واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: سخنگوی سازمان بسیج دانشآموزی کشور در مصاحبه با پانا: تکیه بر رویکرد های مهارتی بصیرتی دانش آموزان را انقلابی تربیت می کند جانشین مسئول سازمان بسیج دانش اموزی کشور گفت:ما در تلاش هستیم با تکیه بر رویکرد های مهارتی بصیرتی دانش آموزان انقلابی تربیت کنیم.
۱۳۹۵ شنبه ۲۰ شهريور ساعت 14:14
قاسم حبیبزاده در حاشیه نشست فصلی فرماندهان بسیج دانش آموزی استان ها در خانه معلم تبریز ، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پانا از آذربایجان شرقی، گفت: یکی از فراگیرترین تشکل ها بسیج دانش آموزی است که در 60 هزار مدرسه حضور دارند که بایستی در هدف گذاری بین مدارس ابتدایی و دوره اول و دوم متوسطه تفاوت هایی از نظر آموزش قائل شد.
جانشین سازمان بسیج دانشآموزی کشور یادآور شد: تربیت دانش آموزان در راستای سوق به طرف مسئولیت پذیر شدن انها می باشد که از مدیران درخواست کرده ایم با واگذاری مسئولیت ها به خود دانش آموزان در طول سال، آنان را به گونه ای تربیت کنند تا برای مقاطع بعدی مسئولیت پذیری را تجربه کرده و نهایتا در مقطع متوسطه دور دوم با آموزش هایی که در طول تابستان می بینند ، عهده دار کل مسئولیت های بسیج دبیرستان گردند و مدیران نیز به عنوان مسئولین کمیته پیشتیبانی عمل نمایند. سخنگوی سازمان دانش آموزی کشور با تاکید بر ایجاد فضای انقلابی بین دانش آموزان، تصریح کرد: آموزه های اجتماعی و سبک زندگی و فعالیت های فرهنگی صرفا با برگزاری کلاس میسر نیست و تلاش بسیج دانش اموزی در راستای تبلور دانش اموزان با فعالیت های چشمگیرتر است. حبیب زاده با اشاره بر لزوم جهت دهی به فعالیت های پیرامون ، مطالبه گری را یکی از ابزارهای این جهت دهی عنوان کرده و افزود: بدون تردید قشر توانمند دانش آموزان همچون سایر اقشار یکسری حق و حقوق دارند که تحقق این حقوق نیازمند فراگیری روش درخواست مطالبات به صورت منطقی و قانونی است. وی ادامه داد: یکی از نمودهای این مطالبه گری ، واکنش های گسترده بسیج دانش آموزی استان های مختلف به لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به پروتکل اختیاری کنوانسیون حقوق کودک در مورد بکارگیری کودکان در منازعه مسلحانه بود. سخنگوی سازمان بسیج دانش آموزی کشور واکنش های دانش آموزی به پروتکل مذکور را بیانگر بلوغ سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی آنان عنوان کرد و گفت: آنان به این مسئله آگاه بودند که تبعات این پروتکل دامنگیر بسیج دانش آموزی خواهد شد. این مقام مسئول خاطر نشان ساخت: دانش آموزان صرفا ظرفیت بالقوه نیستند بلکه آنان ظرفیت و توان بالفعل و عظیمی هستند که می توانند در عرصه تحولات اجتماعی نقش آفرین باشند. جانشین فرمانده بسیج دانش اموزی کشور ابراز داشت: خوشبختانه دانش آموزان متوسطه دور دوم عملا در فعالیت هایی که به عنوان اولویت از سوی مقام معظم رهبری اعلام شده اند نقش آفرینی می نمایند که این امر با واگذاری مسئولیت های دانش آموزی به خود دانش آموزان محقق شده است. وی در ادامه با اشاره به اینکه در ۳ حوزه تولید ، توزیع و مصرف به اقتصاد نگاه می کنیم خاطر نشان ساخت : لازمه سبک زندگی ایرانی اسلامی که درحوزه مصرف تاثیر گذار است آشناسازی دانش آموزان است. حبیب زاده آموزش راه های مطالبه گری دانش آموزان را کاری انقلابی دانسته و یادآور شد: در جامعه ای که نظامش مردم پایه است همه اقشار از جمله جامعه دانش آموزی حق مطالبه حقوق قانونی خود را دارند. وی در خصوص ارتباط بسیج دانش آموزی با مجموعه آموزش و پرورش ابراز داشت : اساس کار سازمان بسیج دانش آموزی فرهنگی و پرروشی است و در اجرای سند تحول بنیادین کمک کار آموزش و پرورش در مسائل فرهنگی و پرورشی می باشد. جانشین سازمان بسیج دانشآموزی کشور ارتباط و تعامل با آموزش و پرورش را در بهترین سطح ممکن عنوان کرد و گفت: در سال گذشته 600 هزار دانش اموز به اردوی راهیان نور اعزام شد که نمود بارز تعامل با این وزارت خانه است. حبیب زاده در پایان اذعان داشت: طرح ولایت دانش اموزی هر سال از نظر کمی افزایش داشته و ما در تلاش هستیم با تکیه بر رویکرد های مهارتی ،بصیرت دانش اموزان را افزایش داده و در نهایت بخش کیفی را نیز ارتقاء بخشیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]