تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عمل اندک و بادوام که بر پایه یقین باشد و در نزد خداوند از عمل زیاد که بدون یقین ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867529262




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمک دولت به صندوق‌ بازنشستگی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: کمک دولت به صندوق‌ بازنشستگی
معاون اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه صندوق‌های بازنشستگی پیچیده‌ترین نهادهای مالی هستند و حساسیت آن‌ها بسیار بیشتر از سایر نهادهای مالی مثل بانک‌هاست، گفت: کمک دولت به صندوق‌های بازنشستگی به ۶۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد.
آفتاب‌‌نیوز : «حجت‌الله میرزایی» معاون امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در نشست «اقتصاد کلان و تاثیر آن بر صندوق‌های بازنشستگی»، اظهار داشت: صندوق‌های بازنشستگی پیچیده‌ترین نهادهای مالی در دنیای امروز هستند که حساسیت نسبت به آن‌ها حتی در مقایسه با بانک‌ها بسیار بیشتر است.


میرزایی تاکید کرد: اثر متغیرهای مالی و اقتصادی بر صندوق‌های بازنشستگی بسیار بیشتر از سایر نهادهای مالی است و همین امر بر پیچیدگی صندوق‌ها افزوده است.


وی با بیان اینکه صندوق‌های بازنشستگی از متغییرهای اجتماعی به خصوص تغییرات جمعیتی اثر می پذیرند، گفت: میزان تاثیری که حکمرانان در همه کشورها بر صندوق‌های بازنشستگی می‌گذارند بسیار بیش از اثر و دخالتی است که در بانک‌ها گذاشته می‌شود و این مسئله حساسیت و اثرپذیری صندوق‌ها را افزایش می‌دهد.


میرزایی، متغیرهای اثرگذار بر صندوق‌های بازنشستگی را به دو دسته تقسیم کرد و گفت: یکی شوک‌های سیاستی مثل قوانین و مقرراتی است که دولت و مجلس تعیین می‌کنند و در نتیجه الزامات و تعهداتی بر صندوق‌های بازنشستگی بار می‌شود.


معاون امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شوک‌های ناشی از اقتصاد کلان را دومین دسته از متغیرهای اثرگذار بر صندوق‌های بازنشستگی عنوان کرد و افزود: بخشی از این متغیرهای اقتصاد کلان برنامه‌ریزی شده‌اند و برخی بدون برنامه‌ریزی اتفاق می‌افتند.


میرزایی اضافه کرد: تورم و شوک ناشی از بازار سرمایه از جمله شوک‌های اقتصاد کلان هستند که برنامه ریزی از قبل برای آن وجود ندارد. اما عواملی چون روش‌های تامین منابع مالی پروژه‌های عمرانی قابل برنامه ریزی هستند که همه این عوامل بر صندوق‌های بازنشستگی اثرگذار است. در سال‌هایی که به علت رکود، اعتبارات عمرانی کاهش یافته ورودی صندوق‌ها نیز کمتر شده است.


وی نرخ تشکیل سرمایه ثابت، کارکرد بودجه دولتی، پروژه‌های عمرانی، نرخ تورم، ساختار جمعیتی و رشد اقتصادی را از جمله متغیرهای اصلی تاثیرگذار بر صندوق‌های بازنشستگی عنوان کرد.


میرزایی همچنین گفت: در چهار دهه گذشته رشد اقتصادی پایین در کشور تجربه شده به گونه‌ای که متوسط رشد اقتصادی در این مدت، چهار درصد بوده است که با وجود منابع طبیعی غنی و درآمدهای نفتی عدد بسیار پایینی است. همچنین متوسط رشد اشتغال در این چند دهه تنها دو درصد بوده است.


وی تاکید کرد: از آنجایی که اقتصاد کلان، هم مبادی ورودی و هم مبادی خروجی را تحت تاثیر قرار می‌دهد، به طور دائم قدرت پایداری صندوق‌های بازنشستگی را کاهش داده است. در واقع ما در شرایط اقتصادی کاملاً ناپایدار و متغیر به سر برده‌ایم.


معاون امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تصریح کرد: سهم سرمایه‌گذاری‌ها و درآمدهای حاصل از این سرمایه‌گذاری نیز کاهش یافته و بنابراین بخش زیادی از اتکای صندوق‌ها به درآمد از محل حق بیمه‌ها بوده است.


میرزایی با بیان اینکه دولت در سال گذشته بیش از ۲۵ هزار میلیارد تومان به صندوق‌های بازنشستگی کمک کرده است، گفت: این عدد در سال جاری به ۴۰ هزار میلیارد تومان رسیده است و پیش‌بینی می‌شود برای سال آینده به ۶۰ هزار میلیارد تومان برسد.


وی تاکید کرد: اقتصاد ایران دارای سه ویژگی عقیم بودن، نوسانات شدید و سیاست زدگی است که بخش بزرگی از آثار این ویژگی‌های اقتصادی در ایران به سوی صندوق‌های بازنشستگی سرریز می‌شود و به ناپایداری آن‌ها می‌انجامد که مجموع این شرایط به ناپایداری اجتماعی منجر خواهد شد.
منبع: خبرگزاری فارس




۱۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن