تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867448816




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مهمترین مشکل صنعت خودرو کشور


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مهمترین مشکل صنعت خودرو کشور
جمالی گفت: در حال حاضر عمده ترین مشکل صنعت خودروسازی تامین نقدینگی است که خوشبختانه تا کنون دولت محترم و سیستم بانکی کشور در این زمینه با صنعت همراهی خوبی کرده اند.
آفتاب‌‌نیوز : محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت معدن و تجارت در راس هیاتی از شرکت بنیان توسعه صنعت خودرو (بن رو) ساوه بازدید و از شرایط تولید این کارخانه مطلع شد.


در حاشیه این بازدید مهدی جمالی مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در خصوص وضعیت گروه خودرو سازی سایپا گفت: خوشبختانه بعد از برداشته شدن تحریم ها و به سرانجام رسیدن برجام در کشور وضعیت گروه سایپا  با فضای جدیدی روبه رو شد و قرارداد های خوبی با حضور خودروسازان خارجی تنظیم شده است.


 وی با اشاره به دانشی که در گروه سایپا ایجاد شده گفت: خوشبختانه در سال های اخیر کارشناسان و متخصصان کشور توانسته اند به پیشرفت های خوبی در حوزه صنعت خودرو دست یابند و برهمین اساس در سال گذشته موفق شدیم محصولات جدیدی تولید و به بازار عرضه کنیم.


 جمالی تصریح کرد: در سال جاری نیز در تلاشیم تا محصول جدیدی را وارد بازار کنیم و قطعا این روند با همکاری شرکت های جدید سرعت خواهد گرفت و به صورت مستمر خواهد بود.


وی گفت: متاسفانه در سال های گذشته تحریم برصنعت خودروسازی بسیاری تاثیر گذار بود علاوه بر این در گروه سایپا نیز بدلیل عدم مدیریت مطلوب این گروه در دوره های گذشته، به دلیل مشکلات نقدینگی، کاهش شدید تولید روبرو بودیم.


مدیرعامل گروه سایپا خاطر نشان کرد: خوشبختانه با حمایت های وزیر محترم صنعت معدن و تجارت و دولت تدبیر و امید شرایط به نحوی تبدیل شده که توانسته ایم از وضعیت نابسامان گذشته، عبور کرده و در سال جاری به بیش از 40 درصد افزایش تولید برنامه ریزی کنیم.


وی در خصوص شرکت بن رو گفت: یکی از شرکت های زیر مجموعه گروه سایپا شرکت بن رو است که امروز مورد بازدید وزیر محترم صنعت قرار گرفت. برای این شرکت برنامه خوبی در خصوص اصلاح ساختار مالی تنظیم شده و امیدوارم این اصلاح ساختار بزودی عملیاتی و اجرایی شود.


 به گزارش سایپا نیوز، جمالی گفت: محصول آریو در شرکت بن رو در حال تولید است و خوشبختانه برای اولین بار در کشور، گروه سایپا توانست خودرو اتوماتیک تولید داخل را وارد ناوگان تاکسیرانی کند که مورد استقبال رانندگان محترم تاکسی و هم وطنان نیز قرار گرفته است.


 وی تاکید کرد: افزایش تولید، اولین گام جهت اصلاح رفتار تولیدی این شرکت بوده و البته امیدواریم بتوانیم از مجموع تقاضاهایی که از کشورهای اروپایی و آسیایی داریم برای این شرکت جوینت ونچر مناسب انتخاب کنیم چرا که شرکت بن رو در کشور این توانمندی را دارد که بتواند هاب تولید خودرو و قطعات در استان مرکزی باشد.


مدیرعامل گروه سایپا در خصوص مشکلات موجود در حوزه خودروسازی گروه سایپا گفت: در حال حاضر عمده ترین مشکل تامین نقدینگی است که خوشبختانه دولت محترم و سیستم بانکی کشور در این زمینه با صنعت همراهی خوبی کرده و با مدیریت خوب نقدینگی در شرکت توانسته ایم تا حدود زیادی بر این مشکل فائق آئیم.


وی افزود: مشکلاتی در تراز نامه های گروه سایپا وجود داشت و شرکت با زیان انباشته روبرو بود که توانستیم با مهندسی مالی و همراهی دستگاه های ذی ربط اصلاح ساختاری در شرکت های گروه صورت دهیم و اکثریت شرکت های گروه از ماده 141 خارج شده اند.


جمالی گفت: اصلی ترین وظیفه صنعت خودرو ارائه محصول خوب و باکیفیت است که آمار فروش نشان دهنده وجود اقبال در بازه محصولات گروه سایپا است و این یعنی مشکلات گذشته برطرف شده است و امیدواریم با مدیریت مطلوب بتوانیم مشکلات موجود را پشت سر بگذاریم.






۲۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن