تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):همانا نفرت انگیزترین مخلوق خدا بنده ای است که مردم از شرّ زبان او پرهیز می کنند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868369927




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امروز، کلنگ زنی واحد دوم نیروگاه‌ بوشهر


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک:

مراسم کلنگ زنی واحد دوم نیروگاه جدید بوشهر امروز شنبه و با حضور مقامات کشورمان انجام می‌گیرد.

به گزارش تسنیم، امروز شنبه واحد دوم نیروگاه جدید اتمی بوشهر با حضور مقامات کشورمان از جمله اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی کلنگ زنی می‌شود.

پیش از این علی اکبر صالحی گفته بود: 20 شهریورماه نیروگاه هسته‌ای 1 و 2 بوشهر با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی روسیه و همچنین معاون اول رئیس‌جمهور کلنگ‌زنی می‌شود. کلنگ‌زنی نیروگاه 1 و 2 بوشهر با اعتباری بیش از 10 میلیارد دلار از پروژه‌های مهم کشور بوده و مقطع تاریخی مهمی برای کشور به شمار می‌رود که این امر نشان‌دهنده رشد مطلوب صنعت هسته‌ای است.

وی یادآور شده بود: با ساخت نیروگاه‌های 1 و 2 بوشهر سالانه 22 میلیون بشکه نفت صرفه‌جویی و از تولید 14 میلیون تن گازهای گلخانه‌ای در سال جلوگیری می‌شود که در مسائل زیست محیطی نقش به‌سزایی دارد.

همچنین ولادیمیر پوتین نیز به همکاری ایران و روسیه برای ساخت نیروگاه‌های جدید در ایران خبر داده و ذکر کرده بود که «روسیه به تهران کمک خواهد کرد تا برجام را به طور کامل اجرا کند، این شامل فرایند غنی‌سازی اورانیوم و تبدیل قابلیت‌های تولید ایزوتوپ‌های پایدار نیز خواهد بود. علاوه براین، مسکو و تهران در خصوص طرح‌هایی برای ساخت 8 نیروگاه هسته‌ای دیگر در ایران به توافق رسیده‌اند.»

در این خصوص بر اساس گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، آمار و اطلاعات منتشر شده از سوی آژانس هسته‌ای دولتی روسیه (روس اتم) نشان می‌دهد که تاریخ آغاز به کار فاز دوم از نیروگاه برق هسته‌ای بوشهر در جنوب ایران برای اکتبر سال 2024 برنامه ریزی شده است.

بر این اساس، آمار و اطلاعات روس اتم همچنین نشان می‌دهد تاریخ آغاز به کار فاز سوم نیروگاه برق هسته‌ای بوشهر نیز آوریل سال 2026 است.

نیروگاه برق هسته‌ای بوشهر که با کمک روسیه در ایران ساخته شده است سال 2011 فعالیت خود را شروع کرد و بعد از یک سال به ظرفیت کامل خود رسید. این نیروگاه آوریل سال 2016 سرانجام به ایران تحویل داده شد و رسماً کار ساخت و راه اندازی آن تکمیل شد.

ساخت این نیروگاه در سال 1354 توسط شرکت‌های آلمانی آغاز شد. پس از انقلاب اسلامی ساخت آن متوقف شده و در سال 1374 قراردادی میان ایران و روسیه برای تکمیل آن به امضاء رسید. تکمیل نیروگاه تا شهریور 1390 طول کشید. در این سال نیروگاه بوشهر تولید برق را آغاز کرده و با توان 700 مگاوات فعالیت کرد.

نیروگاه بوشهر نخستین و تنها نیروگاه هسته‌ای غیرنظامی تولید برق در خاورمیانه است. پیش از این سه نیروگاه تحقیقاتی در ایران، 2 تا در عراق، 2 تا در فلسطین اشغالی و یکی در سوریه ساخته شده بود، اما نیروگاه تولید انرژی در منطقه وجود ندارد.

بر اساس قرارداد سازمان انرژی اتمی ایران و روسیه، تأمین سوخت آن با روسیه است و پسماند اتمی آن نیز به روسیه بازمی‌گردد و مسئولیت اداره آن بر عهده پرسنل متخصص ایرانی است.

۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن