تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى مردم همانا نمازگزار هنگام نماز با پروردگار بزرگ و بلند مرتبه اش مناجات مى كند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805343377




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

من اينجا هستم تا كار شما را رفع و رجوع كنم


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: من اينجا هستم تا كار شما را رفع و رجوع كنم
ارتباطات انساني از نوع كالايي و غير‌كالايي از هنگامي كه بشر به حداقل تمدن و فرهنگ دست يافت و از هنگامي كه نيازها روز‌به‌روز افزون‌تر شد، رونق يافت...
نویسنده : سميه باستين 
ارتباطات انساني از نوع كالايي و غير‌كالايي از هنگامي كه بشر به حداقل تمدن و فرهنگ دست يافت و از هنگامي كه نيازها روز‌به‌روز افزون‌تر شد، رونق يافت. در عصر كنوني بسياري از مردم در زندگي روزمره خود از طريق ارتباطات در مكان‌هاي مختلف مانند اداره‌ها، مؤسسات، بانك‌ها و كارخانه‌ها و... با تبادل افكار و تجربه براي پيشبرد جامعه و موفقيت‌هاي فردي خود تلاش مي‌كنند و به جرئت مي‌توان گفت زندگي بدون حضور افراد، نه تنها رونق ندارد بلكه اصلاً وجود ندارد چراكه اداره‌ها، مؤسسات، بانك‌ها، كارخانه‌ها و... براي بقاي خود محتاج اين افرادي هستند كه به اصطلاح ارباب‌رجوع خوانده مي‌شوند.  اين احتياجات هم جنبه مادي و هم معنوي دارد، خواه به علم و دانش، اخلاق نيكو، تكنولوژي، وسايل و آرامش زندگي، آموزش و پرورش در زندگي، سير و سياحت و خواه هر چيز ديگر اما در هر صورت نقش ارباب‌رجوع را نه تنها كمرنگ نمي‌كند بلكه بااهميت‌تر نشان مي‌دهد.


به راستي ارباب‌رجوع چه شخصي است؟ ارباب‌رجوع مهم‌ترين بازديد‌كننده از مؤسسه ‌يا نهاد است. ارباب‌رجوع به ما نياز ندارد بلكه ما به او نياز داريم.


ارباب‌رجوع به ما متكي نيست اما زندگي و حرفه ما به او متكي است. ارباب‌رجوع و رضايت او همه هدف كاري افراد در اداره‌ها، مؤسسات، بانك‌ها، كارخانه‌ها و... محسوب مي‌شود. ارباب‌رجوع براي تمامي نهادهايي كه به نوعي با انسان‌ها سر و كار دارند، بيگانه محسوب نمي‌شود بلكه جزئي از اعتبار و عنصر مهم كسب و كار آن نهادهاست. واقعيت اين است كه ارباب‌رجوع لطف مي‌كند كه به آن نهاد مراجعه مي‌كند تا خدماتي را برايشان انجام دهند. با اين تعاريف در مورد ارباب‌رجوع وظيفه افرادي كه در قبال ارباب‌رجوع داراي مسئوليت هستند بسيار كليدي و حساس است چراكه آن مجموعه براي بقاي خود به ارباب‌رجوع نيازمند است، بنابراين لازم است با حالات رواني، شرايط عاطفي و اقتصادي و به طور كلي درك نيازها و خواسته‌هاي ارباب‌رجوع آشنا بود.


از جمله آفاتي كه همواره دامنگير بسياري از كارمندان، مسئولان و تمام افرادي كه به نوعي با ارباب‌رجوع در ارتباط هستند اين است كه اربابان رجوع را به ميزان بودجه‌شان يا حتي دارايشان سنجيده و براي آنها ارزش قائل مي‌شوند. در حالي كه وظيفه آنها اين است كه همه اربابان رجوع را نه به لحاظ دارايي يا بودجه بلكه به ميزان رشد شخصيتي و تحصيلات و بالاخره پرستيژ اجتماعي و علمي آنها سنجيده و به آنان بها دهند و فراتر از اين بايد به ارباب‌رجوع از هر طيفي احترام گذاشته شود.


اگر حتي امكان برآورده كردن خواسته يا نياز ارباب‌رجوع وجود نداشته باشد، بسيار مؤدبانه و دلسوزانه طوري بايد وانمود كنيد كه تمام تلاش‌تان را مي‌كنيد. گاهي لازم است خود را در موقعيت ارباب‌رجوع بگذاريد. سعي كنيد به او دلگرمي داده و با اميدواري بدرقه‌اش كنيد و اين نكته را هميشه به خاطر بسپاريد كه ارباب‌رجوع خيلي سريع تشخيص مي‌دهد كه آيا براي او ارزش قائل شديد يا نه؟ البته اين احترام و ارزش‌گذاري بايد صادقانه و از صميم قلب باشد. وظيفه افرادي كه با اربابان رجوع در ارتباط هستند اين است كه بدانند اولين خواسته‌ها و نيازهايي كه اربابان رجوع از آنها دارند چيست تا بتوانند در انتخاب صحيح‌تر و بهترها، آنها را ياري كنند زيرا احساس اعتماد و صداقت از خواسته‌هاي شخصي اربابان رجوع است و اين امر سبب افزايش بازدهي كار خواهد شد.


همواره سعي كنيد قدرت اختيار و حق انتخاب را براي اربابان رجوع محفوظ كنيد. يكي از مهم‌ترين وظايفي كه در برخورد با اربابان رجوع نبايد آن را فراموش كرد درك عواطف آنهاست و اينكه خود را جاي ارباب‌رجوع قرار دهند تا مانند آنها حس كنند. قرار دادن خود به جاي شخص مقابل، يعني همه چيز را از دريچه ديد او مشاهده و بررسي كردن. يكي ديگر از وظايف كه در برخورد با اربابان رجوع بايد دانست درك شرايط ارباب‌رجوع براي مراجعه به شماست و اينكه چگونه مي‌توانيد خواسته‌هاي اربابان رجوع را با امكانات و توانايي‌هاي خود براي كمك به آنها ارائه دهيد. از جمله وظايف ديگر در برخورد با ارباب‌رجوع اين است كه به پايان كار اربابان رجوع بينديشيد.


اگر ارباب‌رجوع از خدماتي كه دريافت كرده و نوع برخوردي كه با او شده است، احساس رضايت كرد اين رضايت را به حساب موفقيت مجموعه‌اي كه در آن فعاليت مي‌كنيد بگذاريد. به ياد داشته باشيد قبل از آنكه بتوانيد جاي ارباب‌رجوع قرار بگيريد و همه چيز را از زاويه ديدگاه او بنگريد و خود را در موقعيت او احساس كنيد، ابتدا بايد از قالب فكري خود بيرون بياييد. اگر كاري را با بهترين نتيجه انجام داديد، روش موفقيت خود را در آن به خاطر بسپاريد و سپس آن را براي برخورد مؤثر با اربابان رجوع ديگر مجدداً به كار ببريد. موفق‌ترين افرادي كه در برخورد با اربابان رجوع انجام وظيفه مي‌كنند معمولاً بهترين نتيجه نيز براي خودشان رقم خواهد خورد.


با اربابان رجوع هرگز جر و بحث نكنيد و زيركي و مهارت كاري خود را با هشياري آنها نسنجيد. ايجاد ارتباط دوطرفه با اربابان رجوع به منزله پيروزي محسوب مي‌شود، بنابراين كوشش جهت پيروزي در مباحثه با اربابان رجوع امري همراه با شكست است. اربابان رجوع براي رفع نيازهاي خود به مؤسسه، نهادها و... مراجعه مي‌كنند و وظيفه افرادي كه انجام وظيفه مي‌كنند حكم مي‌كند كه با رفتار حساب‌شده، معامله را به نفع هر دو طرف تمام كنند. هرگز اربابان رجوع را مراجعاني خشك و بي‌احساس تلقي نكنيد.



اگر به سود و منفعت خود مي‌انديشيد، رضايت خاطر اربابان رجوع را به دست آوريد. اربابان رجوع موضوع و هدف فعاليت‌ها هستند، با اراده، تصميم و همت او است كه خدماتي را به او ارائه مي‌دهيم. هميشه اربابان رجوع را با‌شعورتر، مجرب‌تر، داناتر و مطلع‌تر از خود فرض كنيد.


احترام گذاشتن به شخصيت افراد صرف نظر از جنسيت، وضعيت مالي، شغل، تحصيلات و... نياز به آموزش خاصي ندارد بلكه اين احترام به منزله ادب خود شخص محسوب مي‌شود و به عنوان فرهنگ در جامعه اصيل ايراني پذيرفته شده و مورد تأييد است و همواره از نسلي به نسل ديگر در حال انتقال است. چنين رويكردي در خصوص ارباب‌رجوع مصداقي قوي‌تر دارد، پس در جايگاه كسي كه در پستي قرار گرفته است بايد باور كنيم كه وظيفه‌مان خدمت است و در اين پست و جايگاه نشسته‌ايم تا مشكلات و نيازهاي مردم را رفع و رجوع كنيم.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن