تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870163605




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۶۸ روستای خراسان جنوبی از لیست آب رسانی سیار حذف می‌شوند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مدیرعامل آبفار خراسان جنوبی:
۶۸ روستای خراسان جنوبی از لیست آب رسانی سیار حذف می‌شوند

علی اکبر بسکابادی


شناسهٔ خبر: 3771360 - شنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۹
استانها > خراسان جنوبی

.jwplayer{ display: inline-block; } بیرجند- مدیرعامل آبفار خراسان جنوبی گفت: تا پایان سال جاری مشکل آب در ۶۸ روستای خراسان جنوبی رفع و از لیست آب‌رسانی سیار حذف می‌شوند. علی‌اکبر بسکابادی در گفت و گو با خبرنگار مهر بابیان اینکه ۹۰۷ آبادی بالای ۲۰ خانوار در خراسان جنوبی وجود دارد، گفت: از این تعداد، ۳۴۷ روستا با مشکل آب مواجه هستند. وی ادامه داد: همچنین ۱۵۰ روستای خراسان جنوبی با تنش آبی و ۱۹۰ روستا نیز با بحران آب رو به رو هستند. بسکابادی خشکسالی های پیاپی را از جمله عوامل بروز تنش آبی در روستاها دانست و افزود: فرسودگی شدید شبکه آب نیز از دیگر عوامل بروز کم آبی در روستاها است. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی اظهار کرد: برای رفع مشکل کم آبی روستاها اقدامات آنی، کوتاه مدت، میان‌مدت و بلندمدتی در دستور کار قرار گرفته است. وی با اشاره به برنامه‌های آنی، بیان کرد: این اقدامات شامل آب‌رسانی به روستاها بوده که در حال حاضر ۴۲۲ روستای استان آب‌رسانی سیار می‌شوند. کاهش آب ۲۵ حلقه چاه در استان وی لای روبی قنوات و چاه‌ها و کف شکنی را از جمله اقدامات کوتاه مدت دانست و افزود: در حال حاضر عملیات لای روبی در سطح چاه‌های استان انجام می‌شود. بسکابادی با بیان اینکه هم اکنون آب ۲۵ حلقه چاه استان  کاهش یافته است، گفت: آب یک حلقه چاه آب در حومه قاین از ۲۲ لیتر به ۹ لیتر کاهش یافته است. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی ادامه داد: عملیات کف شکن و لای روبی در این چاه‌ها نیز در حال انجام است. وی اصلاح و بازسازی شبکه‌های فرسوده آب را از اقدامات میان‌مدت برای تأمین آب در روستاهای استان دانست و افزود: اصلاح و بازسازی شبکه‌های فرسوده از جمله این اقدامات است. بسکابادی با بیان اینکه هفت هزار کیلومتر شبکه توزیع آب روستایی در استان وجود دارد، گفت: ۳۰ درصد از این شبکه‌ها فرسوده بوده و باعث هدر رفت شدید آب می‌شوند. وی با اشاره به بودجه آب و فاضلاب روستایی استان بیان کرد: در سال جاری ۱۰ درصد از اعتبارات استانداری و فرمانداری‌های خراسان جنوبی به این بخش اختصاص داده شده است. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی افزود: این اعتبار در راستای کاهش هدر رفت آب هزینه خواهد شد. وی ادامه داد: با تخصیص کامل این اعتبار و اصلاح شبکه‌های فرسوده آب روستایی، میزان هدر رفت آب از ۲۹ درصد به ۲۷ درصد کاهش می‌یابد. راه اندازی ۲۵ مجتمع آب رسانی تا پایان سال بسکابادی با اشاره به برنامه‌های بلندمدت برای رفع مشکل آبی روستاهای خراسان جنوبی، گفت: راه‌اندازی ۶۴ مجتمع آب‌رسانی در این برنامه تعریف شده است. وی با بیان اینکه تا پایان سال جاری ۲۵ مجتمع در استان راه‌اندازی می‌شود، گفت: در این راستا ۳۸ میلیارد تومان اعتبار از محل صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است. بسکابادی ادامه داد: با راه‌اندازی این تعداد مجتمع، ۶۸ روستای خراسان جنوبی از گردونه آب‌رسانی سیار حذف می‌شوند. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی اظهار کرد: در حال حاضر ضریب برخورداری روستاها از آب شرب ۹۱ درصد و ضریب بهره‌وری نیز ۷۰ درصد است. وی ادامه داد: با راه‌اندازی این مجتمع‌ها ضریب برخورداری روستاهای خراسان جنوبی از آب به ۹۷ درصد افزایش می‌یابد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن