تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868325448




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حرف های مظفری زاده و رفعتی درباره فغانی


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: حرف های مظفری زاده و رفعتی درباره فغانی
سعید مظفری زاده و داوود رفعتی دو کارشناس داوری قضاوت علیرضا فغانی در دربی تهران را مورد بررسی قرار دادند. به گزارش "ورزش‌سه" سعید مظفری زاده و داوود رفعتی دو داور سابق فوتبال کشور پس از دربی در گفت و گو با "ورزش سه"، نظراتشان را درباره قضاوت فغانی را گفتند.
مظفری زاده: گل پرسپولیس به درستی افساید اعلام شد
سعید مظفری زاده کارشناس داوری درباره قضاوت فغانی در دربی گفت: فغانی کار سختی برای قضاوت نیمه اول دربی بزرگ پایتخت نداشت. حرکت خشن  امید ابراهیمی در دقیقه 12 به درستی با کارت زرد داور مواجه شد. در ادامه داور با سوت های به موقع و حضور در صحنه اکثر صحنه های نیمه اول را به درستی قضاوت و مدیریت کرد.
وی افزود: اخطار دقیقه 21 فغانی به علی علیپور به خاطر اعتراض تصمیم بسیار خوبی بود که پیام واضحی برای بازیکنان داشتکه در کار داور و تصمیمات او دخالت نکنند. حرکت فرشید اسماعیلی در دقایق ابتدایی نیمه دوم و برخورد آرنج او با صورت کمال کامیابی نیا می بایست با برخورد جدی تر داور و جریمه شخصی همراه می شد که این صحنه از چشم علیرضا فغانی دور ماند. دفع حمله محسن مسلمان توسط فرشید باقری در دقیقه 68 و هم چنین خطای خسرو حیدری در دقیقه 88 بر روی همین بازیکن به درستی با اخطار داور مواجه شد. دقیقه 92 رضا سخندان به درستی آفساید بازیکن پرسپولیس را تشخیص داد و گل بازیکن پرسپولیس را قبول نکرد.  


مظفری زاده افزود: اما نکته ای که در پایان می توان به آن اشاره داشت نزدیکی رنگ لباس دروازه بان تیم استقلال و تیم داوری بود که با توجه به تاکید ماده چهارم قانون به متمایز بودن کامل رنگ ها و الزام آور بودن آن توجه بیشتر تیم داوری را می طلبید.متاسفانه این مشکل یا به عبارتی نقض قانون در برخی مسابقات لیگ ایران اتفاق افتاده، که شاید دلیل اصلی آن بی توجهی به این موضوع در جلسات هماهنگی پیش از بازی ها باشد.  

  رفعتی: ابراهیمی باید اخراج می شد
داوود رفعتی کارشناس داوری درباره قضاوت علیرضا فغانی در دربی گفت: آقای فغانی در این بازی قضاوت بی نقصی داشت و با یک مدیریت خوب موفق شد بازی را کنترل کند که دو کارت زردی که در نیمه اول به بازکنان دو تیم داد توانست حاکم زمین باشد.
وی در ادامه افزود: تمام آفساید های اعلام شده از جمله گل پرسپولیسی ها درست بود، به نظر من بهتر از دو تیم، داورها بازی کردند و بهترین تیم میدان بودند.
کارشناس داوری همچنین افزود: به نظر من می توانست داور چند کارت و چند خطای دیگر اعلام کند، مثلا در دقیقه 58 به ابراهیمی باید کارت زرد می داد و او از زمین اخراج می شد اما داور بازی ترجیح داد که بازی را کنترل کند، ابراهیمی البته چند خطای دیگر انجام داد که می توانست کارت داشته باشد.

19:15  1395/06/26





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن