تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مهدى مردى است از ما، از نسل فاطمه.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844693375




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توان موشکی کره جنوبی؛ کره شمالی بهتر است کمی بترسد!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: جنگاوران: اگرچه  کره شمالی توان  بالستیک  و راکتی بالایی دارد ولی کره جنوبی نیز دستش خالی نیست .ارتش کره جنوبی نیروی هوایی قدرتمندی دارد که دو برابر بیش تر کره شمالی جنگنده دارد. از نظر تکنلوژی نیز کره جنوبی دهه ها از کره شمالی در نیروی هوایی جلوتر است . صدها فروند اف۱۶ و اف۱۵ در کنار اف۴ های ارتقا یافته و اف۵  که در اینده با اف۳۵ جایگزین می شوند(اف۴ فانتوم  نیروی هوایی کره جنوبی ) این توان را به کره جنوبی داده به سرعت برتری  هوایی  کامل  را بر فراز کره شمالی به دست بگیرد .
 
کره شمالی دارای شبکه پدافندی فرسوده ای است که شامل  موشک های سام۲ و۳ و۵ است و البته توسط هزار توپ ضد  هوایی پشتیبانی می شوند و از طرفی نیروی هوایی کره شمالی نیز از جنگنده های نسل دوم  و سوم تشکیل  شده. بیش از دویست فروند میگ۲۱ و میگ۲۳ . حدود ۵۰ فروند میگ۲۳ و تنها جنگنده مدرن این ارتش MIG-29A به میزان ۳۵ فروند است(البته مدرن که ……).


از این رو نیروی هوایی کره جنوبی هیچ مشکلی برای برتری هوایی بر فراز کره شمالی و  حمله به سکوهای موشکی این کشور ندارد(در صورت اینکه عمو کیم بی جنبه بازی در نیاورد در برابر یک کشور غیر اتمی از سلاح اتمی استفاده کند) برتری  متعارف ارتش کره جنوبی حتی بدون متحدین  بر کره شمالی کاملا اشکار است و البته کره شمالی نیز توان اقتصادی  یک جنگ متعارف بلند مدت را ندارد(البته بدون شک در چنین درگیر به سرعت پای امریکا و ژاپن نیز به میان خواهد امد)

با وجود برتری  کره جنوبی در اسمان ولی از دهه ۱۹۸۰ نیروی هوای کره جنوبی به دنبال  یک سلاح  واکنش سریع بود. سلاح واکنش سریعی که بتوان ان را به سرعت شلیک  و اهداف راهبردی  محافظت شده را از بین  ببرد. در ان زمان ارتش کره جنوبی فاقد سلاح های دوربرد هواپرتاب بود (در ان زمان در کل جهان چنین  سلاح های کم بود) و از این رو خواهان ساخت یک موشک بالستیک  تاکتیکی برد کوتاه  شد تا بتواند دست بلندی برای ضربه زدن به اهداف  مهم ارتش کره شمالی داشته باشد

سلاح جدید در میانه دهه ۱۹۸۰ توسعه یافت  و از سال ۱۹۸۵ تست شد. این موشک در سال ۱۹۸۶  یک  کلاهک ۴۸۰ کیلوگرمی را تا برد ۱۸۰ کیلومتری پیش برد و در سال ۱۹۸۷ اژانس دفاعی کره جنوبی اعلام  کرد موشک جدید که هاینمو نامیده شده دارای دقت ۳۰ متر می باشد.

 جالب اینکه با وجود اینکه  این موشک  اولین تلاش کره جنوبی برای ساخت موشک  بالستیک بود  از تمامی موشک  های  کره شمالی همانند نسخه بومی اسکاد بی و سی(تنها همین دو موشک  در ان دوران در کره شمالی تولید می شد ) بسیار  پیشرفته تر بود. هاینمو نتنها سوخت جامد بود(هر دو موشک  کره سوخت مایع بودند) بله دقت انها چندین  برابر موشک های کره شمالی بود.

موشک هاینمو ۱ یک موشک دو مرحله ای سوخت جامد  با طول ۱۲ متر و وزن ۴٫۸ تن بود که  دارای  پرتابگر متحرک روی یک کامیون بود اگرچه پرتاب گر ثابت نیز برای ان وجود دشت. شکل  کلی موشک  شبیه موشک های پدافندی بود تا موشک های بالستیک  تاکتیک و از  دو ردیف بالچه بهره میبرد که بالچه عقبی  ثایت  است ولی بالچه مثلثی جلوی دارای بخش های متحرک است  زیرا این موشک  حرکت نیم بالستیک  دارد و این مسئله دقت ان را افزایش داده است


توان موشکی کره جنوبی

هاینمو ۱


کلاهک   موشک از  نوع انفجاری  قوی  ترکش شونده است که دارای بیشترین وزن ۵۰۰ کیلوگرم است   و موشک در  مرحله اخر دارای سرعت ۳٫۵ ماخ است. می شود با  کاهش کلاهک کوچکتر  برد را تا ۳۰۰ کیلومتر افزایش داد.

امریکا در اواخر دهه ۱۸۰ از تولید این موشک نا راضی بود  زیرا هم نگران صادرات  این موشک بود که باعث افزایش مسابقه تسلیحاتی می شد که هزینه دفاعی امریکا را افزایش میداد و همچنین  نگران افزایش مسابقه  تسلیحاتی در شبه جزیره  کره بود زیرا در ان زمان برد موشک های کره شمالی در نهایت به ۷۰۰ کیلومتر می رسید  و  داشتن موشک بالستیک توسط کره جنوبی و ژاپن  می توانست  باعث تحریک کره شمالی برای افزایش برد و توانایی موشکیش شود . در نهایت  تعداد محدودی از این موشک تحت نظارت امریکا تولید شد و کره تعهد  داد تا این موشک را صادر نکند. البته کره خود نیز  تنها  قرار بر این داشت  موشک هاینمو۱  تعداد محدودی تولید کند  زیرا قرار بود  در نقش واکنش سریع از جمله بر ضد پدافند هوایی مورد استفاده قرار گیرد.

 
موشک بالستیک هاینمو۲

کره جنوبی در جریان  ساخت موشک هاینمو۱ تعهد داد تا برد موشک بیش از ۳۰۰ کیلومتر نباشد . ولی در دهه ۱۹۹۰ با افزایش برد موشک های کره شمالی ، کره جنوبی خواهان افزایش برد موشک های خود شد. البته موشک هاینمو ۱ حتی توان هدف قرار دادن پایتخت کره شمالی  را نیز داشت  . سیاست کره جنوبی سرکوب بخشی از شبکه دفاع هوایی کره  شمالی باموشک  بالستیک بود  و بعد حملات همه جانبه هوایی ولی با افزایش سکوهای پرتاب  موشک های  کره شمالی ، نیاز به  موشکی دوربرد تر برای  حمله  به سکوهای موشکی کره شمالی در لحظه  وجود داشت از جمله اینکه کره شمالی تصمیم به استقرار موشک های بالستیک  خود در شمالی این کشور گرفته بود که دور از دسترس هاینمو۱ بود.

از این رو کره جنوبی دست به افزایش برد موشک های خود در مرحله اول به ۵۰۰ کیلومتر زد . از این رو موشک جدید هاینمو۲  توسعه یافت. موشک جدید  شباهت بسیار به موشک روسی اسکندر دارد اگرچه بر اساس ان ساخته نشده است(البته از دید من  شبیه اوکا نیز است) . موشک دارای یک مرحله سوخت جامد است  و دارای چهار بالچه در انتهای بدنه است . موشک دارای  یک پرتاب کننده  متحرک با دو موشک است  و موشک های درون یک  جعبه بزرگ مستطیلی   قرار میگیرند.
 

 
توان موشکی کره جنوبی


هاینمو ۲


موشک دارای سه مدل است:

هاینمو۲ A :  دارای برد ۳۰۰ کیلومتر  با یک کلاهک ۵۰۰ کیلوگرمی است و از سیستم اینرسی  برای هدایت بهره می برد

هاینمو۲ بی: نسخه دوربرد تر با کلاهک  ۵۰۰ کیلوگرمی و برد ۵۰۰ کیلومتر

هاینمو۲ سی: نسخه با برد ۸۰۰ کیلومتر برای هدف قرار داد  تمام خاک کره شمالی . این موشک دارای کلاهک  ۵۰۰ کیلوگرمی است  و در سال ۲۰۱۶ وارد خدمت خواهد شد

 سری موشک های بالستیک هاینمو۲ امید کره جنوبی  برای نابود سکوی های پرتاب موشک بالستیک کره شمالی است. البته این یک زنجیره است، زنجیره ای که سکو را شناسایی  ، محل را به سرعت  مخابره کند تا به سرعت موشک اماده شلیک را روانه  سکوی پرتاب موشک دشمن بکند
 


موشک کروز هاینمو۳

کره جنوبی از دهه ۱۹۹۰ به دنبال موشکی میگشت که بتوان ان را از زمین  و دریا   و زیر اب شلیک کند و برد بیشتر و دقت  بالای داشته باشد. از این رو کره چاره ای نداشت جز به دنبال  موشک کروز برود . موشک  کروز هاینمو۳  موشکی شبیه موشک  تاماهاوک است  و دارای سه مدل با سه برد مختلف است. موشک دارای یک موتور توربوفن است  که  نوع و قدرت ان  مشخص نیست. موشک دارای طول ۶ متر و وزن ۱٫۵ تن است ودارای سرعت ۱٫۲ ماخ است اگرچه تنها در مرحله اخر پرواز به سرعت صوت می رسد تا درگیر با ان سخت تر باشد . موشک دارای دو بالچه بزرگ جمع  شونده و چهار بالچه تعادل در انتهای بدنه است که توسط یک بوستر سوخت جامد پرتاب شده و بعد موتور اصلی روشن می شود  . موشک دارایسامانه هدایت ترکیبی  شامل اینرسی، ماهواره ، رادار ارتفاع یاب برای پرواز در ارتفاع پست و در نهایت یک سامانه تصویر بردار حرارتی برای تطبیق تصویر از قبل گرفته شده با تصاویر هدف . گفته شده دقت این موشک زیر ده متر است . موشک دارای سه مدل است.
 

توان موشکی کره جنوبی


هاینمو ۳


هاینمو۳ A :  نخستین  نمونه دارای  برد ۵۰۰ کیلومتر و کلاهک ۵۰۰ کیلوگرمی  که دارای هدایت  اینرسی ، جی پی اس و رادار ارتفاع یاب برای پرواز در ارتفاع پست است

هاینمو۳ بی: نمونه ای با برد ۱۰۰۰ کیلومتر

هاینمو۳ سی: نمونه دوربرد  با برد ۱۵۰۰ کیلومتر

موشک های کروز کلاس هاینمو ۳ از چندین زیر دریایی و شناور کره جنوبی پرتاب می شود . همکنون شش ناوشکنی  کلاس Chungmugong  ، ۳ ناوشکن کلاس  Sejong the Great (سه فروند دگر در دست ساخت است )  و ۹ فروند زیر دریایی کلاس تایپ ۲۱۲ پرتاب می شود. همچنین نسخه زمین  پرتاب این موشک با لانچر دوتایی توسط نیروی زمینی کره جنوبی استفاده می شود. این موشک دارای دقت کمتر از ده متر است و توان  پرواز در ارتفاع ۲۰ متری را در مراحل اخر دارد.
 
 
توان موشکی کره جنوبی


موشک هاینمو۳ در حال پرتاب از ناوشکن Sejong the Great


 

موشک کروز هاینمو۴

نسخه در حال توسعه با برد ۳۰۰۰ کیلومتر  که اطلاع  زیادی از ان در دستراس نیست

کره جنوبی اگرچه توان بالستیک کره شمالی را ندارد ولی در زمینه  موشک کروز  نه یک گام  بلکه چندنی گام جلوتر است.  موشک های دقیق هستند و میتواند حتی  از زیر اب از انها را شلیک کند تا هرگونه حمله پیشدستانه  دشمن را جواب دهد. اختلاف تکنلوژی شمالی ها و با جنوبی در برنامه موشکی کره جنوبی نیز مشخص است( در تانکها ، ناو ها و هواپیماها نیز مشخص است)  زمانی که کره شمالی وارد میدان نبرد موشک های بالستیک  و کروز شد شاید به اندازه شمالی ها در این کار سرمایه گذاری نکرد و دنبال اهداف متفاوت تری بود ولی به دلیل فناوری پیشرفته تر موشک های دقیقتر و پیشرفته تر تولید کرد . البته همچنان این نیروی هوایی کره جنوبی است که بار اصلی نبرد را به پیش می برد ولی توان موشکی دریا پاییه و زمین  پاییه میتواند کمک بسیار موثری برای نیروی هوایی باشد


توان موشکی کره جنوبی



سال ورود به خدمت  –  ۲۰۰۸  ۲۰۰۹  –  –  ۲۰۰۹  ۲۰۱۰
 
جدول مشخصات 
 
توان موشکی کره جنوبی
 






۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن