تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده ‏اى حقیقت ایمانش را کامل نمى ‏کند مگر این که در او سه خص...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869309687




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حمله جنگنده‌های آمریکایی به مواضع ارتش سوریه


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: بیانیه فرماندهی کل ارتش سوریه گفت: این حمله به شکلی آشکار، زمینه را برای حمله تروریست های داعش به مواضع ارتش در جبل الثرده فراهم کرد و تروریست ها توانستند این منطقه نظامی را به کنترل خود در آورند.


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه گزارش داد: فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح طی بیانیه ای اعلام کرد جنگنده های ائتلاف آمریکایی در ساعت هفده (پنج بعد از ظهر) امروز اقدام به بمباران یکی از مواضع نظامی ارتش سوریه در ارتفاعات الثرده در اطراف فرودگاه دیرالزور کرد که منجر به تلفات جانی میان نیروهای نظامی سوریه شد و به تجهیزات ارتش نیز خسارت هایی وارد شد.


این حمله به شکلی آشکار، زمینه را برای حمله تروریست های داعش به مواضع ارتش در جبل الثرده فراهم کرد و تروریست ها توانستند این منطقه نظامی را به کنترل خود در آورند.


در این بیانیه، فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه تاکید کرد این اقدام، یک تجاوز خطرناک و آشکار علیه جمهوری عربی سوریه و ارتش آن محسوب می شود و دلیل قاطعی بر حمایت آمریکا و همپیمانانش از گروه تروریستی داعش و دیگر گروه های تروریستی است و دروغ بودن ادعاهای آمریکا در مبارزه با تروریسم را مشخص می کند.


شبکه تلویزیونی العالم نیز به نقل از ارتش سوریه اعلام کرد: در حملات هوایی ائتلاف آمریکایی به یکی از پایگاه های نظامی ارتش سوریه در جبل الثرده در اطراف فرودگاه دیر الزور، شماری از نیروهای سوری به شهادت رسیده و یا مجروح شده اند.


پیش از این، شبکه تلویزیونی المیادین، گزارش داده بود: مجموعه ای متشکل از پنج هواپیمای ائتلاف آمریکا، مواضع ارتش سوریه را در اطراف فرودگاه نظامی دیرالزور و جبل الثرده هدف قرار دادند.


پس از حمله آمریکایی‌ها به این مناطق، نیروهای داعش نیز به جبل الثرده که مشرف بر فرودگاه نظامی دیرالزور است حمله کردند و آنجا را به کنترل خود در آوردند. داعش هم اکنون بر فرودگاه دیرالزور تسلط آتش پیدا کرده است. ارتش سوریه برای جلوگیری از پیشروی داعش به سوی مناطقی که آمریکا بمباران کرده است اقدام می کند.


دیمه ناصیف، مدیر دفتر المیادین در دمشق در توضیح این خبر، گفت: از زمان تشکیل ائتلاف آمریکایی این نخستین باری است که آمریکایی ها مواضع ارتش سوریه را هدف حمله هوایی قرار می دهند. این اقدام یک تحول خطرناک در جریان نبرد محسوب می شود. 


پس از این حمله، عناصر (گروه تکفیری صهیونیستی) داعش نیز به مواضع ارتش سوریه حمله کردند. گروه تروریستی داعش بارها به این مواضع حمله کرده بود اما همیشه نیروهای ارتش با تروریست های داعش مقابله کرده و آنها را به عقب می راندند اما حملات هوایی آمریکا، فضای مناسبی برای حمله تروریست های داعش فراهم آورد.


این در حالی است که ائتلاف آمریکایی به طرف روسی و سوری تضمین داده بود که مواضع ارتش سوریه را در هیچ منطقه ای از سوریه هدف قرار ندهد.


۲۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن