تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم را به غير از زبان خود، دعوت كنيد، تا پرهيزكارى و كوشش در عبادت و نماز و خوبى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860970015




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گمنامی یک میراث در بین مردم/ ابتکار جدید در گردشگری راه آهن


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: یک هفته با میراث فرهنگی و گردشگری؛
گمنامی یک میراث در بین مردم/ ابتکار جدید در گردشگری راه آهن

تولد 80 سالگی پل ورسک


شناسهٔ خبر: 3770056 - پنجشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۶
فرهنگ > میراث فرهنگی و گردشگری

.jwplayer{ display: inline-block; } بررسی افزایش نرخ هتل‌ها، اقدام سعدآباد برای دریافت پلاک اتومبیل‌های سلطنتی و ناشناخته بودن دیوار گرگان در بین مردم گلستان از جمله خبرهای حوزه میراث و گردشگری در این هفته بود. به گزارش خبرنگار مهر، در این هفته پس از اعتراض هنرمندان به لبسته بودن عمارت مسعودیه و نامه آنها به رئیس جمهور مدیرعامل صندوق احیا و بهره برداری از اماکن تاریخی گفت: عمارت تاریخی مسعودیه از هفته دولت باز شده است و مردم می توانند از فضاهای عمومی آن بازدید کنند. محمدرضا پوینده به خبرنگار مهر گفت: عمارت مسعودیه به مناسبت هفته دولت به روی مردم گشوده شد و بازدیدکنندگان می‌توانند از فضاهای محیطی آن استفاده کنند اما هنوز کافه آن غیر فعال است. در نظر داریم تا مرمت اضطراری این بنا را در اسرع وقت انجام دهیم. از زمانی که عمارت را تحویل گرفتیم، هر هفته برای برنامه‌ریزی در خصوص وضعیت این بنا جلسات متعدد برگزار کردیم. سازمان میراث فرهنگی و صندوق احیاء قسمتهایی را که نیاز ضروری به مرمت دارد، بازسازی می‌کند. افزایش نرخ اتاق هتلها بررسی می‌شود با نزدیک شدن به نیمه دوم سال و افزایش نرخ هتلها، رییس جامعه هتلداران ایران از بررسی افزایش نرخ هتلها تا هفته دیگر خبر داد و گفت: ممکن است افزایش با تخفیف همراه شود.

جمشید حمزه زاده گفت: هنوز مشخص نیست آیا در شش ماهه دوم سال ٢٠ درصد افزایش نرخ وجود داشته باشد یا نه چون بازار کشش ندارد و باید عرضه و تقاضا مورد بررسی قرار گیرد ممکن است برخی از استانها کشش داشته باشد که هتلهایش نرخ را افزایش دهند اما بسیاری از استانهای کوچک این کشش را ندارند بنابراین از آنجا که تعیین نرخ ها به صورت استانی است به همه جوامع و هتلداران گفته ایم که تا هفته آینده نرخ های پیشنهادی خود را اعلام کنند. هفته آینده نظرات را جمع بندی کرده و با هتلداران و بخش خصوصی و معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی جلسه ای برگزار می کنیم شاید تصمیم بر این شد که برخی از استانها اگرچه افزایش نرخ خواهند داشت اما آن را با تخفیف ارایه کنند و یا اقزایش نرخ را با چند ماه تاخیر به تعویق بیندازیم. سعدآباد برای دریافت پلاک های تاریخی اتومبیل های سلطنتی اقدام کرد مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد جهت اخذ پلاک های تاریخی برای اتومبیل های سلطنتی موجود در موزه اتومبیل های سلطنتی سعدآباد اقدام کرد. طی هماهنگی های صورت گرفته صبح امروز کارشناسان پلیس راهور ناجا طی چندین ساعت ازتمامی اتومبیلهای سلطنتی موجود در موزه اتومبیلهای سلطنتی و مخزن آن جهت صدور پلاک تاریخی بازدید کارشناسی به عمل آوردند. اتومبیل های سلطنتی مجموعه سعدآباد مورد استفاده خاندان پهلوی بوده که در طول سال های متمادی پس از پیروزی انقلاب بلا استفاده بودند  و عملاً بدلیل نقص فنی در سیستم هیدرولیک و سیستم تنظیم ارتفاع پمپ های فشار غیر قابل روشن کردن و حرکت شده بودند و در سال ۱۳۸۹ طی یک سری عملیات  فنی تخصصی توسط متخصصین مجرب با حیات مجدد قادر به کار و حرکت شدند تا بتوانند در معرض دید همگان قرار گیرند و در موزه اتومبیل های سلطنتی  به نمایش درآمدند. ملاقات رئیس سازمان میراث فرهنگی با وزیر فرهنگ و علوم هلند معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری که به هلند سفرکرده است، با خانم بوسمیکر وزیر آموزش، فرهنگ و علوم هلند در شهر لاهه ملاقات کرد.   در این ملاقات که بهمن  نامورمطلق معاون صنایع‌دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و علیرضا جهانگیری سفیر کشورمان در لاهه نیز حضور داشتند مسایل مختلف مربوط به روابط فرهنگی دو کشور مورد بحث و تبادل نظر طرفین قرار گرفت. معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این دیدار ضمن بیان گوشه‌هایی از ظرفیت‌های متنوع موجود در کشورمان در زمینه میراث فرهنگی، موزه داری، صنایع دستی و گردشگری، اعلام آمادگی کرد که در تمام این عرصه‌ها همکاری‌های بیشتری میان دو کشور صورت گیرد. وزیر آموزش، فرهنگ و علوم هلند نیز در این دیدار ضمن استقبال از ایده یاد شده و بیان برخی ظرفیت‌های موجود در هلند،   پیشنهاد داد که سفرای دو کشور و مدیران بخشهای مختلف از سوی طرفین زمینه انجام این همکاری‌ها را فراهم آورند.

  «دیوار دفاعی گرگان» بی‌دفاع است دومین دیوار بزرگ تاریخی و دفاعی جهان در گلستان قرار دارد اما مردم استان کمتر آن را می‌شناسند و در سال‌های گذشته از مصالح آجری این دیوار برای ساخت خانه‌ها استفاده می‌کردند! دیوار تاریخی گرگان، دیوار بزرگ اسکندر یا دیوار سرخ که در متون قدیمی با نام «مار سرخ» هم نامیده شده دیواری است که از کنار دریای خزر در ناحیه گمیشان آغاز شده و تا کوه‌های گلیداغ در شمال شرق کلاله ادامه داشته است. اما چقدر این دیوار تاریخی برای مردم شناخته شده است و مردم از کشفیات آن مطلع می‌شوند؟ مصاحبه‌های میدانی خبرنگار مهر از ساکنان شهرهای نزدیک به دیوار گرگان نشان می‌دهد که برخی از مردم تنها نامی از آن شنیده‌اند برخی خبرهایی خوانده و برخی هم از وجود چنین دیواری در شهر خود چیزی نمی‌دانند. پرسیدن سوال برای پیدا کردن محل کاوش‌های باستانی از مردم استان گلستان کار دشواری است. برخی از آنهایی که یک بار از محل کاوش‌ها دیدن کرده‌اند به واسطه بازدیدهایی بوده که در ایام عید اداره کل میراث فرهنگی استان گلستان ترتیب داده است. وگرنه هیچ تبلیغاتی در سطح استان برای نشان دادن اهمیت وجود چنین اثر تاریخی ارزشمندی وجود ندارد. با این وجود، باستان شناسان متعددی روی این دیوار و کشفیات آن کار کرده‌اند تا بتوانند اطلاعات باستانی از آن استخراج کنند. از جمله جبرئیل نوکنده که خودش از باستان شناسان این استان بوده و حالا مدیریت موزه ملی ایران را نیز بر عهده دارد. اطلاع‌رسانی وظیفه باستان‌شناس نیست نوکنده چندین فصل در محل یافته‌های دیوار کاوش کرده است و بیش از دیگران با این دیوار آشناست. او در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اینکه مردم چقدر از وجود این دیوار با خبر هستند گفت: ما سعی کرده‌ایم تا اطلاعاتی که در حین کاوش به دست می‌آوریم را به مردم اطلاع رسانی کنیم ولی وظیفه ما اطلاع رسانی نیست این کار سازمان میراث فرهنگی است نه یک باستان شناس. ما فقط اطلاعات زیر خاک را بیرون می‌کشیم پس نشر آن به عهده بخش‌های دیگر این سازمان است. مبدایی که مقصد گردشگران شد «گردشگری راه آهن» یک ابتکار جدید از انواع مختلف شاخه‌های صنعت گردشگری است که با گردشگری ریلی متفاوت است. اگر گردشگری ریلی به سفرهای با قطار گفته می‌شود در شاخه گردشگری راه آهن همه آنچه که مربوط به راه اهن است مورد توجه قرار می‌گیرد از ایستگاه‌های قطار، واگن‌های قدیمی، قطارهای قدیمی، پل‌ها و حتی خانه کارکنان راه آهن و یا مسیر ایجاد ریل که دیدن همه آنها جزو شاخه گردشگری راه آهن هستند.

مدیران شرکت راه آهن معتقدند که توسعه جذب گردشگران خارجی در دستور کار راه آهن قرار دارد و باید به این موضوع توجه کرد که ایران به دنبال توسعه توریسم ریلی است نمونه‌ای از این تلاش را نیز می‌توان در ورود قطارهای گردشگری به صنعت ریلی کشور دانست. در این هفته؛ محمد محسنیان از اهداف شرکت راه آهن بهره برده و حالا مبتکر تورهای گردشگری راه آهن شده است او که راهنمایی تور خبرنگاران را در مسیر شمال و محدوده روستای امین آباد تا پل اوریم را بر عهده داشت داستان ساخت راه‌ها، تونل‌ها و جان پناه‌ها و قطارها را توضیح می‌داد و افراد گروه را به دیدن پل ورسک و صدای ریل قطار در تونل‌های ۳۶، ۱۶، ۴۳ و ۶ دعوت کرد. خبرنگاران گردشگری مسیرشان را از روستای امین آباد شروع کردند. اولین توقف آنها در منطقه شوراب بود منطقه‌ای در  ۴۵ کیلومتری شهر زیرآب. اگر مه همه جا را سفید نکرده باشد، در روزهای دیگر می‌شود آبشار شوراب را دید و جریان آبی که به دلیل گذشتن از لایه‌های گوگردی قابل استفاده نیست و به همین دلیل نامش را شوراب گذاشته‌اند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن