واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: عفت و حیا ابزار شناخت و ارزشمندی دختران امروز حیا از ویژگی های ارزشمند دختران است و دختران درباره آنچه نسبت به مسائل خانودگی است از پسرها جلوتر هستند و حضور دختران در اجتماع بر اساس بایدها و نیایدهایی است که خداوند به خاطر اهمیتی که دختران دارند آن را مشخص کرده است تا دچار لطمه و آسیب روحی وجسمی نشوند.
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۱ شهريور ساعت 00:13
به گزارش پانااز استان گلستان به نقل از همانطور که جلوه دختران در مسائل ارزشی ارزشمندتر از پسران است، نشان از اهمیت خلقت جنس مونث از دیدگاه الهی دارد و خداوند برای ابراز این اهمیت در زیباترین معجزه خود به دست برترین پیامبران نام سوره ای از کتاب خود را نساء قرار داد و بارها در قسمت های مختلف قرآن با تذکر مسایلی که زن باید رعایت کند اهمیت خلقت زن را یاد آوری کرده است.
دختران مظهرعشقند و حتی میتوان گفت آفریننده عشق، ولی متاسفانه برخی دختران اسیر افکار آلوده پسرانی می شوند که با تحریک احساسات لطیف دخترانه آنها قصد بهره شخصی دارند.به همین خاطراس که خداوند برای زن جایگاه خاصی تعریف کرده است و اگر دختران خود را در این جایگاه قرار دهند قطعا میتوانند جلوه گر عشق الهی باشند.
البته نگرش خاصی نسبت به عشق و دوستی وجود دارد ولی باید بدانیم خداوند هر موجودی را متناسب با شرایط خاص خودش آفریده است. این درست است سرشت و فطرت همه ما از اول یكسان بوده است اما از نظر خصویات روحی، جسمی، احساسی - عاطفی و اخلاقی متفاوتند.زن بودن و مرد بودن هرکدام ویژگیهای منحصر به فرد خود را دارد و اگر این ویژگی ها در جایگاه مناسب خود قرارنگیرد دچار لغزش خواهند شد.
عشق ورزیدن ،حرمت، قداست و شرافت دارد و میتواند باعث تعالی روح انسان شود اما اگر این عشق ورزیدن در مسیر درست قرار نگیرد می تواند وسیله ای برای سقوط انسان شود و در این بین زن موجودی است كه در برابر یك احساس زیبا ذوب می شود وهمین ظرافت زن نسبت به ابراز احساسات یک مرد ضریب خطای او را را بسیار بالا می برد و زن را آسیب پذیر می کند.
متاسفانه با وجود تأکید فراوان بر این موضوع که در امر ازدواج احساسی تصمیم نگیرید شاهدیم غلبه احساسات مطلق منجر به شکست شده است.
امروزه شاهد عشق های قبل از ادواج در زندگی دختران جوان هستیم عشق هایی که منجر به ازدواج نمی شود و یا اگر هم بشود با بی اعتمادی همسر نسبت به زن و یا شکست روبرو شده است.
فریبندگی عشق قبل از ازدواج زندگی بعد از ازدواج را تحت تاثیر قرار می دهد و زندگی را آسیب پذیر می کند. بهتر است عاقلانه ازدواج کرد و عاشقانه زندگی کرد زیرا عشق چشم را کور می کند ولی عقل چراغ روشنی در تاریکی خطای انسان است.
انسان عاشق معایب معشوق خود را نمی بیند و همیشه بخاطر وصال معشوق سعی میکند معایت او را نیز به نیکی تعبیر کند اما وقتی وارد زندگی مشترک شد متوجه اشتباه خود می شود که ای کاش بیشتر برروی عیبهای همسرم تفکر می کردم وخیلی وقتها این بدیهای همسر که قبل از ازدواج بخاطرگرمای عشق در وجودش دیده نمی شد در زندگی غیر قابل تحمل می شود.
البته این سخن به این معنا نیست که قبل از ازدواج نباید هیچ گونه آشنایی وجود داشته باشد بلکه به این معنا است که آشنایی های قبل از ازدواج نباید جنبه عاطفی پیدا کند. آشنایی عاطفی جلوی ازدواج عاقلانه را می گیرد.
قرآن، عشق بین زن و شوهر را هدیه ای الهی می داند که به مناسبت ازدواج به آنها داده شده است نه قبل از ازدواج(روم:21).
عشق بعد از ازدواج هدیه ای الهی است که ثمره آن ماندگاری زندگی در سایه محبت و گذشت و همکاری دو جانبه است (و جَعَلَ بینَکم مَوَدّةً و رحمة) اما عشق قبل از ازدواج هدیه ای شیطانی است که نتیجه آن، ازدواج نا آگانه، زندگی بیمار گونه و در نهایت طلاق ناباورانه است.
عاشق شدن در دختران ساده است واین بخاطر احساسات لطیف دخترانۀ آنها می باشد ولی رهایی از شكست عشقی برای آنان بسیار سخت است و جبران این شکست آسان نیست و گاهی هیچ راهی برای جبران آن نمی یابند و شرایط نیز بدتر می شود تا جاییکه دختران سرشار از احساسات زیبا برای رهایی از شکنجه های روحی حاصل از شکست عشقی به دنبال جایگزین می روند و این برای دختران خطر بزرگی است.
دختران باید قبل از سرمایه گذاری عاطفی و احساسی، موقعیت را به طور دقیق ارزیابی کنند و از راه مناسب و منطقی وارد شوند.
آنچه این روزها شاید قدری بیش از پیش به چشم بیاید، طرح موضوع ازدواج از جانب دختران است؛ بسیاری از آنان معتقدند که این امر، مطلقا آسیب زا و مشکل ساز نیست چرا که در دین ما هیچ دستور خاصی در این زمینه داده نشده است.متاسفانه دختران با این دیدگاه که زمانه تغییر کرده و درخواست خواستگاری از سوی مردان مربوط به گذشته است برخلاف سرشت لطیف خود دست به این کار می زنند و ضربه های زیادی می بینند.
دختران بدانند که خداوند مرد را طالب ومظهر نیاز و زن را مطلوب ومظهر ناز قرار داده است و این مربوط به فطرت آن دو است.
همانطور که حضرت علی (ع) می فرمایند: «حیا وسیله رسیدن به خوبی است.» به این معنی که حیا برای زنان مقدمات ازدواج سالم را فراهم می کند و متانت و وقار از ابزار ارزشمندیک زن است و قرآن پس از آنکه توصیه می کند زنان خود را بپوشانند می فرماید :« ذَلِکَ أَدْنَى أَنْ یُعْرَفْنَ فَلا یُؤْذَیْنَ » این کار برای این که به عفاف شناخته شوند و عزت و ارزش آنها حفظ شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]