تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:   
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804497443




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کارت زرد معاونت صنایع دستی به صداوسیما


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: کارت زرد معاونت صنایع دستی به صداوسیما
معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور گفت: صداوسیمای هلند یک گزارش ۲۰ دقیقه‌ای از افتتاح بزرگ‌ترین مرکز تجاری صنایع دستی در شبکه ۲ این کشور پخش کرد که بسیار تأثیرگذار بود؛ اما متأسفانه در صداوسیمای خودمان فقط یک خبر دو دقیقه‌ای از این موضوع منتشر شد.
آفتاب‌‌نیوز :  بهمن نامورمطلق در نشستی با خبرنگاران که امروز (۲۴ شهریورماه) برگزار شد، درباره افتتاح بزرگ‌ترین مرکز تجاری صنایع دستی در هلند، اظهار کرد: جشن افتتاحیه بزرگ‌ترین مرکز تجاری صنایع دستی در لاهه، جشن بازگشت ما به بازارهای جهانی اروپایی بود. پیش از این، فروشگاه‌های صنایع دستی در کشورهای اروپایی راه‌اندازی شده بود، اما این مرکز با بیش از سه‌هزار و ۷۰۰ مترمربع وسعت افتتاح شد.


او ادامه داد: یک طبقه از این مرکز تجاری سه طبقه به عرضه صنایع دستی اختصاص داده شده بود، یک طبقه برای گردشگری، صنایع دستی و برگزاری کلاس‌های مرتبط با زبان فارسی، موسیقی و تولیدات صنایع دستی و طبقه دیگر برای برگزاری نمایشگاه‌های دوره‌ای این حوزه اختصاص داده شده است.


معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با بیان این‌که تا کنون ایجاد چنین مرکز فروشی برای صنایع دستی سابقه نداشته است، گفت: سعی ما این است که از این مراکز تجاری حمایت کنیم و تسهیلات لازم را در اختیار سرمایه‌گذار بگذاریم و مدیر این مرکز را با هنرمندان مرتبط کنیم.


نامورمطلق افزود: در این مرکز، فضای یکپارچه‌ای وجود دارد و نزدیک به ۳۰ هنرمند، کارگاه‌های‌شان را بدون آن‌که خودشان در آنجا حضور داشته باشند، در این فضا برپا کرده‌اند. آبگینه، سفال، مس، مبلمان، زیرانداز، فرش و ... از جمله صنایع دستی هستند که در این مرکز تجاری به فروش می‌رسند. ۳۰ هنرمندی که آثارشان در این مرکز ارائه می‌شود از هنرمندان برجسته هستند.


او بیان کرد: قرار است در آینده، این مرکز با سیستم‌های مرتبط از راه دور هماهنگ شوند تا نظارت بصری را برای هنرمندان امکان‌پذیر کنند. پیش از افتتاح این مرکز، سفیر ما در هلند با سرمایه‌گذار جلساتی را برگزار کرد تا تاجران این حوزه با هم آشنا شوند. همچنین هیات تجاری نیز از نمایشگاه ۲۰ خرداد صنایع دستی دیدن کرد.


معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور ادامه داد: در افتتاحیه این مرکز تجاری نزدیک به ۱۵ سفیر از کشورهای مختلف حضور داشتند و حتی برخی از آن‌ها نسبت به افتتاح چنین مرکزی احساس حسادت می‌کردند. در این مراسم، نشستی با آژانس‌های گردشگری و گفت‌وگویی با تاجران حوزه صنایع دستی داشتیم. این مرکز برای توزیع صنایع دستی در اروپا، مدلی قابل تفسیر است که برای کشورهای دیگر در نظر گرفته‌ایم و امیدواریم سرمایه‌گذاران از این مدل استقبال کنند.


نامورمطلق گفت: ما با تمام امکانات از این موضوع حمایت می‌کنیم، زیرا احساس می‌کنیم بزرگ‌ترین مشکل صنایع دستی، فروش آن است. بنابراین به‌عنوان اولویت اول، به فروش توجه ویژه‌ای نشان داده‌ایم. افتتاح این مرکز تجاری با توجه به نشست‌هایی که با وزیر فرهنگ هلند داشتیم، در سایه برجام امکان‌پذیر بود و در غیر این صورت، چنین اتفاقی نمی‌افتاد.


او اظهار کرد: صداوسیمای هلند یک گزارش ۲۰ دقیقه‌ای از این مرکز تجاری پخش کرد که بسیار تأثیرگذار بود؛ اما متأسفانه در صداوسیمای کشور خودمان یک خبر دو دقیقه‌ای از این موضوع منعکس کرده‌اند.


به گزارش ایسنا،معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور گفت: از فروش هر ۱۰ میلیون تومان در این بازار برای یک هنرمند صنایع دستی در روستاها و شهرهای کوچک، فرصت یک سال کار کردن فراهم می‌شود. امیدواریم مدیران کشور ما قدر این بازارها را بدانند و آن را بیشتر درک کنند. قرار شده هر ماه در طبقه سوم این مرکز تجاری، هر استان نمایشگاهی برگزار کند تا از این طریق شاهد حضور صنایع دستی ایرانی در ۱۲ ماه سال در خارج از کشور باشیم.


نامورمطلق با بیان این‌که از پایانه وارداتی و صادراتی بزرگ هلندی آلمانی در هلند دیدن کردیم، افزود: در این پایانه وارداتی، ۳۰۰ غرفه وجود داشت که توسط ۳۰۰ موسسه تجاری اداره می‌شد؛ اما متأسفانه هیچ غرفه‌ای در این پایانه از کشور ما وجود نداشت. امیدوارم بتوانیم با کمک بخش خصوصی در این پایانه غرفه وارداتی و صادراتی ایران نیز شکل بگیرد.


او همچنین درباره برگزاری مجمع جهانی صنایع دستی در اصفهان، توضیح داد: هجدهمین مجمع عمومی صنایع دستی از سوم تا شش مهرماه در شهر اصفهان برگزار می‌شود. این مجمع برای نخستین‌بار در ایران برگزار می‌شود و در واقع بزرگ‌ترین مجمع است، زیرا به تازگی شورای جهانی صنایع دستی از یونسکو جدا شده و ابعاد گسترده‌تری پیدا کرده است.


معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور بیان کرد: قرار است در این اجلاس کار تشکیلاتی انجام شود. به همین دلیل مهم‌ترین اعضای شورای جهانی صنایع دستی گرد هم می‌آیند تا رییس جدید این شورا انتخاب شود. در کنار این اجلاس تشکیلاتی، مراسم افتتاحیه اجلاس جهانی را به‌صورت نمادین برگزار می‌کنیم که چهار وزیر از کشورهای مختلف در آن شرکت می‌کنند. احتمالا دو وزیر از ایران نیز در مراسم افتتاحیه آن حضور خواهند داشت.


نامورمطلق ادامه داد: در کنار این اجلاس تشکیلاتی، چند نشست منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه نیز برگزار می‌شود تا درباره مسوولیت‌های آسیا و اقیانوسیه رأی‌گیری شود. همچنین در کنار این موضوع، نمایشگاه ترویجی و تجاری بین‌المللی صنایع دستی در چهل‌ستون برگزار می‌شود که از بسیاری کشورهای دیگر در آن حضور دارند.


او اظهار کرد: یکی از مشکلات جدی ما در حوزه صنایع دستی، بحث رنگرزی نساجی است و ما در این اجلاس با برگزاری کارگاه رنگرزی سنتی سعی کردیم از تجربیات کشورهای دیگر در این حوزه استفاده کنیم تا بتوانیم خودمان را به‌روز کنیم. همچنین در این مراسم برنامه بافت فرش صلح را نیز خواهیم داشت که مهمانان به آن گره می‌زنند. بیش از ۲۰۰ خارجی در این مراسم شرکت می‌کنند و این مهم‌ترین جلسه برای صنایع دستی کشور است.


معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با بیان این‌که ایران در دولت قبل در حوزه صنایع دستی جایگاه خودش را از دست داده بود، گفت: در حال حاضر ما به نقش خودمان برگشته‌ایم و به شکل آهسته در حال گسترش آن هستیم و می‌توانیم در صنایع دستی جهانی نقش داشته باشیم. امیدوارم از این به بعد هر سال نقش خود را در عرصه مدیریت جهانی ایفا کنیم.


نامورمطلق افزود: ما پیشنهادهای خوبی در حوزه جهانی شدن مطرح کردیم و سه سطح کلان‌شهرهای جهانی، شهرهای کوچک و متوسط جهانی و روستاهای جهانی را مطرح کرده‌ایم و معتقدیم نباید روستاها از جهانی شدن حذف شوند. برگزاری این اجلاس، چهار منفعت برای ما دارد، یکی از این منفعت‌ها تعلیمی است، یعنی انتقال علوم صنایع دستی.


او درباره دومین منفعت برگزاری این اجلاس، توضیح داد: دومین منفعت مجمع جهانی، ترویجی است؛ همین که چنین اجلاس بزرگی در اصفهان برگزار می‌شود، به برندتر شدن این شهر کمک می‌کند. تجاری بودن سومین منفعت است، زیرا ما چند برنامه تجاری در کنار این مجمع داریم. تجارت یکی از جلوه‌های گردشگری است و این‌که ما بتوانیم اجلاسی برگزار کنیم که بیش از ۲۰۰ نفر مهمان خارجی در آن حضور دارند، به تجاری‌سازی و ترویج گردشگری پرداخته‌ایم همان‌طور که وین یکی از شهرهای گردشگری سمیناری است.


معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور گفت: ما خودمان را برای عقد قرارداد و گفت‌وگو آماده کرده‌ایم. گرچه این گردهمایی هزینه میلیاردی دارد؛ اما ما در این زمینه هزینه نکرده‌ایم و بخش خصوصی این مبلغ را پرداخت کرده است. امیدواریم به جایی نرسد که بخواهیم به بخش خصوصی کمک کنیم.


نامورمطلق با اشاره به چهارمین منفعت برگزاری این اجلاس، اضافه کرد: با برگزاری چنین اجلاسی در ایران، نفوذ تشکیلاتی ما در جوامع صنایع دستی بیشتر خواهد شد، زیرا آن‌ها در دولت قبل به ما اعتماد نداشتند و ما را اصلا نمی‌دیدند. برخی از اعضا فکر می‌کردند بعد از بالا رفتن پول نفت در دولت سابق در ایران دیگر صنایع دستی تولید نمی‌شود، اما ما در حال حاضر به سمتی پیش می‌رویم که ممکن است در آینده برای مدیریت شورای جهانی از ما دعوت شود. همان‌طور که در حال حاضر مسوولیت غرب آسیا برعهده ماست.




۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن