تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خدا داناست به هر رازى كه مردم در دل نهان داشته اند، و به نجواى آهسته رازگويان و به هر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827982576




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ساخت لیزر با استفاده از خون!


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ساخت لیزر با استفاده از خون!
دانشمندان دانشگاه میشیگان با موفقیت نشان داده‌اند که می‌توان یک لیزر کاربردی را با استفاده از خون ساخت که تومورها را به شکل دقیق‌تری در بدن انسان شناسایی می‌کند.
آفتاب‌‌نیوز : به نقل از گیزمودو، لیزر معمولا به عنوان دستگاهی تعریف می‌شود که یک پرتوی باریک و متمرکز از نور را ساخته و تقویت می‌کند. لیزرهای مختلفی وجود دارند که از آن جمله می‌توان به لیزرهای نیمه‌رسانا در اشاره‌گرهای لیزری و دستگاههای پخش دی‌.وی‌.دی یا لیزرهای دی‌اکسیدکربن با قابلیت ذوب کردن اجسام اشاره کرد.


برای سخت لیزر تنها باید دو آینه در دوی سوی یک حفره خالی قرار داده شود که یکی از آن‌ها تا نیمه به نقره آغشته شده و مقداری از نور را بازتاب کرده، مقداری دیگر را عبور می‌دهد. آینه دوم به عنوان رسانه لیزری عمل می‌کند. این رسانه می‌تواند یک بلور مانند یاقوت و لعل یا نوعی گاز یا مایع باشد. حتی دانشمندان در دهه 1970 توانسته بودند نخستین لیزر خوراکی را با 12 طعم مختلف بسازند.


اکنون این محققان از رنگ فلورسنت ICG که معمولا برای عکسبرداری پزشکی به خون تزریق می‌شود، برای ساخت لیزری از خون بهر ه برده‌اند. ترکیب رنگ با پروتئین‌های درون پلاسمای خون باعث انتشار نور شده و خون را به یک رسانه لیزری تبدیل می‌کند.


از آنجایی که این رنگ در رگهای خونی انباشته می‌شود و تومورها نیز دارای رگهای خونی بسیار هستند،‌ این روش می‌تواند به تشخیص ساده‌تر تومورها در بدن کمک کند. به این معنی که می‌توان مقداری رنگ فلورسنت ICG را به بدن تزریق کرده و سپس لیزر را روی پوست بتابانند. یک دوربین مادون قرمز نیز به ثبت درخشش بدست‌آمده می‌پردازد.


تاباندن نور یا برق به رسانه باعث افزایش انرژی اتم‌ها و رساندن آن‌ها به حالت "برانگیخته" می‌شود. سپس فوتون‌ها به درون حفره پمپاژ می‌شوند. اگر ضربه‌ای به اتم برانگیخته وارد شود، به حالت اولیه خود بازگشته و فوتون ثانویه‌ای را با فرکانس و جهت مشابه منتشر  می‌کند. این فوتون‌ها سپس سایر اتمهای پرانرژی را هدف قر ار داده و فوتون‌های بیشتری آزاد می‌کنند. نتیجه نهایی یک انفجار ناگهانی از نور منسجم یا همان پرتوی لیزر خواهد بود چرا که همه اتم‌ها در یک واکنش زنجیره‌ای سریع، تخلیه می‌شوند. به این امر، انتشار تحریک‌شده می‌گویند.


به گزارش ایسنا در سال‌های اخیر، دانشمندان به دنبال راههایی برای تبدیل سلول‌ها به لیزرهای کاربردی بودند. برای مثال، آن‌ها سلول‌های چربی را به همراه رنگ فلورسنت به پوست خوک تزریق کرده و سپس به آن‌ها لیزر تاباندند تا زیر نور بدرخشند. در سال 2011 نیز،‌ محققان دانشگاه هاروارد با استفاده از سلول‌های کلیه انسان که پروتئین مهندسی شده "عروس دریایی" حاوی رنگ سبز درخشان به آن تزریق شده بود، یک لیزر ساختند. محققان دانشگاه میشیگان نیز چندی پیش توانستند راهی برای تبدیل کلروفیل گیاهان به پرتوی لیزر پیدا کنند.




۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن