تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):عدالت نيكو است اما از دولتمردان نيكوتر، سخاوت نيكو است اما از ثروتمندان نيكوتر؛...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817183861




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تبادل سفیر میان تهران و لندن، عامل ایجاد اطمینان در سرمایه‌گذاران


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


مطهرنیا:
تبادل سفیر میان تهران و لندن، عامل ایجاد اطمینان در سرمایه‌گذاران
یک استاد روابط بین‌الملل دانشگاه تاکید کرد: ارتقای روابط ایران و بریتانیا در ایجاد اعتماد و اطمینان‌بخشی به سرمایه‌گذاران و بانکداران اروپایی برای حضور در تهران اثر مثبتی داشته باشد.
روز نو : یک استاد روابط بین‌الملل دانشگاه تاکید کرد: ارتقای روابط ایران و بریتانیا در ایجاد اعتماد و اطمینان‌بخشی به سرمایه‌گذاران و بانکداران اروپایی برای حضور در تهران اثر مثبتی داشته باشد.
 
به گزارش روز نو؛ سیدمهدی مطهرنیا  با اشاره به تبادل سفیر میان ایران و بریتانیا گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران در چارچوب سند ۱۴۰۴ به سمت و سوی تعامل سازنده در نظام جهانی در حال حرکت است.
 
او ادامه داد: باید دانست که مسئله تعامل سازنده، نه به عنوان دکترین روحانی، بلکه عنوان راهبرد جمهوری اسلامی ایران در سند ۱۴۰۴ است و یک نوع تصمیم‌گیری حاکمیتی تلقی می‌شود که در سال ۱۳۸۲ به سران قوا از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد.
 
این تحلیلگر مسائل سیاست خارجی با بیان اینکه دستیابی به توافق ژنو، برجام، FATF و گسترش مناسبات ایران با کشورهای مختلف در چارچوب سیاست تعامل سازنده بوده، اظهار داشت: با دستیابی به برجام و اشتباه خواندن حمله به سفارت بریتانیا توسط مقام معظم رهبری، زمینه‌های حل مشکلات میان تهران و لندن فراهم شد. در این راستا شاهد بودیم که طرفین به صورت گام‌به‌گام دست به عادی‌سازی روابط زدند و با تبادل سفیر، مناسبات را ارتقا دادند.
 
مطهرنیا ادامه داد: البته با توجه به خاطره و ذهنیت تاریخی ایرانیان نسبت به عملکرد و نقش منفی بریتانیا و مسائل داخلی دولت لندن و افتادن کار در سازوکارهای بروکراتیک موجب شد شاهد نوعی تاخیر در ارتقای روابط میان طرفین باشیم، اما با تبادل سفیر، هم‌اینک فصل جدیدی از مناسبات و روابط با توجه به مسائل گذشته میان تهران و لندن رقم خورده است.
 
او با یادآوری اینکه عادی شدن روابط میان تهران و لندن و تبادل سفیر می‌تواند زمینه مثبت در تعاملات میان دو کشور را ایجاد کند، تصریح کرد: ایران و بریتانیا می‌تواند در ابعاد اقتصادی، تجاری، تکنولوژیک و مسائل منطقه‌ای با یکدیگر همکاری‌هایی دوجانبه داشته باشند؛ مشروط به آنکه این همکاری متضمن منافع دوجانبه برای طرفین باشد.
 
این استاد روابط بین‌الملل دانشگاه با اشاره به ذهنیت و تاریخی ایرانیان نسبت به عملکرد بریتانیا در تاریخ معاصر ایران خاطرنشان کرد: در فصل جدید مناسبات میان تهران و لندن لازم است بریتانیا نسبت به ایران تجدیدنظرهایی در رفتار خود داشته باشد، چراکه ایران بار دیگر می‌تواند به عنوان پل پیروزی در نظم‌بخشی منطقه‌ای دوباره ایفای نقش کند لذا لازم است لندن رفتار صادقانه‌تر و سیاست‌های شایسته‌تری را نسبت به ایران داشته باشد؛ هرچند که انتظار صداقت از سیاستمداران و آنهم سیاستمداران سیاس بریتانیایی امری سخت به نظر می‌رسد.
 
مطهرنیا در پاسخ به این سوال که با ارتقای روابط میان تهران و لندن در دوره پسابرجام تا چه اندازه می‌توان به حضور سرمایه‌گذاران بیشتر به ایران امیدوار بود؟ ابراز داشت: کاربرد اصطلاح پسابرجام در دوره کنونی از اشتباه‌ کاربردی دولت یازدهم است. پسابرجام زمانی آغاز می‌شود که تعهدهای برجامی از سوی تمامی بازیگران و شرکای توافق هسته‌ای اعمال شده باشد و آن تعهدها تمام شده باشد.
 
وی افزود: هم‌اکنون ما دوران درون برجامی قرار داریم، چراکه در دوره پسابرجام مردم انتظار دارند اثرات و پیامدهای برجام متبلور شود.
 
این کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه ارتقای روابط می‌تواند در ایجاد اعتماد و اطمینان‌بخشی به سرمایه‌گذاران و بانکداران اروپایی اثر مثبتی داشته باشد، یادآور شد: هم‌اینک بریتانیا به عنوان قلب همکاری‌های بانکی، مالی و بیمه‌ای در دنیا شناخته می‌شود و بی‌تردید تبادل سفیر میان ایران و بریتانیا می‌تواند در حضور آسان‌تر و سریع‌تر آنها به تهران کمک کند.



منبع: ایلنا


تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن