیزداری اظهار داشت: یک میلیون و ۹۳۴ هزار هکتار عرصه جنگلی در سطح شمال کشور وجود داردکه در این حوزه نیازمند طرح آبخیزداری و ایجاد آبخوان مناسب هستند چرا که از این رو جنگل را از خطرات احتمالی طبیعی همچون رانش و سیلاب ها نجات می دهند. وی افزود: هر هکتار از جنگل های کشور سالیانه دو هزار و ۵۰۰ متر مکعب آب ذخیره سازی می کند این امر در حالی است که جنگل های شمال سالانه دو میلیارد و ۹۰۱ میلیون متر مکعب منابع آبی را درون خود ذخیره می کنند که به تبع می توان از این ظرفیت در جهت احیای منابع طبیعی و آب استفاده کرد. معاون امور جنگل های سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری با بیان اینکه باید مهاجرت اکولوژی به سمت آب داشته باشیم تصریح کرد: با توجه به تغییرات اقلیمی کشور در حال حاضر با مشکلات عدیده ای در حوزه مهاجرت به استان های آب خیز مواجه هستیم چرا که در فلات های مرکزی جهرم با حفاری ۴۶۰ متر و در شهریار با حفاری ۳۰۰ متری به منابع آبی می رسیم در صورتی که در مازندران علارقم فراهم بودن امکانات و منابع آبی به درستی از این ظرفیت استفاده نمی شود . به گفته نوبخت نیمی از تمدن ایرانی در قسمت شمالی و جنوبی البرز وجود دارد که متاسفانه در پی ضعف مسئولین نسبت به حفظ عرصه منابع طبیعی و پوشش جلگه ای بی توجهی شده است لذا باید در این راستا با همتی مضاعف عملیاتی وارد میدان شویم. این مسئول بیان کرد: کشورهای پیشرفته در بحث مونو اکسید کربن طبق متود های خاصی که در اختیارشان قرار گرفته است به خوبی در حوزه حفظ مراتع و پوشش های جلگه ای جنگلی موفق واقع شدند همچنین در شمال کشور نیز برای انتقال این نعمت خدادادی به نسل های آینده باید از متودهای مدرن و کارآمد استفاده کنیم. وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه حجم کار در منابع طبیعی بسیار زیاد است برای ایجاد پارک های جنگلی در شرق مازندران موارد ارائه شده باید سیکل اداری را طی کرده و در قالب یک طرح پیرامون حفظ مراتع جنگلی ارائه شود. گفتنی است در پایان این نشست با بازدید میدانی معاون امور جنگل های سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری، نماینده مردم نکا، بهشهر و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی و فرمانداران شرق مازندران از پارک مهربان رود نکا، رستمکلا و بهشهر با طرح پارک مهربان رود به عنوان پارک طبیعت شرق مازندران موافقت شد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن