واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
آیا کلینتون به خاطر بیماری مبارزات انتخابی را ترک میکند؟
روز نو : هیلاری کلینتون نه تنها مبتلا به ذاتالریه است، بلکه سعی کرده مشکل جسمانیاش را از مردم آمریکا پنهان کند. در آستانه انتخابات ریاست جمهوری بحثها بر سر سلامتی کلینتون افزایش یافته است.
به گزارش روز نوبه نقل از دویچه وله، ابتلا به بیماری ذاتالریه برای هر کسی ناگوار است، اما همین بیماری میتواند برای هیلاری کلینتون، نامزد حزب دمکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، به یک فاجعه تبدیل شود و او را از رسیدن به هدف نهایی خود باز دارد.
برخورد خانم کلینتون با بیماریاش و اختفای آن و استفاده رقیب انتخاباتی او دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از این موضوع میتواند نامزدی کلینتون را زیر سوال برد.
ماههاست که ترامپ اعلام کرده خانم کلینتون ۶۸ ساله از نظر سلامتی برای پست ریاست جمهوری آمریکا آمادگی کامل را ندارد. ادعا میشود که "بیماری تیروئید" خانم کلینتون و همچنین "نارسایی کلامی" او که در پی "سکته مغزی" روی داده دلایل ضعف بدنی کلینتون باشند.
رودی جولیانی، شهردار پیشین نیویورک در زمان رخداد تروریستی یازدهم سپتامبر سال ۲۰۰۱ میلادی در آمریکا، که حامی دونالد ترامپ، در انتخابات ریاست جمهوری آمریکاست، در ماه اوت سال جاری در باره وضعیت جسمی خانم کلینتون گفت که او خسته است و "به نظر بیمار میآید."
خانم کلینتون روز یکشنبه (۲۱ شهریور / ۱۱ سپتامبر) در مراسم یادبود قربانیان حملات تروریستی یازدهم سپتامبر در نیویورک آن گونه که ابتدا اعلام شد به علت "گرمازدگی" به خانه دخترش منتقل شد تا استراحتی کند.
ویدئوهای منتشر شده از مراسم یادبود قربانیان رخداد تروریستی یازدهم سپتامبر نیز نشان میدهند که خانم کلینتون به هنگامی که سوار خودرویی سیاهرنگ میشد از حال رفت.
یک سخنگوی ستاد انتخاباتی هیلاری کلینتون چندساعت بعد گفت که سفر کلینتون به کالیفرنیا برای انجام کارزار انتخاباتی در این ایالت به علت بیماری لغو شده است.
رسانههای آمریکا در این باره اعلام کردند که هوای نیویورک در روز یکشنبه ۲۷ درجه بوده و این گرما نمیتواند سبب گرمازدگی شود.
خبرگزاری فرانسه سپس به نقل از تیم انتخاباتی خانم کلینتون اعلام کرد که پزشکان روز جمعه تشخیص داده بودند که هیلاری کلینتون به بیماری ذاتالریه مبتلاست.
یک هفته پیش هنگامی که خانم کلینتون در شهر کلیولند در ایالت اوهایو آمریکا به مبارزه انتخاباتی مشغول بود، سرفه شدیدی به او دست داد و همین امر سبب شد که بحثها در باره سلامتی او بار دیگر آغاز شود.
ترامپ هنوز در این باره نظری نداده است. او اما خوب میداند که میتوان از پنهان کردن بیماری کلینتون و اطلاع ندادن این موضوع به مردم استفادههای تبلیغاتی فراوانی برد. او همچنین خوب میداند که افشاگریهای احتمالی جولین آسانژ، بنیانگذار و سردبیر وبگاه افشاگر ویکی لیکس، نیز میتواند خانم کلینتون را از صحنه مبارزات انتخاباتی خارج کند.
اعتماد کم مردم آمریکا به هر دو نامزد
بحثهای فراوانی بر سر این موضوع در جریان است که آیا کلینتون و ترامپ میتوانند به مبارزات تبلیغاتی خود ادامه دهند یا نه؟ رسانههای آمریکا در باره این موضوع بحثهای فراوانی به راه انداختهاند، زیرا سن هردو نامزد انتخاباتی بالاست.
دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
اگر ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پیروز شود به هنگام شروع کار با ۷۰ سال سن، پیرترین رئیس جمهوری آمریکا خواهد بود. خانم کلینتون نیز ۶۹ ساله است و در صورت پیروزی یکی از رئیس جمهوریهای مسن آمریکا خواهد بود.
سن بالای دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در حالی است که هر دوی آنها از محبوبیت بسیار کمی در میان مردم خود برخوردارند. کلینتون به خاطر رسوایی ایمیلهایش به شدت اعتماد مردم را از دست داده و دیدگاههای بسیار افراطی ترامپ نیز بسیاری را از پیرامون او دور کرده است.
در نظرخواهی اخیر انجام شده در آمریکا تنها ۴۵ درصد مردم این کشور خانم کلینتون را "صادق و قابل اعتماد" ارزیابی کردهاند. این در حالی است که ترامپ در این نظرخواهی ۴۳ درصد آرا را به خود اختصاص داده است.
*نامه نيوز
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]